ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بعد از نصب ويندوز درايو سيستم عوض شده !!!

urumchi
24-10-2012, 12:48
با سلام

مشكل من اينه كه ، روي هاردم 3 تا درايو دارم كه روي درايو C (اسمشو windows گذاشتم) ويندوز XP ريختم ، بعد روي درايو E (اسمشو my dl گذاشتم) ويندوز 8 نصب كردم كه بعد از نصب پشيمون شدم و با نرم افزار Easy BCD ، ويندوز 8 رو از بوت منو پاك كردم و ويندوز XP رو بعنوان سيستم عامل پيشفرض انتخاب كردم و سيو كردم. بعد از ري استارت ، ويندوز ديگه بالا نيومد و ارور ميداد كه NTLDR is missing

دوباره ويندوز XP رو روي درايو C نصب كردم اما الان مطابق اين عكس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) درايو سيستمي از درايوي كه اسمشو windows گذاشتم به درايوي كه اسمشو other files گذاشتم تغيير پيدا كرده و جالب اينجاست كه فايلهاي مربوط به بوت سيستم روي درايو other files قرار داره نه درايو windows

راهي هست كه بتونم دوباره وضعيت درايوها رو اعم از سيستمي و پرايمري به حالت اوليه برگردونم ؟؟؟ ( با ديسك منيجمنت امتحان كردم ،‌ هيچ كاري نميشه كرد )

EXTREME
24-10-2012, 12:58
در نصب ویندوز xp زمانی ویندوز روی درایو c ریخته نشه این اتفاق میفته ویندوز روی یک درایو دیگه نصب میشه ولی فایل های بوتش در درایو c است
الان شما یک عکس از disk managment سیستم بدین

urumchi
24-10-2012, 13:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
24-10-2012, 14:04
بله همونطوری که گفتم ویندوز روی درایو غیرC ریخته شده و فابل های بوت رفته تو درایو C که در XP اینطوریه

urumchi
24-10-2012, 17:16
مشكل من اينجاست كه جاي درايو C با E عوض شده !!! يعني درايو E بعد از نصب ويندوز شده C و سيستمي

حالا چطور مي تونم درستش كنم ؟؟؟

EXTREME
24-10-2012, 17:52
هیچی باید روی درایو c اصلی ویندوز بریزین تا درست بشه کاری نمیشه کرد
حالا مشکلی هم نداره این طوری و کلا مشکلی پیش نمیاد