مشاهده نسخه کامل
: مشکلات نصب و اجرا - Medal of Honor: Warfighter
این فایل نصب بود ولی کمکی نکرد:sq_3:
در حل مشکل شما عاجزیم والا:31:
خب یه نسخه دیگه از بازیو امتحان کن
Abdolreza2012
01-12-2012, 21:30
در حل مشکل شما عاجزیم والا:31:
خب یه نسخه دیگه از بازیو امتحان کن
:sq_2:باشه مرسی داداش
باز عاجزانه میخوام اگه کسی میدونه کمک کنه
ali_agha1981
01-12-2012, 22:11
:sq_2:باشه مرسی داداش
باز عاجزانه میخوام اگه کسی میدونه کمک کنه
شما سوالات مربوط به بازی رو اینجا بپرس ::
Medal of Honor: Warfighter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Abdolreza2012
02-12-2012, 15:41
شما سوالات مربوط به بازی رو اینجا بپرس ::
Medal of Honor: Warfighter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من مشکل تو نصبش دارم
به نظرم باید اینجا بپرسم دیگه
دوستان یه خبر که نمیدونم شنیدین یا نه
اهنگساز مدال رامین جوادی ابر اهنگساز ایرانی هستش که اهنگسازی فیلمی مثل فرار از زندان رو هم انجام داده
خدایی موسیقی بعضی مراحلش ادمو میبره تو بازی
arash 10
02-12-2012, 21:52
دوستان من رسیدم به اون مرحله ای ک ه باید اون یارو faraz رو بگیری تا یه ذره دنبالش میکنم یهو از بازی میاد بیرون؟
دوستان چیکار کنم ....... لطفا کمکم کنید...ممنون
traviangta
03-12-2012, 01:15
لانچر رو اجرا نکن فایل MOHW.exe رو اجرا کن
سلام دوست عزیز
هیچ فرقی نداره که لانچر رو اجرا کنم یا فایل MOHW.exe رو ، نتیجه یکیه یعنی هیچ اتفاقی نمیفته !!!!
Davood_titan
03-12-2012, 23:01
دوستان من رسیدم به اون مرحله ای ک ه باید اون یارو faraz رو بگیری تا یه ذره دنبالش میکنم یهو از بازی میاد بیرون؟
دوستان چیکار کنم ....... لطفا کمکم کنید...ممنون
آخرین کرک رو بریز بعد همون مرحله رو از اول برو
TheGnomonWorkshop
05-12-2012, 12:01
سلام دوستان . . .
هرچی گشتم تو تاپیک به جایی نرسیدم و خسته شدم!
اولش که بازی رو نصب کردم بدون نصب آپدیت بازی کرکش رو کپی کردم و راحت اجرا شد
ولی یکم که جلوتر رفتم از بازی میپرید بیرون
فکر کردم شاید به خاطر کپی نکردن آپدیت باشه
ولی وقتی کپی کردم و کرک رو هم دوباره ریختم توش ایندفعه بازی اصلا نیومد بالا
حالا نمیدونم مشکل از کجاس
مشکلش از آپدیته یا کرک؟
کدوم کرک رو باید بریزم؟
مرسی میشم اگه راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان . . .
هرچی گشتم تو تاپیک به جایی نرسیدم و خسته شدم!
اولش که بازی رو نصب کردم بدون نصب آپدیت بازی کرکش رو کپی کردم و راحت اجرا شد
ولی یکم که جلوتر رفتم از بازی میپرید بیرون
فکر کردم شاید به خاطر کپی نکردن آپدیت باشه
ولی وقتی کپی کردم و کرک رو هم دوباره ریختم توش ایندفعه بازی اصلا نیومد بالا
حالا نمیدونم مشکل از کجاس
مشکلش از آپدیته یا کرک؟
کدوم کرک رو باید بریزم؟
مرسی میشم اگه راهنمایی کنید
فک کنم مشکل از اپدیت باشه چون اگه از کرک بود بازی از اول نمیومد بالا
من بدون اپدیت دارم بازی میکنم مشکلی هم نداشته
سلام
این اپدیت هایی که تو صفحه اول هستن برای نسخه Black box هم میشه ازشون استفاده کرد ؟
راستی من یه مشکلی دارم اونم اینکه احساس میکنم بعضی وقتها تیر به دمشن برخورد نمیکنه ! نشونه گیری درسته ها ولی وقتی حتی از فاصله نزدیک سر طرف رو نشونه میگیرم و میزنم فرار میکنه و سنگر میگیره ! میخوام بدونم خود بازی اینجوری طراحی شده یا مشکل از من هست ؟
Mammad Prince
06-12-2012, 13:17
سلام به دوستای گلم ...
