مشاهده نسخه کامل
: مشکل با نصب کارتهای گرافیک لپ تاپ HP-pavilion 6190se
سلام دوستان
این لپ تاپ جگر من رو خون کرده! با این که واقعا حرفه ای هستم در زمینه کامپیوتر ولی نتونستم دو تا درایور ساده رو نصب کنم!
اول اینکه پارتیشن ریکاوری داره ولی وقتی F11 میزنم زمان بوت ، گزینه لازم برای ریکاوری نیست یعنی اصلا گزینه ریکاوری نداره و میگه سی دی ویندوز رو بگذارید و ری استارت کنید و زیبان رو انتخاب و روی گزینه تعمیر کامپیوتر کلیک کنید. از داخل خود ویندوز هم نرم افزار مربوطه که برای ریکاوری هست اصلا میگه پارتیشن ریکاوری نیست یعنی اون گزینه که برای ریکاوری هست خاموشه اصلا! در حالی اصلا دست نزده بودم.
البته پارتیشنهای هارد dynamic شدن شاید به این علت هست. نمیدونم آیا میشه برگردوند به حالت عادی که پارتیشن ریکاوری دوباره قابل استفاده بشه یا نه.
من هم مجبور شدم ویندوز 7 خودم نصب کنم. البته پارتیشن ریکاوری رو فرمت نکردم و دستش نزدم.
حالا مشکلم اینه که گرافیک ها هیچکدوم نصب نمیشن.!! من از سایت خود HP سرچ کردم و گرافیک Intel برای مدل خودم رو گرفتم اما موقعی اجراش میکنم و می خوام نصبش کنم پیام میده که شما حداقل امکانات مورد نظر جهت نصب نرم افزار رو ندارید!:
یعنی این:
"This computer does not meet the minimum requiements for installing the software"
درایور کارت Ati 6770m رو دانلود کردم و نصب کردم ولی اصلا کاتالیست کنترل سنتر اجرا نمیشه و فوری پیام میده :
"ther are currently no setting that can be configured using catalyst control center"
رفتم تو سایت INTEL و زدم روی گزینه ای که خودش کارت گرفایک رو دتکت میکنه و نصب میکنه اما موقع نصب اکشن اسکریپتش یک ارور میده و اینترنت اکسپلورر بسته میشه. در حالی ویندوز تازه نصب کردم و اینترنت اکسپلورر مشکلی نداره!
بعضی دوستان گفته بودند HP support and Assistant رو نصب کنم و بزنم tune up و خودش درایور ها رو میگیرهو من این برنامه هم آخرین نسخش و دانلود کردم ظاهرش با اون برنامه دوستان فرق داشت و در قسمت Tune up هم فقط برای روشن و خاموش کردن Restore point داشت و پاک کردن کش مرور گر و ویندوز و اصلا چنین کاری که گفته بودن نمیکرد.
یک گزینه آپدیت هم داره که وقتی میزنم میگه آپدیتی برای HP وجود نداره و فقط یک اخطار میده که آپدیت ویندوزتون خاموشه روشن کنید که اون هم فقط تذکر هست و کار خاصی نمیکنه.
خلاصه من دیوونه شدم. برنامه CPUZ هم دانلود کردم و فقط میگه یک کارت گرافیک Ati هست و یکی INTEL اما اصلا میزان حافظه اونها و مدلشون رو نشون نمیده. برنامه Everest هم که اصلا میگه دستگاه شما رو ساپورت نمیکنم لطفا به شرکت پیام دهید. و بعد از اوکی کردن هم همه اطلاعاتی میده جز مدل دقیق کارتهای گرافیک.
خواهشا اگر راهی دارید بفرمایید من این لپ تاپ و الآن چه کارش باید بکنم؟؟
خوب من موفق شدم هارد رو به حالت Basic برگردونم و وارد قسمت ریکاوری هم میشه. ولی هر دو گزینه ریکاوری که یکی minimized image recovery و یکی دیگه system recovery هست باعث پاک شدن کلیه پارتیشنهایی که ساختم و همچنین اطلاعات اونها میشه!!
پس همون بهتره که ویندوز رو ریکاوری نکنم و همین ویندوز جدید رو درست کنم!
فقط بگید لطفا چجوری این مشکل کارت گرافیک لعنتی حل میشه؟
درایور کارت گرافیک INTEL رو از سایت خود Intel گرفتم نصب شد. سایت HP نسخه ای که برای این مدل گذاشته جالبه که اشتباست و ارور میده!! یعنی واقعا نمیدونم به این مسئولین اچ پی چی باید گفت!
