ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تصویر ندادن مادر برد

basir7631
26-10-2012, 00:00
سلام
من یه سیستم رو به صورت باز تست کردم و بعد مادر برد و هارد رو به صورت جدا گونه در پلاستیک های میوه با خودم اوردم به خونه اونجا من همه قطعات رو تست کردم و ویندوز بالا اومد و همه چی درست بود ولی وقتی قطعات رو به خونه اوردم و روی کیسم سوارش کردم دیگه روشن نشد
مادربردم گرافیکش ان بورده رم رو تست کردم سالم بود سی پی یو رم رو تست کردم سالم بود باطری مادربرد رو هم در اوردم و clear cmos رو انجام دادم ولی بازم تصویر ندارم
مدل مادربردم g31m-s2l

اگه خود مادر بورد باشه از کجاشه و اینکه خودم میتونم درستش کنم

با تشکر

EXTREME
26-10-2012, 00:47
این مشکل علاوه بر رم و باتری مین مبتونه از گرافیک و پاور و خود مین و بایوس باشه
پیشنهاد میکنم دوباره سیستم رو اسمبل کنید و تست کنید اتصال بدنه ای وجود نداشته باشه
اگه از مین باشه هر قسمتی میتونه باشه ولی فکر نکنم مشکل سخت افزاری باشه یا شما اسمبلتون یک جای کار ایراد داشته یا یک اشتباهی کردین
همه چیز رو دوباره چک کنید

basir7631
26-10-2012, 16:14
سلام ممنون بابت جوابتون
من تمام سیستم رو یه تخته چوب گذاشتم و همه قطعات رو دوباره چک کردم باز م نشد
بردم بیرون و دادم به رفیق همکارم اون با یه پاور و یه رم دیگه هم تست کرد نشد
البته بهش ندادم درست کنه گفتم نمیتونه شاید خرابترش کنه البته میگفتم احتمالا از بایوس شه
نمیدونم هنوز گارانتیش مونده یا نه گارانتی آواژنگه داداشم میگه ببر اونجا درست کننش
خودم همچی رو تست کردم به غیر از گرافیک البته گرافیکش آنبرده

EXTREME
26-10-2012, 16:46
سلام ممنون بابت جوابتون
من تمام سیستم رو یه تخته چوب گذاشتم و همه قطعات رو دوباره چک کردم باز م نشد
بردم بیرون و دادم به رفیق همکارم اون با یه پاور و یه رم دیگه هم تست کرد نشد
البته بهش ندادم درست کنه گفتم نمیتونه شاید خرابترش کنه البته میگفتم احتمالا از بایوس شه
نمیدونم هنوز گارانتیش مونده یا نه گارانتی آواژنگه داداشم میگه ببر اونجا درست کننش
خودم همچی رو تست کردم به غیر از گرافیک البته گرافیکش آنبرده

تست قطعه یکم وقت گیره که هی با رم و گرافیک پاور و .... چک کنی ببر پیش کسی که دیباگر داشته باشه ببینید رو کدوم کد وایمیسته که مطمئن بشین مشکل از کجاست