من این بازی رو با کرک 3DM می رفتم ( یعنی کلا یه مرحله رفتم . ) و مشکل خاصی نداشتم ولی Loading ها یه ذره طول می کشید ( خیلی غیر عادی نبود ولی خب حدود 1 دقیقه طول می کشید ... )
بعد توی مرحله دوم که باید اون درها رو Breach کنیم و بریزیم تو ، در دوم هنگ می کرد و ...
امروز کرک (Fair Light ( FLT رو ریختم و وارد بازی شدم ... سرعت بازی 10 برابر بهتر شده بود ... Loading ها در حد 5 ثانیه رد می شه و خیلی خوب شده بود بازی !
کلی خوشحال شدم و گفتم لابد اون مرحله رو هم رد می کنه ولی دوباره همون جا هنگ کرد ! مرحله رو از اول شروع کردم و باز هم همون جا گیر کرد ....
Origin هم نصب و Login شدست ... درایور ها هم آپدیته ... ( نکات بدیهی رو خودم می دونم خواهشا تکرار نکنید مثل DX و VC Redist و ... )
فقط می خوام بدونم دوستان دیگه هم این مشکل رو دارند >؟ جزو Change Log ِ آپدیت اول این مورد هست >؟ ( بعید می دونم که این مشکل واسه خود بازی باشه که بخواد با آپدیت رفع بشه ... )
ممنون ....
ali_agha1981
06-12-2012, 20:45
سلام به دوستای گلم ...
من این بازی رو با کرک 3DM می رفتم ( یعنی کلا یه مرحله رفتم . ) و مشکل خاصی نداشتم ولی Loading ها یه ذره طول می کشید ( خیلی غیر عادی نبود ولی خب حدود 1 دقیقه طول می کشید ... )
بعد توی مرحله دوم که باید اون درها رو Breach کنیم و بریزیم تو ، در دوم هنگ می کرد و ...
امروز کرک (Fair Light ( FLT رو ریختم و وارد بازی شدم ... سرعت بازی 10 برابر بهتر شده بود ... Loading ها در حد 5 ثانیه رد می شه و خیلی خوب شده بود بازی !
کلی خوشحال شدم و گفتم لابد اون مرحله رو هم رد می کنه ولی دوباره همون جا هنگ کرد ! مرحله رو از اول شروع کردم و باز هم همون جا گیر کرد ....
Origin هم نصب و Login شدست ... درایور ها هم آپدیته ... ( نکات بدیهی رو خودم می دونم خواهشا تکرار نکنید مثل DX و VC Redist و ... )
فقط می خوام بدونم دوستان دیگه هم این مشکل رو دارند >؟ جزو Change Log ِ آپدیت اول این مورد هست >؟ ( بعید می دونم که این مشکل واسه خود بازی باشه که بخواد با آپدیت رفع بشه ... )
ممنون ....
فقط و فقط تنها راه حلش این هست که سیو بازی رو بگیری و از مرحله بعدش بری و بیخیال ادامه اون مرحله بشی..
منم هر کاری کردم و هر کرکی امتحان کردم و همه ی اون کارها رو هم کردم ولی مرحله دبی رو نتوسنم بازی کنم و کرش میکرد...در کل هر کسی تو یه مرحله مشکل براش ایجاد میشه...
سیو بازی هم چندین صفحه قبل خودم گذاشتم...
Mammad Prince
06-12-2012, 22:37
فقط و فقط تنها راه حلش این هست که سیو بازی رو بگیری و از مرحله بعدش بری و بیخیال ادامه اون مرحله بشی..