ولی کارت گرافیک AMD رو همچنان موفق نشدم. تو سایت خود HP تو قسمت انجمنش لینک یک نسخه رو داده بود که برای گرافیک 6770M نصب کنه یک کاربر. من هم همون رو دانلود کردم و نصب کردم. کارت گرافیک نصب میشه تو دیوایس منیجر هم مینویسه ati 6770M ولی یک علامت تعجب میندازه روی آیکونش و موقع بالا امدن ویندوز و اجرای کاتالیست سنتر هم این پیام رو میده:
the catalyst control center is not supported by the driver version of your enabled graphics adapter. please update your AMD graphics driver or enable your AMD adapter using the displays manager
و گزینه سوییچی هم وجود نداره . حالا باید چه کار کرد؟
دوستان کسی راه حلی نداره؟ من تو یک سایت خارجی خوندم که نوشته بود بعد از نصب کاتالیست از دیوایس منیجر روی گرافیک ati راست کلیک کنید بزنید آپدیت و اتوماتیک رو انتخاب کنید من هم همینکار رو کردم و آپیدت شد و علامت تعجب هم از روی اون رفت. ولی کاتالیت سنتر دیگه اجرا نمیشه. آخرین ورژنش هم گرفتتم 12.3 هست نصب کردم باز هم کاتالیست موقع اجرا همون پیام قبل رو میده و اجرا نمیشه.
کسی که جواب نداد اما بالاخره یک درایور AMD دانلود کردم که حجمش حدود 340 مگ بود در حالی بقیه همه روی 160مگ حدودا حجم دارند. این فعلا که داره کار میکنه. چقدر اذیت کرد این!
mrt2iran
27-10-2012, 20:51
بازم خودت:sq_25:
موفق باشی!
clockwork
05-02-2013, 23:52
سلام .خسته نباشید.
منم این مشکلو با مدل pavilion dv6 6177se دارم.گرافیکشو اصلا تشخیص نمیده هرچی دانلود میکنم و نصب میکنم.
منوی کاتالیست اجرا نمیشه.جناب nekooee این درایوری که شما دانلود کردی رو از کجا پیدا کنم؟
بیچاره شدم.
نه فینگر پرینت.نه گرافیک نه کارت شبکه هیچی رو تشخیص نمیده از وقتی ویندوز عوض کردم.
☼ Namvari ☼
06-02-2013, 23:48
چه جالب!
منم همین مشکل رو دارم!
ولی مشکل من با شما یه فرق داره!
اول که ویندوز 7 ULTIMATE رو نصب کردم، وقتی گرافیک AMD رو نصب کردم صفحه آبی اومد و دیگه ویندوز اجرا نشد
ویندوز سون پروفشنال نصب کردم، همون مشکل دوستان هم برای من پیش اومد ولی بعد از یکی دوبار ری استارت دوباره صفحه آبی اومد!
البته یه سری مشکلات هم قبلش برام پیش اومده بود که تو تاپیک مشکلات سخت افزار کامل توضیح دادم.
اساتید لطفا راهنمایی کنید چون ممکنه برای افراد دیگه هم همین مشکل پیش بیاد
kasesang
07-02-2013, 18:26
سلام. من یه مشکلی با درایور گرافیکش دارم که برای ویندوز 8 حتی توی سایت hp هم پیداش نکردم! یکی کمک کنه!!!!
☼ Namvari ☼
07-02-2013, 23:08
خب بعد از 2-3 ساعت جستجو راه حل رو پیدا کردم! (برای ویندوز سون 64بیتی)
اول درایور Intel رو از لینک زیر نصب کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد درایور AMD رو از اینجا دانلود و سپس نصب کنید:
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp55001-55500/sp55092.exe
به همین راحتی!
kasesang
12-02-2013, 19:38
سلام. من یه مشکلی با درایور گرافیک لپ تاپم (HP pavilion dv6-6190se) دارم که برای ویندوز 8 حتی توی سایت hp هم پیداش نکردم! لطفا یکی کمک کنه!!!!
imanghamari
05-03-2013, 00:36
ها ها لبتاب من هم همین مدله ولی من درایورش رو پیدا کردم و نصب کردم و به زیبایی هر چه تمام تر کار کرد
اینم آدرس درایور اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشی
سلام دوستان
من هر ۲-۳ سال یه بار ویندوز عوض میکنم بخاطر همین مشکل
لپتاپ من هم HP Pavilion dv6 هستش اما متاسفانه نمیدونم دقیقا کدوم مدلش (اگه دوستان بگن چجوری از اونم سر در بیارم ممنون میشم)
اما مشکله اصلی من....
هر دفعه که ویندوز عوض میکنم تقریبا ۳ روز باید با بدبختی مشغول باشم تا آخر سر درایورها رو نصب میکنم
حتی رفتم آپدیت ویندوز 7 AIO مال این ماه رو دانلود کردم که این مشکلو نداشته باشه اما متاسفانه باز همون مشکلو داشت
به همین دلیل رفتم همه درایورهای مخصوص کامپیوتر و لپتاپ اعم از ۳۲ و ۶۴ بیت دانلود کردم تک تک امتحان و ریاستارت کردم جواب نداد......
