ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل محدود شدن رزولیشن صفحه

roz_zard
24-10-2012, 13:44
سلام دوستان من سیستممو یه تغیراتی دادم و مشخصاتشم اینه کارت گرافیک gt430 2g ddr3 رم 4 گیگ ddr2 مین ایسوز m2n-x سی پی یو amd 4000 مانیتور هم سامسونگ syncmaster s1756 و ویندوزم اکس پی بود و رزولیشن صفحه از 1024 بیشتر نمیشه و 1024 اخرشه و 600*800 پایینش و همه درایور ها هم نصب کردم ولی نشد و ویندوز رو به سون تغییر دادم و درایور ها هم نصب کردم ولی نشد . داخل یازی ها هم به 1024 محدوده . با کارت گرافیک قبلی که 512 بود این جوری نبود . لطفا راهنمایی کنید راه حلش چیه؟ ممنون

saeed_136915
25-10-2012, 00:27
من که نتونستم مشخصات مانیتور شما رو پیدا کنم. قبلا رو چه رزولیشنی بود؟؟

jafarian
25-10-2012, 00:29
سایت پایین برای همین مشکل شما توضیح داده که بصورت شکل چکار کنید اگر که نرم افزاری باشه فقط از همین طریق میتونید اندازش تغییر بدین:20:

Changing of windows 7 screen resolution ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

roz_zard
29-10-2012, 16:15
دوست عزیز مشکلم این سایت حل نکرد ،واسه من محدود شده

jafarian
02-11-2012, 01:14
این دو تا روش دیگه رو تست کنید که برگرفته از سایت پایین هست

روش اول

برنامه HotKey Resolution دانلود کنید با این برنامه اقدام به تغییر رزولیشن کنیدبعدش تست کنید لینک داخل هم سایت پایین قرارداده شده

روش دوم

منوی run اجرا کنید داخلش دستور regedit تایپ اینتر کنید بعدشم به این مسیر برین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعدش در همون ستون سمت چپ روی پوشه video کلیک کردین از زیرمنوش روی پوشه ای به اسم Mon12345678 کلیک کنید بعدش در ستون سمت راست روی این گزینه

دبل کلیک کنید درکادر vaule data رزولیشن افقی خودتون وارد اکی کنید بعدش روی گزینه

کلیک کنید رزولیشن عمودی خودتون وارد اکی کنید سیستم ریستارت کنید بالا که اومد باید تغییر کرده باشه رزولیشن سیستم اگر که تغییر نکرده بود به این یکی مسیر برین

همین کارهای بالا رو دراین مسیرانجام بدین سیستم آخر سرریست کنید اگر که باز به همون صورت بود به دفترچه گرافیک رجوع کنید ببینید تا چه رزولیشنی رو ساپورت میکنه همچنین درایور مانیتور حتما نصب کنید بروزم باشه اگر براتون مقدور بود با یک مانیتور led یا lcd تست کنیداگر که مانیتور crt جدید باشه که بهتر.

How to change screen resolution in Windows 7 via shortcut or registry ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])