منم هر کاری کردم و هر کرکی امتحان کردم و همه ی اون کارها رو هم کردم ولی مرحله دبی رو نتوسنم بازی کنم و کرش میکرد...در کل هر کسی تو یه مرحله مشکل براش ایجاد میشه...
سیو بازی هم چندین صفحه قبل خودم گذاشتم...
ممنون.
آخه اینجوری که لذت بازی از بین می ره ! هی بخوای بزنی مرحله بعد ...
چند بار تا حالا شده که بزنین مرحله بعد ؟
سلام خسته نباشید
من این بازیو تازه نصب کردم
نصبش تموم شده و وقتی میزنم که بالا بیاد ارور میاد
این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میشه یه راهنمایی به من بکنید ممنون میشم
ali_agha1981
07-12-2012, 12:09
چند بار تا حالا شده که بزنین مرحله بعد ؟
فقط یکبار...اونم مرحله دبی که کرش میکرد...
کلا هر کسی تو یه مرحله براش مشکل کرش یا هنگ کردن پیش میاد ..
looloo20062003
07-12-2012, 20:55
سلام دوستان
من نسخه 4 تا دی وی دی بازی رو خریدم ولی وقتی همه فایل ها رو از حالت فشرده خارج کردم هیچ فایل نصبی به نام inestall یا setup توش نیست
چطوری باید بازی رو نصب کنم ؟!
Eblis 2011
07-12-2012, 21:39
سلام دوستان
من نسخه 4 تا دی وی دی بازی رو خریدم ولی وقتی همه فایل ها رو از حالت فشرده خارج کردم هیچ فایل نصبی به نام inestall یا setup توش نیست
چطوری باید بازی رو نصب کنم ؟!
احتمالا نیازی به نصب بازی نیست ... کرک رو کپی کن و وارد بازی شو .
amir raya
09-12-2012, 15:34
سلام.
مرحله سومه فکر کنم دنبال ماشینه میریم . آخر مرحله که مولایل یارو رو برمیدارم و میرم طرف ماشین خودم صفحه سیاه میشه بعد صدای چند نفر میاد بعد همونجوری میمونه دیگه هیچی نمیاد. با CTRL+ALT+DELET بازی رو بستم. کرکم از روی خود سی دی ریختم نمیدونم چیه. یه پوشه آپدیتم بود اونم ریختم!!!
Abdolreza2012
09-12-2012, 17:18
سلام
من بازی medal of honor رو گرفتم نصبش کردم و کرک هم کپی کردم ( همه کاراشو کردم ) وقتی بازیو اجرا میکنم انگار نه انگار که چیزیو اجرا میکنی
بازیو بالا نمیاره و ارور هم نمیده که مشکلشو بفهمم
من پیشه کسی که ازش بازیو خریدم رفتم پرسیدم اون گفت من بازیو تو ویندوز 7 نصب کردم وبازیو بالا آورده بدونه هیچ مشکلی.
من هم تویه ویندوز 8 و هم توی ویندوز 7 این مشکل رو دارم
میخواستم ببینم این مشکل از چی میتونه باشه؟
من همین بازیو چندجا دیگه نصب کردم اجرا شده
با تشکر
کسی نمیتونه مشکل منو حل کنه؟
بازی رو دستم موند:n03:
Eblis 2011
09-12-2012, 18:11
کسی نمیتونه مشکل منو حل کنه؟
بازی رو دستم موند:n03:
استیم رو نصب کن ..... ویندوزت رو آپدیت کن .... کارت گرافیکت رو آپدیت کن .... کرک رو دوباره بریز اجرا میشه ....
اقا منم به مشکل خوردم
توی مرحله ای هستم که توی روز دنبال یه یارو می افتی ولی خب تا اخراش رفتم اخرش توی اون ساختمون گرده در رو میشکنم و بعدش با دو تا از رفیقام سوار ماشین میشم فرار میکنم و بعدش صفحه سیاه میشه و دیگه چیزی نمیاد زیادم وایسادم ولی نشد
اگه میشه با کرکی چیزی حلش کرد لطف کنین بگین اگرم نه یه سیو بذارین من بتونم تا اخرش برم
و یه سوال دیگه!!!!! اگه کرک جدید بریزم باید از اول شروع کنم یا سیو ها سرجاشه؟؟؟
ویرایش ::: دوستان من مشکلم حل شد مرسی دیگه لازم نیست چیزی بذارین
ببخشید
Abdolreza2012
10-12-2012, 02:54
استیم رو نصب کن ..... ویندوزت رو آپدیت کن .... کارت گرافیکت رو آپدیت کن .... کرک رو دوباره بریز اجرا میشه ....
