ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جلوگیری از نصب ویندوز 7 بر روی لپ تاپ

lidomam
27-10-2012, 19:22
با سلام
مشکلی که واسم پیش اومده اینکه، پنج تا درایو روی لپ تاپم داشتم که یکیش primary و بقیه لوجیکال بود، و اومدم با برنامه آکرونیز درایو ویندوز که سون بود رو هم لوجیکال کردم. بعد که لپ تاپ ریست شد و عملیات تموم شد صفح سیاه رنگی بالا اومد و نوشته بود که نمی تونه بوت بشه منم دیدم چاره ای نداره ویندوز قبلی رو فرمت و خواسمت ویندوز 7 رو دوباره نصب کنم ولی مشکل از اینجا پیش اومده که اجازه نمیده و میگه با این حالت که لوجیکاله نمی تونه ویندوز رو نصب کنه .چیکار باید بکنم خواهش می کنم کمکم کنید خیلی فایلای مهمی تو لپ تاپ دارم .

jafarian
28-10-2012, 00:37
طبق روش پایین برین:20:

برنامه MiniTool ازلینک پایین که بصورت بوت قراردادم دانلود بعدشم روی فلش یاسیدی بوتش کنید بالا بیاین بعد وقتی وارد محیط برنامه شدین طبق شماره 1 روی پارتیشن درایو c کلیک راست از زیرمنوش گزینه مورد نظر انتخاب کنید که همون گزینه شماره 3 میشه بعدشم روی گزینه Set Active از همین منوکلیک کنید تادرایو c شما بصورت اکتیو دربیادبعدشم روی گزینه شماره 4 کلیک کنید تاتنظیمات اعمال بشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MiniTool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نکته: اگر از این قسمت درایو c رو نتونستین اکتیو کنید dvd ویندوز داخل دستگاه قراربدین بصورت بوت بالا بیاین داخل صفحه اول طبق شکل پایین کلیدهای shift+f10 همزمان فشار بدین بعدشم طبق شکل دوم این دستورات پایین بترتیب وارد اینتر کنید بصورت خط قرمزم مشخص کردم

اون قسمت که نوشتم select disk 0 شما بجای 0 باید شماره هارد خودتون وارد کنید اون قسمتم که نوشتم select partition 1 شما بجای 1 باید شماره درایو خودتون که مربوط به c میشه وارد کنید.

lidomam
29-10-2012, 10:57
سلام
ممنون از کمکتون
من نمی تونم لینک برنامه mini tool رو ببینم حالا جیکار باید انجام بدم؟

lidomam
29-10-2012, 20:32
با سلام
روش اول که گفته بودین رو فقط یه یه فایل با پسوند txt. برخوردم که حجمش یک کیلوبایت بود و فکر نکنم این فایل اصلی بوت بوده باشه، اگه امکانش هست مسیر دقیقشو برام مجددا برام بذارین.
روش دوم رو هم که رفتم و تا مرحله آخر وقتی که active رو زدم این ارور رو داد
virtual disk service error : the specific partition type is not valid for this operation

این رو باید بگم که کل درایو های هارد من تبدیل به logical شده و هیچ درایوی به شکل primary روی هاردم ندارم و روشی که شما گفته بودین و عملیات اکتیو رو انجام دادین به خاطر این بوده که اون پارتیشن که انتخاب کرده بودین primary بوده ولی کل پارتیشن های من logical هستن
خواهش می کنم روشی رو بهم پیشنهاد بدین که چیکار باید انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه نیاز ضروری به اطلاعات روی هاردم دارم.

jafarian
29-10-2012, 22:56
با سلام
روش اول که گفته بودین رو فقط یه یه فایل با پسوند txt. برخوردم که حجمش یک کیلوبایت بود و فکر نکنم این فایل اصلی بوت بوده باشه، اگه امکانش هست مسیر دقیقشو برام مجددا برام بذارین.
روش دوم رو هم که رفتم و تا مرحله آخر وقتی که active رو زدم این ارور رو داد
virtual disk service error : the specific partition type is not valid for this operation

این رو باید بگم که کل درایو های هارد من تبدیل به logical شده و هیچ درایوی به شکل primary روی هاردم ندارم و روشی که شما گفته بودین و عملیات اکتیو رو انجام دادین به خاطر این بوده که اون پارتیشن که انتخاب کرده بودین primary بوده ولی کل پارتیشن های من logical هستن
خواهش می کنم روشی رو بهم پیشنهاد بدین که چیکار باید انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه نیاز ضروری به اطلاعات روی هاردم دارم.

