ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایجاد search برای Access در vb.net ؟؟؟؟؟؟؟؟

kourosh.punk
23-10-2012, 16:20
سلام به برنامه نویسای عزیز
دارم رو یه پروژه کار میکنم
تقریبا هم مبتدی هستم
برای پروژه یه دیتابیس با access درست کردم ی لیست هم داره
حالا چطوری میتونم برای دیتابیس search بسازم که بر اساس ی شماره که به عنوان کلید تعریف کردم جست و جو کنه؟
راهنمایی کنین لطفا
سورس کد هم که باشه خ بهتر میشه :sq_8:

osmanjan
31-10-2012, 13:26
سلام : برای کار با دیتابیس باید یه سری اطلاعات درمورد کار با دیتابیس داشته باشین .بهتره چند کتاب درمورد طراحی ایده آل دیتابیس بخونید تا بهتر بتونید از اون استفاده کنید. خب برای کار با دیتابیس اکسس در وی بی دات نت باید اول فضای نام اون رو بصورت import system.data.oledb فراخوانی کنیم. بعد یه کانکشن(اتصال) درست می کنیم : مثلا dim dbcon as new oledbconnection("provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source=" & application.startuppath(مسیر دیتابیس) & "test.mdb\") بعد چک میکنیم اگه دیتابیس باز باشه بسته به نیازمون اون رو می بندیم یا .... if dbcon.state connectionstate.closed then dbcon.close() بعد یه رشته دستور تعریف می کنیم : مثلا : dim s as string = "select * یا نام رکورد مورد نظر from testtable where testrecord=1" بعد یه ارسال کننده دستور ایجاد می کنیم : مثلا : dim dbcom as new oledbcommand(s,dbcon)دو پارامتر میگیره اولی دستور و دومی کانکشن بعد اگه یه لیست میخوایم یه دیتاست تعریف می کنیم : مثلا : dim ds as new dataset بعد اتصال رو باز می کنیم dbcon.open() بعد یه آداپتور تعریف می کنیم : dim dbada as new oledbdataadapter(dbcom) بعد دیتاست رو پر می کنیم dbada.fill(ds) بعد چک می کنیم اگه دیتاست رکوردی داشته باشه اون رو در لیستمون مثلا دیتا گرید ویو می ریزیم : if ds.tables(0).rows.count > 0 then datagridview1.datasource=ds.tables(0) اگه یه رکورد خاص میخوایم میتونیم از یه راه سریع تر استفاده کنیم که به همین روش میگن سرچ و به قبلی میگن لیست گیری dim dbrd as oledbdatareader = dbcom.executereader dbrd.read() if dbrd.hasrows then textbox1.text = dbrd("testrecord") و در آخر کانکشن رو می بندیم dbcon.close()