ویندوز 8 من آپدیت بود
کارت گرافیکم هم آپدیت بود
ولی استیم رو امتحان نکردم رو ویندوز 8
تو ویندوز 7 استیم هم امتحان کردم ولی باز اجرا نشد
ولی ویندوز 7 آپدیت نبود
ویندوز 8 دوباره نصب کردم استیم رو امتحان میکنم
ممنون
miladfergie
10-12-2012, 15:36
سلام دوستان من این بازی رو نصب کردم الانم مرحله پنجم ولی تو مرحله 5 گیر میکنه همین که میره تو بازی یکم از بازی میره این اررو رو میده!!
فک کنم ارور دایریکت باشه ولی گرافیک بازی هم اوردم پایین بعد رفتم تو بازی باز گیر کرد
مشکل چیه لطفا کمکم کنین اگه عکس واضح نیست لینکشو برین کاملا واضح میشه
سلام دوستان من این بازی رو نصب کردم الانم مرحله پنجم ولی تو مرحله 5 گیر میکنه همین که میره تو بازی یکم از بازی میره این اررو رو میده!!
فک کنم ارور دایریکت باشه ولی گرافیک بازی هم اوردم پایین بعد رفتم تو بازی باز گیر کرد
مشکل چیه لطفا کمکم کنین اگه عکس واضح نیست لینکشو برین کاملا واضح میشه
درایور گرافیکتون رو آپدیت کردید ؟؟؟ !!!!
miladfergie
10-12-2012, 17:43
درایور گرافیکتون رو آپدیت کردید ؟؟؟ !!!!
نه اپدیت نکردم حدود 3 ماهی میشه
مدلش ATI RADEON HD 5570 2GIG
ولی موندم اروری که داده میگه کارت گرافیک شما نمیتونه بیشتر از 500mb رو ساپورت کنه بای اینکه 2 گیگ هم هست
من هرچی گشتم لینک ابدیتشو پیدا نکردم یا همون اخرین ورژن درایورش
ولی ممنون میشم بزارین دستتون درد نکنه
Davood_titan
10-12-2012, 20:29
حدف شود............
sicilianboy
11-12-2012, 00:50
آقا من توی بازی اونجایی که با یکی دیگه روی یک ساختمون تک تیر انداز هستیم و اونایی که آر پی جی دارن رو با تیر میزنیم گیر کردم اولا که وقتی نشانه رو روی آر پی جی زن تنظیم
میکنی و نفس رو حبس می کنی و تیر رو میزنی بهش نمیخوره بعضی وقتا باید چند بار نشونه گیری کنی تا شانسی بخوره بهش ، قضیه اش چیه ؟ چون بعدش یه هلیکوپتر میاد اون طرف
ساختمون که دو تا آر پی جی زن هستن هر چی میزنم بهشون نمیخوره و بازی رو میبازم ، باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟ لطفا کمک کنید
سلام
دوست عزیز واسه کشتن اونایی که رو ساختمون هستن وقتی مرکز محور مختصات دوربین اسلحه رو بذاری رو سر طرف اگه ازش خیلی دور باشی،چون گلوله در فاصله طولانی قوس ور میداره،به هدف نمیخوره!
واسه همین باید یکی دو درجه پایین تر بذاری!
مثلا اگه اون درجه بندی محور ایکس و ایگرگ دوربین اسلحه تکتیرانداز رو در نظر بگیریم، تو تا الان وسط اون محور یعنی نقطه (0-0) رو روی سر طرف میگذاشتی!
ولی باید نقطه (2- . 0) رو روی سرش بذاری! یعنی نقطه ایکس صفر و ایگرگ منفی دو.
