مشاهده نسخه کامل
: مشکل در نصب ویندوز 7 64 بیت
mmsz1992
24-10-2012, 01:09
دوستان من ویندوز 7 64 بیت روی لپ تاپم نصب نمیشه در حالی که 32 بیتی روی اون به راجتی نصب میشه!
چند تا دی وی دی مختلف رو هم امتحان کردم!
مشکلش هم این جوریه که نصب رو به طور کامل انجام می ده و بعد از ریستارت در مرحله ی complete installation ارور می ده و میگه که نمی تونه بعضی از کامپوننت ها رو نصب کنه!
دوستان لطف کنند و به فریاد این حقیر برسند....
jafarian
24-10-2012, 01:12
یک عکس کامل از اروری که میده اینجا آپلود کنید:20:
عزیزم همونطور که jafarian عزیز گفتن یه عکس یا شماره اروری یا چیزی رو بگو تا بشه بررسی کرد.
همینطوری میشه گفت ممکن اصلا سی پی یو شما 64 بیتی نباشه.
مدل سی پی یوت رو تو سایت سازندش چک کن.
فعلا همینو میشه گفت!
mmsz1992
12-11-2012, 15:37
عزیزم همونطور که jafarian عزیز گفتن یه عکس یا شماره اروری یا چیزی رو بگو تا بشه بررسی کرد.
همینطوری میشه گفت ممکن اصلا سی پی یو شما 64 بیتی نباشه.
مدل سی پی یوت رو تو سایت سازندش چک کن.
فعلا همینو میشه گفت!
اروری که میده در مرحله completing install هست که این زیر آوردمش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعدش هم ببینید من قبلا ویندوز 7 64 بیتی داشتم. بعد پاک کردم و ویندوز 8 64 بیتی نصب کردم. بعد از اون اوبونتو رو در کنار ویندوز و تو یه پارتیشن دیگه نصب کردم. بعدش خواستم ویندوز 8 رو با ویندوز 7 64 بتی عوض کنم که دیگه نشد. ولی ویندوز 7 32 بیتی رو نصب میکنه.
پس از لحاظ سخت افزاری پشتیبانی میشه!
ممنون میشم راهنماییم کنید.
اینطوری که معلومه احتمالا مشکل از منبعی هست که داری با اون وین 7 رو نصب میکنید.
احتمالا دی وی دی یا فلشت مشکل داره.
اگر می توانید با یکی دیگی نصب کن و تست کن.
**البته من گفتم سی پی یو چون هیچ اطلاعاتی نبود.**
پیروز و پاینده باشید.
jafarian
16-11-2012, 14:56
اروری که میده در مرحله completing install هست که این زیر آوردمش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعدش هم ببینید من قبلا ویندوز 7 64 بیتی داشتم. بعد پاک کردم و ویندوز 8 64 بیتی نصب کردم. بعد از اون اوبونتو رو در کنار ویندوز و تو یه پارتیشن دیگه نصب کردم. بعدش خواستم ویندوز 8 رو با ویندوز 7 64 بتی عوض کنم که دیگه نشد. ولی ویندوز 7 32 بیتی رو نصب میکنه.
پس از لحاظ سخت افزاری پشتیبانی میشه!
ممنون میشم راهنماییم کنید.
من فقط دو تا سایت پیدا کردم که درمورد ارورسیستم شما تاحدی توضیح داده بودن که یکی از مایکروسافت که گفته
هارد خودتون فرمت کنید از نوع اقدام به نصب سیستم عامل کنید با استفاده از سیدی GParted گفته شده عمل فرمت انجام بدین یا که یک سایت دیگه اشاره داشته که مادربورد خودتون clear cmos کنید بعدشم حالت SATA controller به AHCI نبدیل کنید یا که گفته شده همین dvd خودتون روی فلش بوت کنید از طریق بوت فلش اقدام به نصب ویندوز کنید برای اینکارم باید ابتدا فلش به سیستم وصل کنید بعدشم
داخل سرچ استارت منو تایپ کنید cmd روی گزینه موردنظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید درکادری که باز میشه این دستورات پایین بترتیب باموس از روشون کپی بگیرین اونجا با موس paste بعدشم اینترکنیدفقط قبلش dvd ویندوز هم داخل دستگاه باشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته: بجای x درایوی که dvd ویندوز داخلش قراردادین تایپ کنید بجای y هم اسم درایو فلش.
windows could not configure one or more system components ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Windows could not finish configuring the system...restart ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hamidreza90
24-02-2014, 21:48
سلام. من لپ تاپم N53SV asus هست.ویندوز 7 64 بیت روش نصب بود که ویروسی شد و مجبور شدم دوباره ویندوز بریزم!
اما الان هر کاری می کنم ویندوز 64 بیتی نصب نمیشه و فقط 32 بیت نصب میشه.
تو مرحله آخر نصب قبل از اینکه ویندوز کامل نصب بشه یهو ریستارت میکنه و بعدشم این ارور رو میده!
خواهش می کنم کمکم کنین.
کانفیگ لپ تاپم بالاست و هیچ مشکلی نداره. sata controller هم از AHCI رو IDE گذاشتم اما هیچ فرقی نکرد!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Guidance
04-03-2014, 10:51
یه dvd ویندوز 64 بیتی دیگه را بررسی کنید ببینید نصب میشه ؟ ممکنه سورس برنامه مشکل داشته باشه.
اگر از سالم بودن dvd مطمئن هستید یکبار با dvdهای بوتیبل سیستم را اسکن کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.