در واقع توی دیوایس منیجر مشکلی نداره درایور
عکس:
(راستی توی این عکس اون درایور بالایی, اول مثلث زرده کنارش بود بعد که همه دریورای ATI که گفتم دانلود کردمو نصبیدم ریاستارت کردم درست شد ایکونش اما هنوز کار نمیکنه)
اما وقتی از قسمت Screen Resoloution>Advanced نگاه میکنم اینجوریه
عکس:
(۱۶ مگابایت :| :n28::n28: )
Sleep غیر فعاله...... :n28:
Aero effect کار نمیکنه.... :n28:
فیلم نمیشه دید...... :n28:
بازی هم که معلومه هیچی :|
Help me plzZzzzzzzzzz
مشخصات گرافیک هم که معلومه توی عکسها....
miladkh64
14-12-2013, 14:30
حل شد بالاخره.
اینو بگم که کارت گرافیک من amd radeon hd 8670m بود و ویندوز 8 و لپ تابم hp pavilion 14 e042tx.
منم همین مشکلو داشتم که اینطوری حلش کردم:
1-اول درایور اینتل رو نصب کردم که راحته پیدا کردن و نصبش.
2-بعد این درایور amd رو نصب کردم:که دوستمون namvari بالا گفت.
ftp://15.216.110.21/pub/softpaq/sp55001-55500/sp55092.exe
دقت کنید که هنوز حل نشده،
3-حالا درایوری رو که خود سایت hp واسه کارت گرافیک شما پیشنهاد کرده رو بدون uninistall کردن قبلی نصب کنید.که من اینو واسه خودم نصب کردم و اوکی شد:n19: :
الانم call of duty ghosts رو بدون هیچ مشکلی اجرا میکنم:n02:
کسی که جواب نداد اما بالاخره یک درایور AMD دانلود کردم که حجمش حدود 340 مگ بود در حالی بقیه همه روی 160مگ حدودا حجم دارند. این فعلا که داره کار میکنه. چقدر اذیت کرد این!
میشه لینک درایور amd که گرفتید رو بدید؟:n28::n28::n03:
sajadmad73
25-05-2014, 09:42
سلام دوستان کسی تونسته گرافیک hp dv6 6177 se رو اپدیت کنه برا بازی های جدید(ولفنشتاین) اصلا جواب نمیده و نیاز به اپدیت داره تو سایت اچ پی هم فقط درایور سال 2011 رو داره که الان نصبه واقعا این اچ پی منو روانی کرده لطفا اگه کسی تونسته این مشکلو حل کنه بهم بگه با تشکر:n30::n30::n30::n30::n28::n28::n28::n28:ر استی گرافیک اصلیم amd 6770 m دو گیگ
sajadmad73
22-07-2014, 19:07
با سلام دوباره بعد از چندین روز حتی یک نفر هم نمیتونه به سوال من جواب بده الان دیگه واقعا لپتابم نیاز به اپدیت داره( برای بازی watch dogs) لطفا یکی جواب بده من چکار کنم:n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30::n28::n28 ::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28:
sajadmad73
17-08-2014, 13:46
هیچ کس جواب نداد ولی خودم تونستم با چندین روز گشتن اینترنت اپدیتش کنم
1.بایوس سیستم خود را از سایت اچ پی دانلود کنید
2.سیستم رو ریست کنید و بازدن esc وارد بایوس شده و در یکی از تب ها گزینه dynamic یا fixed را پیدا کرده و روی حالت dynamic
بگذارید save کرده و خارج شوید
3.گرافیک hp رو از خود سایتش دانلود کرده (ورژن قدیمی 2011)ونصب کنید
4.اپدیت گرافیک خود را فقط از سایتleshcatlabs.netدانلود کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وبه) کامل نصب کنید
5.حالا سیستم اپدیت شده است(میتوان watch dogs به راحتی بازی کرد ) ولی بازی های open gl مثل wolfeneshtaine new order را نمیتوان اجرا کرد
6.برای حل این مشکل دوباره وارد بایوس شده وحالت fixed را انتخاب میکنیم وسیو میکنیم بعد از ریست شدن مشکل کم نور بودن پیش میاد که برای حل ان کلیک راست کرده و configure sowichble را انتخاب کرده و تیک atomatic را بزنید و سیستم را خاموش کنید این بار سیستم رو بدون کابل شارژ روشن کنید میبینید که دوباره تصویر روشن شده و حالا میتوانید کابل را دوباره بزنید و به کار خود ادامه دهید
از این واضح تر نمیشد براتون توضیح بدم هر کی مشکلش حل شد یه صلوات برا من بفرسته یه فحش هم به کار کنان اچ پی بده :n19::n19::n02::n05::n08::n09:
Hamid.dariush2000
01-10-2015, 08:42
سلام دوستان خواهش می کنم به منم کمک کنید hp pavilion 15 p 261 دارم و درایور اینتلش نصب نمیشه اعصابمو خورد کرده:n03:
سلام
برای لپ تاپ هاییکه دو کارت گرافیک AMD و Intel را همزمان دارند، درایورهای معمولی AMD درست نصب نمیشود و در صورت نصب ایرادات زیادی ایجاد میکند. برای این لپ تاپ ها باید از سایت زیر درایور مناسب را دانلود و نصب کرد تا هر دو کارت گرافیک بدون مشکل کار کنند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.