امیدوارم متوجه شده باشی!
mehditurk
11-12-2012, 17:22
سلام.بعدازنصب بازي ونرم افزار origin,وقتي ميخام بازي رواجراش كنم همش صفحه مربوط به origin مياد و product code ميخاد.رو دي وي دي هاي گيم هم كدي ننوشته.همه اين مشكل رو دارن؟بايد چيكار كنم تا بازي اجرا شه؟؟؟؟
"R E Z A"
19-12-2012, 11:03
سلام .
کل تاپیک رو خوندم و همه ی روش ها رو هم امتحان کردم ولی موقع بالا اومدن بازی توی صفحه سیاه کرش میکنه و باید close program رو بزنم . ویندوز من Home premium X64 هست .
Black ops2 رو راحت اجرا کردم ولی نمیدونم چرا این اجرا نمیشه !
سلام.بعدازنصب بازي ونرم افزار origin,وقتي ميخام بازي رواجراش كنم همش صفحه مربوط به origin مياد و product code ميخاد.رو دي وي دي هاي گيم هم كدي ننوشته.همه اين مشكل رو دارن؟بايد چيكار كنم تا بازي اجرا شه؟؟؟؟
موقع اجرای بازی اینترنت باید قطع باشه و بازی رو با Launcher اجرا کنید
آقا وقتی تنظیمات کارت گرافیک و ست میکنی چجوری باید سیوش کرد؟؟؟؟؟
ali_agha1981
22-12-2012, 21:46
آقا وقتی تنظیمات کارت گرافیک و ست میکنی چجوری باید سیوش کرد؟؟؟؟؟
وقتی تغییرات رو ایجاد میکنی دقیقا زیر گزینه زرولوشن صفحه ، مثلا>>> 1024x768 ...گزینه apply فعال میشه...اونو میزنی سیو میشه...
Babak TechCom
24-12-2012, 21:24
سلام علی جان منم مشکل تو رو دارم ممنون میشم من رو هم راهنمایی بکنید
Babak TechCom
24-12-2012, 21:30
اقا منم به مشکل خوردم توی مرحله ای هستم که توی روز دنبال یه یارو می افتی ولی خب تا اخراش رفتم اخرش توی اون ساختمون گرده در رو میشکنم و بعدش با دو تا از رفیقام سوار ماشین میشم فرار میکنم و بعدش صفحه سیاه میشه و دیگه چیزی نمیاد زیادم وایسادم ولی نشداگه میشه با کرکی چیزی حلش کرد لطف کنین بگین اگرم نه یه سیو بذارین من بتونم تا اخرش برمو یه سوال دیگه!!!!! اگه کرک جدید بریزم باید از اول شروع کنم یا سیو ها سرجاشه؟؟؟ویرایش ::: دوستان من مشکلم حل شد مرسی دیگه لازم نیست چیزی بذارینببخشیدسلامعلی جان مارو هم دریاب منم مشکل تو رو دارم از صبح تا حالا تو همونجا گیر کرده و دیگه ادامه ی بازی نمیاد نکنه مشکل از کرک بازی باشه؟ممنون
moh3333n
02-01-2013, 14:39
سلامعلی جان مارو هم دریاب منم مشکل تو رو دارم از صبح تا حالا تو همونجا گیر کرده و دیگه ادامه ی بازی نمیاد نکنه مشکل از کرک بازی باشه؟ممنون
دوستان منم همین مشکل رو دارم
تصویر سیاه میشه و گیر مینه
اشکال از چیه ؟
ali_agha1981
02-01-2013, 22:53
سلامعلی جان مارو هم دریاب منم مشکل تو رو دارم از صبح تا حالا تو همونجا گیر کرده و دیگه ادامه ی بازی نمیاد نکنه مشکل از کرک بازی باشه؟ممنون
دوستان منم همین مشکل رو دارم
تصویر سیاه میشه و گیر مینه
اشکال از چیه ؟
کرک جدید رو از اینجا دانلود کنید :::
forum.bazi center.com/thread69737
اگه مشکلتون حل نشد تنها راه حلش اینه سیو بازی رو دانلود کنید از مرحله بعدش برید (لینک دانلود سیو هم چندین صفحه قبل گذاشتم..)
