مشاهده نسخه کامل
: آموزش زبان به کودکان: کدام روش بهتر است؟
سلام دوستان
یکی از بچه های پیش دبستانی فامیل می خواد زبان یاد بگیره.
به نظر شما چه روشی بهتره؟ کلاس یا مجموعه نرم افزاری و تصویری یا کتاب؟
Enemy Killer
26-10-2012, 21:53
سلام برادر
به نظر من بهتره در کلاس ثبت نام کنه به خاطر اینکه اونجا با هم سن و سال های خودشون هستند به همین دلیل فضای تدریس به نحوی میشه که خیلی بهتر از استفاده از دیسک و کتاب ها می تونند انگلیسی یا هرچیز دیگه ای را یاد بگیرند .
ما
sajjad1973
27-10-2012, 08:19
دقیقا منم با دوست قبلیمون موافقم - چون بهترین شیوه یادگیری زبان در جمع هست و به خصوص برای بچه هایی به اون سن بودن در جمع و عادت کردن به کار گروهی نه تنها برای یاد گیری زبان بلکه در کل برای رشد فکری کودک و موفقیت در زندگی بسیار مهم هست -
از طرفی مجموعه های نرم افزاری برای بچه ای که الان در پیش دبستانی هست میتونه
خسته کننده و کسل کننده باشه
و تازه شما به نفس بچه هم اسیب وارد میکنید
چرا چون بچه تو اون سن باید و باید بازی کنه -
باید با هم سن سالهای خودش اوقات خوش و شادی داشته باشه -
باید شاد باشه تا بتونه در اینده موفق باشه
شما با مجمو عه های نرم افزاری فقط بچه رو وادار میکنید که از دوران خوبی که باید داشته باشه و حقش هم هست دور بشه -
دوست نداشته باشید بچه عادت کنه هی بشینه و چشم بدوزه به کامپیوتر -
دوست نداشته باشید که بچه پیش دبستانی مثل ما ادم بزرگا بشینه پشت کامپیوتر و با کامپیوتر کارکنه - حالامثلا یه نرم افزاری که اسمش اینه برا بچه ها طراحی شده -
دوست نداشته باشید که بچه پیش دبستانی مثل آقا ها باشه و هیچ اشتباهی نکنه
- دوست نداشته باشید بچه 6 -7 ساله عادت کنه که از طریق کامپیوتر چیز یاد بگیره
دوست نداشته باشید بچه 6-7 ساله یادگیری از طریق کامپیوتر رو به یاد گیری از طریق بودن بین هم سالان و کار گروهی ترجیح بده
این بزرگترین اشتباه در حق یه بچه تو اون سن و سال هست هرگز این کار رو نکنید -
کار گروهی - بودن بین هم سالان -آموزش در حین بازی و همراهی با هم سالان - سرود های دسته جمعی - بهترین و بهترین و بهترین شیو ه یادگیری زبان برای کودکان در اون سن هست که در ضمن به بچه و نفسش هم اسیب نمیزنن -
من سعی کردم توجملات کوتاه و به صورت باز بنویسم تا همه چیز رو دقیق بخونید - چون به نظرم مسئله بسیار مهمی هست
دوستان قسمتی از حرفاتون رو قبول دارم اما فکر می کنم اگه بچه به یادگیری زبان علاقه مند بشه شاید همین روش نرم افزاری یا تصویری(بیشتر منظورم تصویری است) خیلی براش مفید باشه.
قرار نیست بچه رو زوری بشونیم پای تلویزیون و از بازی با همسالان محرومش کنیم. هیچ چیزی اجباری نیست.
مثلا یه مجموعه هست به اسم Disney Magic English ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که یه سری کارتونه که زبان رو هم آموزش میده. هم مفرحه و هم آموزش میده.
به خصوص برای بچه هایی به اون سن بودن در جمع و عادت کردن به کار گروهی نه تنها برای یاد گیری زبان بلکه در کل برای رشد فکری کودک و موفقیت در زندگی بسیار مهم هست -
با این قسمت حرفتون کاملا موافقم ولی نوع کلاس هم خیلی مهمه. من که خودم کلاس زبان نرفتم ولی دیدم کسایی که رفتن هم هیچی یاد نگرفتن یا براشون مفید نبود.
کار گروهی - بودن بین هم سالان - آموزش در حین بازی و همراهی با هم سالان - سرود های دسته جمعی - بهترین و بهترین و بهترین شیو ه یادگیری زبان برای کودکان در اون سن هست که در ضمن به بچه و نفسش هم اسیب نمیزنن -
حالا چه موسسات آموزش زبانی رو پیشنهاد می کنید؟ کلاس هاشون واقعا مفیده؟
sajjad1973
27-10-2012, 11:19
دوستان قسمتی از حرفاتون رو قبول دارم اما فکر می کنم اگه بچه به یادگیری زبان علاقه مند بشه شاید همین روش نرم افزاری یا تصویری(بیشتر منظورم تصویری است) خیلی براش مفید باشه.
قرار نیست بچه رو زوری بشونیم پای تلویزیون و از بازی با همسالان محرومش کنیم. هیچ چیزی اجباری نیست.
مثلا یه مجموعه هست به اسم Disney Magic English ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که یه سری کارتونه که زبان رو هم آموزش میده. هم مفرحه و هم آموزش میده.
بله مطمئنا شما نیخواید اونا رو از بازی و دوران خوب کودکی و آموزش همراه هم سالان و به طور گروهی جدا کنید -- اما من به شما میگم و قول میدم که همون مجموعه ای که میگید این کار رو خیلی خیلی آروم براتون انجام میده - طوری که خودتون هم نفهمید چرا بچه نمیتونه بین بچه های دیگه درست حرف بزنه - چرا نمیتونه با هم سن و سالاش ارتباط برقرار کنه - چرا تو کار گروهی شرکت نمیکنه - ببخشید این حرف رو میزنم دور از جون همه کوچولو های خوب ایران زمین فقط برای اینکه مثال بارز گفته باشم مگه معتاد اولین باری که تریاک میکشه قصدش اینکه معتاد بشه -
در مورد موسسه موسسات زیادی هست بحشون رجوع کنید شیوه کار رو ببینید و از بچه هایی که اونجا هستن بپرسید که راضی هستن یا نه -
الان پرسیدم گفتن بچه صبح ها کلاس داره بعد از ظهرم بخواد بره کلاس سختشه!
حالا مجموعه نرم افزاری رو بذاریم کنار اما فک می کنم یه مجموعه تصویری که با کارتون زبان رو هم آموزش بده مثل همون Disney Magic English ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گزینه خوبیه.
ببینید خود ما هم بچگی هامون کلی کارتون می دیدیم و خیلی هم لذت می بردیم. اینم همون تماشای کارتونه فقط زبان هم به بچه یاد می ده.
کسی تا حالا از این نوع مجموعه ها استفاده کرده؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.