ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشگل صفحه ابی سیستم (post error occurs!)

xgf
25-10-2012, 21:44
با سلام دوستان عزیزم

من به تازگی با این مشگل مواجه شدم

دکمه پشت کیسم رو در محل کار یه وقت هایی خاموش میکنم ولی چند روزه با این مشگل مواجه شدم که وقتی سیستم روشن میشه ابتدا بدون اینکه وارد محیط ویندوز بشه با اون پیغامی که عکسش رو براتون میزارم مواجه میشم وبعد خودکار ویندوزم به خوبی بالا می اید فقط مشگلی که برام ایجاد کرده ساعت و تاریخ سیستم رو بهم زده مثلا اگر شب تنظیم کنم باز صبح که بیام تاریخ بر میگرده به سال 2012 وساعت هم بهم ریخته
کسی میدوه این ارور مربوط به چی هست وراه حل اون چی هست؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ship Storm
25-10-2012, 22:18
سلام
مشکل شما فکر میکنم با آپدیت کردن بایوس حل بشه

xgf
26-10-2012, 13:20
سلام
مشکل شما فکر میکنم با آپدیت کردن بایوس حل بشه
سلام
ممنون
من میخواهم بایوس رو اپدیت کنم

برند مادربردم گیگا هست

مدلش هم روی کارت گارانتی زده

اما تو برنامه @BIOS مدل مارد بردم رو F2 اخرش گذاشته یعنی مدلش میشه GA-G4-MI-S2 F2 که تو سایت ساپورت همچین مدلی مدل موجود نیست.

من بایوس همون مدلی که روی کارت گارانتی ذکر شده بود رو دانلود کردم سه تا فایل داشت که در توصبر براتون میزارم فایلی رو هم که ادرس میدم برای اپدیت ابی کردم گذاشتم توی عکس مشخصه ارور میگیره برای چی؟

فلاپی هم ندارم که بخواهم از اون طریق انجام بدهم.

xgf
26-10-2012, 17:07
دوستان عزیز کسی هست کمک کنه؟

jafarian
27-10-2012, 00:53
دوستان عزیز کسی هست کمک کنه؟

ابتدا از همه باطری مادربورد عوض کنید یک باطری نو روش بزارین بعد ببینید بازم همین ارور دریافت میکنید درضمن بعد از گذاشتن باطری به داخل بایوس برین بایوس load defaults کنید بعدشم سیو کنید بیاین بیرون اگر که بازم به همون صورت بود آخرین ورژن بایوس مربوط به مادربورد شما f6 میشه که از سایت پایین باید دانلود کنید بعدشم با همون برنامه مخصوص سایت گیگا آپدیت کنید بایوس.

GA-945GM-S2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

xgf
28-10-2012, 10:24
ابتدا از همه باطری مادربورد عوض کنید یک باطری نو روش بزارین بعد ببینید بازم همین ارور دریافت میکنید درضمن بعد از گذاشتن باطری به داخل بایوس برین بایوس load defaults کنید بعدشم سیو کنید بیاین بیرون اگر که بازم به همون صورت بود آخرین ورژن بایوس مربوط به مادربورد شما f6 میشه که از سایت پایین باید دانلود کنید بعدشم با همون برنامه مخصوص سایت گیگا آپدیت کنید بایوس.

GA-945GM-S2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام ممنونم
ببخشید که دیر اعلام نتیجه کردم یکی از دوستان دیگه هم گفته بود

باطری نو گذاشتم مشگل حل شد
فقط ببخشید اگه باز دکمه پشت کیس رو خامشو کنم ممکنه که باز باطریش خالی بشه؟ وبه همین وضع دچار بشه؟

jafarian
28-10-2012, 14:37
سلام ممنونم
ببخشید که دیر اعلام نتیجه کردم یکی از دوستان دیگه هم گفته بود

باطری نو گذاشتم مشگل حل شد
فقط ببخشید اگه باز دکمه پشت کیس رو خامشو کنم ممکنه که باز باطریش خالی بشه؟ وبه همین وضع دچار بشه؟

باطری مادربورد که به این سرعت خالی نمیشه معمولا یک تا دو سال برای شما کار میکنه.