در کل همه تو این بازی مشکل کرش کردن و سیاه شدن صفحه رو دارن و هر کسی تو یه مرحله این مشکل براش پیش میاد
ببخشید ماله من این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
الان درایور جدید کارت گرافیکم دانلود کردم ولی بازم این ارور رو میده باید چیکار کنم
یه چندتا فایل هم تو انجمن بود دانلود کردم مشکلم حل نشد
البته dotnetfx35 رو سیستمم نصب نمیشه نمیدونم چرا ولی ورژن 4 الان نصبه
ایا ربطی داره که این بازی اجرا نمیشه ؟
Iman-Emperatour
07-01-2013, 16:23
ببخشید ماله من این ارور رو میده
الان درایور جدید کارت گرافیکم دانلود کردم ولی بازم این ارور رو میده باید چیکار کنم
یه چندتا فایل هم تو انجمن بود دانلود کردم مشکلم حل نشد
البته dotnetfx35 رو سیستمم نصب نمیشه نمیدونم چرا ولی ورژن 4 الان نصبه
ایا ربطی داره که این بازی اجرا نمیشه ؟
سلام
جدیدترین نسخه directx تهیه و نصب کنید
1.من بازی رو نصب کردم و اپدیت و کرک و کرک فیکس رو هم تو پوشه ی بازی کپی کردم. اما وقتی روی Launch Game کلیک میکنم هیچ صفحه ی جدیدی نمیاد و بازی هم شروع نمیشه!!!
2.اپدیت دوم رو از کجا میشه گرفت؟
shabnam1986
12-01-2013, 13:59
چرا این بازی اینقد باگ داره دایم کاراکتر ها شطرنجی میشن
shabnam1986
12-01-2013, 19:20
تو رو خدا بگین مشکل چیه
ahmadhossein
14-01-2013, 22:03
سلام شاید دیر باشه ولی من بازی رو که اجرا میکنم یه صفحه سیاه باز میشه که ارور اوریجین میده پایین صفحه لانچ گیم هست و نوشته که میتونی از اینجا بازی رو اجرا کنی ولی اجرا نمیشه؟یکی کمکم کنه؟
Eblis 2011
14-01-2013, 22:04
چرا این بازی اینقد باگ داره دایم کاراکتر ها شطرنجی میشن
سلام . کارت گرافیک و ویندوز رو آپدیت کنید اگه مقدوره .....
ali1366z
15-01-2013, 21:23
سلام روزتون بخیر. لطفااگراطلاعی دراین زمینه داریدحتمابهم خبر بدید.من اخیرا چندین بازی جدیدمثل medal of honor,assassin creeds 3, need for speed روخریدم و روی لپتاپم نصب کردم ولی هیچکدومشون اجرا نمیشن. تمام درایورهای کارت گرافیکم ودایرکت ایکسم هم نصب هست. سیستمم هم خیلی قوی هست وبازیهاروساپورت میکنه. بعدازکلی ور رفتن با بازیها به چنین اخطاری برخورد کردم:
C:\windows\system32\igd10umd32.dll is either not designed to run on windows or it contains an error
بعدازاین رفتم فایل igd10umd32.dll روازاینترنت دانلودکردم ودرمسیر نصب بازی و در قسمت system32 کپی کردم که ایندفعه بهم چنین ارورهایی رو داد:
بازی medal of honor:
failed creating D3D device for at least version 10.0 on adaptor " NVIDIA Geforce gt 525m" with driver inknown. error is DXGI_ERROR_UNSUPPORTED
وبرای بازی need for speed
a Direct X!( or better graphic card is required.please ensure you are using a supported graphic card with up to date drivers
مشخصات لپتاپ من هم اینه
DEll. 5110 Inspiron
cpu: core I7
ram : 6Gig
vga: 1 Gb
windows 7 64 bit ultimate service pack1
تمام درایورها وحتی دایرکت ایکس وکرکهای بازیرونصب کردم ولی نمیتونم بازیرو اجراکنم. لطفااگه میتونید کمک کنید.منتظرم.ممنون
ilililililiili
18-01-2013, 08:07
آقا میشه یکی یه کرک درست بهمون بده، یا یه راهی که مشکل رو حل کنه...
هر کاری میکنم گیر میکنه، میپره بیرون.
shabnam1986
18-01-2013, 21:26
سلام . کارت گرافیک و ویندوز رو آپدیت کنید اگه مقدوره .....