شما باید حتما از اون برنامه که داخل فایل txt قراردادم بصورت شکلم توضیح دادم استفاده کنید لینک دانلود هم داخل فایل txt بهمراه پسورد بعداز دانلود برنامه رو روی سیدی بوت کنید.

rmwiner
30-10-2012, 21:53
طبق روش پایین برین:20:

برنامه MiniTool ازلینک پایین که بصورت بوت قراردادم دانلود بعدشم روی فلش یاسیدی بوتش کنید بالا بیاین بعد وقتی وارد محیط برنامه شدین طبق شماره 1 روی پارتیشن درایو c کلیک راست از زیرمنوش گزینه مورد نظر انتخاب کنید که همون گزینه شماره 3 میشه بعدشم روی گزینه Set Active از همین منوکلیک کنید تادرایو c شما بصورت اکتیو دربیادبعدشم روی گزینه شماره 4 کلیک کنید تاتنظیمات اعمال بشه

MiniTool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نکته: اگر از این قسمت درایو c رو نتونستین اکتیو کنید dvd ویندوز داخل دستگاه قراربدین بصورت بوت بالا بیاین داخل صفحه اول طبق شکل پایین کلیدهای shift+f10 همزمان فشار بدین بعدشم طبق شکل دوم این دستورات پایین بترتیب وارد اینتر کنید بصورت خط قرمزم مشخص کردم

اون قسمت که نوشتم select disk 0 شما بجای 0 باید شماره هارد خودتون وارد کنید اون قسمتم که نوشتم select partition 1 شما بجای 1 باید شماره درایو خودتون که مربوط به c میشه وارد کنید.

من یکی از پارتیشن هام که ویندوز در آن نصب نیست پریمری و میخام تبدیل به لوگیکال کنم .آیا با انجام اینکار اطلاعات داخل آن هم میپره؟

jafarian
31-10-2012, 00:38
شمام منو گیج کردین درسئوال بالا مطرح کردین همه درایوهای من logical درایو primary ندارم برای نصب ویندوز باز الان برعکس این گفته خودتون میگین اگر که هم logical باید به اینصورت عمل کنید شما به همون صورت که توضیح دادم باید عمل کنید اول برنامه MiniTool دانلود بعدشم روی سیدی رایتش کنید در مرحله بعد بصورت بوت بالا بیاین روی درایوی که قرارهست ویندوز نصب کنید طبق شکل اولروی درایو c کلیک راست کنید که قرارهست ویندوز نصب کنید بعدشم بترتیب شماره پیش برین

lidomam
31-10-2012, 08:09
سلام
ممنون از کمکتون با برنامه mini tool درس شد. واقعا ممنونم
اما در مورد سوال بالا که گقته "یه partition primary درام ...."، من اون رو مطرح نکردم و حز سوالات من نیس ، احتمالا یکی از کاربرای دیگه که مشکلی مشابه من داشته به جای مطرح کردن اون در تاپیک جدید اون رو اینجا مطرح کرده و باعث سر در گم شدن شما شده واقعا عذر می خوام .

rmwiner
31-10-2012, 13:49
شمام منو گیج کردین درسئوال بالا مطرح کردین همه درایوهای من logical درایو primary ندارم برای نصب ویندوز باز الان برعکس این گفته خودتون میگین اگر که هم logical باید به اینصورت عمل کنید شما به همون صورت که توضیح دادم باید عمل کنید اول برنامه MiniTool دانلود بعدشم روی سیدی رایتش کنید در مرحله بعد بصورت بوت بالا بیاین روی درایوی که قرارهست ویندوز نصب کنید طبق شکل اولروی درایو c کلیک راست کنید که قرارهست ویندوز نصب کنید بعدشم بترتیب شماره پیش برین

آیا با اینکار اطلاعات اون درایو ازبین میره؟آخه حیاتیه خیلی

jafarian
31-10-2012, 16:43
آیا با اینکار اطلاعات اون درایو ازبین میره؟آخه حیاتیه خیلی

شما که اون درایو نمیخواین حذف کنید فقط از logical به primary تبدیل میکنید طبق شکل ربطی به پاک شدن اطلاعات درایو شما نداره.