ممنون اما همه چی ب روز هست
shabnam1986
20-01-2013, 16:38
ترفندی برای اجرای بازی تو ایکس پی هست؟
خب دوستان این بازی هم کرک شد. در این تاپیک به مشکلات نصب و اجرای این بازی می پردازیم.
Medal of Honor Warfighter system requirements (minimum)
CPU: 2.2 GHz dual core Intel or AMD CPU with 2.4 MB cache
RAM: 2GB of system memory
Graphics: DirectX 10 compatible card with 512 MB RAM or more. Nvidia 8-series or AMD Radeon 3000 series graphics cards.
Operating system: Windows Vista
DirectX compatible sound card
8 GB of hard drive space
Medal of Honor Warfighter system requirements (recommended)
CPU: 2.4 GHz quad core Intel or AMD processor, Core i5 or Phenom X4 or equivalent
RAM: 4GB
Graphics: DirectX 10 or DX11 compatible card with 1GB of video memory, Nvidia 400-series or AMD 5000-series.
Operating system: Windows 7 64-bit
DirectX compatible sound card
8 GB of hard drive space
اسکرین هایی از بازی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت 1 را دانلود و پس از خارج کردن از حالت فشرده در محل بازی کپی کنید.
آپدیت 1 برای نسخه های غیر از FLT :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپدیت 1 نسخه FLT :
کرک FLT :
کرک 3DM V3 فیکس شده :
کاور رسمی و اوریجینال بازی :
سلام من تو مرحله clear the hotel این بازی گیر کردم معنیش اینه که هتل و پاکسازی کنم وقتی دشمنا رو میکشم بعدش نمیدونم باید چیکار کنم هیچ راه خروجی هم از هتل ندارم لطفا راهشو بهم نشون بدین (ایمیل بزنید) مرسی.
سلام کمک کنید .
رم 2
گرافیک 2 گیگ ATI Radeon HD 5400 Series
سی پی یو اینتل 5700
بازی ghost recon Future Soldier را نمیتونم اجرا کنم؟
آیا بازی Medal of honor Warfighter رو باز میکنه
سلام کمک کنید .
رم 2
سی پی یو اینتل 5700
بازی ghost recon Future Soldier را نمیتونم اجرا کنم؟
آیا بازی Medal of honor Warfighter رو باز میکنه
mojtaba57
01-02-2013, 23:58
سلام دوستان
بعد از نصب و اجرای بازی ارور msvcp100.dll میده. آپدیت ها رو هم ریختم ولی فایل مورد نظر رو انگار پیدا نمی کنه تا بازی رو اجرا کنه.
چه کار باید بکنم؟:n03::n03:
Eblis 2011
02-02-2013, 00:07
سلام دوستان
بعد از نصب و اجرای بازی ارور msvcp100.dll میده. آپدیت ها رو هم ریختم ولی فایل مورد نظر رو انگار پیدا نمی کنه تا بازی رو اجرا کنه.
چه کار باید بکنم؟:n03::n03:
سلام دوست من :n16:
فایل زیر رو دانلود کن و در این مسیر دانلود کن : *C:\Windows\System32 *Windows XP, Vista, 7
+
دایرکس بازی رو هم نصب کن .
بدلتا
سلام دوستان کمک کنید .
رم 2
سی پی یو اینتل 5700
بازی ghost recon Future Soldier رو نصب کردم تیک داره و Medal of honor Warfighter رو هم نصب کردم بهد از چند دقیقه هنگ میکنه .توروخدا به من کمک کنید .
Eblis 2011
02-02-2013, 13:21
بدلتا
سلام دوستان کمک کنید .
رم 2
سی پی یو اینتل 5700
بازی ghost recon Future Soldier رو نصب کردم تیک داره و Medal of honor Warfighter رو هم نصب کردم بهد از چند دقیقه هنگ میکنه .توروخدا به من کمک کنید .
سلام دوست من
شما گرافیک رو آپدیت کن .
yass7216
13-02-2013, 11:43
بچه ها اصلاً ارزش دانلود کردن رو نداره کلاً 13 تا مرحله داره خیلی مذخرفه از لحاظ تعداد مراحل ، از نظر بازی فوق العادست.
من بازی رو نصب کردم اجرا که میکنم تیک میزنه
مجبورم با تیک بازی کنم
از توی تنظیمات بازی هم گرافیکشو low کردم(کم)
ولی کمی فایده داشت؟!
کمکم کنید؟؟؟:n27:
مجبورم با تیک بازی کنم
ولی کمی فایده داشت؟!
لطفا جواب بدین !!!!!!!
مجبورم با تیک بازی کنم
ولی کمی فایده داشت؟!
چرا هیچ کس جواب نمیده ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
کمکم کنید تو رو خودا!!!!!!:n28::n30:
zoroyejavan
03-04-2013, 23:21
سلام دوست من :n16:
فایل زیر رو دانلود کن و در این مسیر دانلود کن : *C:\Windows\System32 *Windows XP, Vista, 7
+
دایرکس بازی رو هم نصب کن .
دوست عزیز
اگه میشه دوباره اپلود کن.
Eblis 2011
03-04-2013, 23:29
دوست عزیز
اگه میشه دوباره اپلود کن.
خدمت شما : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamidenjoy
22-04-2013, 23:25
سلام دوستان کسی دایرکس مناسب این بازی رو داره اگه ممکنه برام اپلود کنید هر جا رفتم نبود
ممنون
خسته نباشید.کسی فایل MOH-WF-63.bin رو داره برام آپلود کنه؟190مگ هست.کل 4تا دی وی دی بازی لنگ این فایل هست که از روی دی وی دی نمیتونه بخونه.کسی داره؟اگه آره ممنون میشم بگه
باتشکر
باسلام من این بازی رو نصب کردم و وقتی تا چند مرحله رارد می کنم این ارورو میده واز بازی بیرون میاد چیکارکنم:
Direx.errorr
cpu=2444kil vga27000kiltheshuport vga512mb
وفقط این بازی ارورو میده وکارت گرافیکم دایرکس 11پشتیبانی می کنه
abassifi
20-05-2013, 15:57
من نصبش کردم نوشت اورجین رو نصب کن باید چیکار کرد
به امید روزی که اینجا کسی جواب آدم رو بده.من بازی رو روی ویندوز 7 نصب کرده بودم و چند مرحله رفته بودم و بعد ویندوزم رو 8 کردم و حالا که نصب کردم و آپدیت و کرک رو میریزم وقتی گزینه ی launcher رو میزنم یه صفحه میاد که نوشته could not connect to battlelog.و پایین صفحه نوشته you can still play offline و روبروش نوشته launch game رو این دکمه رو که میزنم هیچکاری نمیکنه.مشکل از کجاست؟از کرک هست؟
به امید روزی که اینجا کسی جواب آدم رو بده.من بازی رو روی ویندوز 7 نصب کرده بودم و چند مرحله رفته بودم و بعد ویندوزم رو 8 کردم و حالا که نصب کردم و آپدیت و کرک رو میریزم وقتی گزینه ی launcher رو میزنم یه صفحه میاد که نوشته could not connect to battlelog.و پایین صفحه نوشته you can still play offline و روبروش نوشته launch game رو این دکمه رو که میزنم هیچکاری نمیکنه.مشکل از کجاست؟از کرک هست؟
مشکل من از داریکس بود که حل شد
شما تو گوگل برنامه اورجین رو سرچ و دانلود و نصبش کن
اصوال بازی کرک شده نیازی به نصب اوریجین نداره شما کرکت رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عوض کن ببین درست نمیشه...
komil1362
01-06-2013, 12:03
سلام به دوستان
این اروره لعنتی Medal of Honor Warfighter.exe Has Stopped working رو چکار کنم
کارت گرافیک هم اپدیت کردم
ممنون
ali.reihani
02-06-2013, 11:18
سلام!
من مشکل صدا دارم چطوری میتونم حلش کنم؟
Bensonw3x
12-06-2013, 16:10
16 گیگ رو دانلود کردم وقتی رو setup.exe دی وی دی 1 کلیک می کنم یه کلاینتی به نام Origin میاد بعد ازت می خواد اکانت بسازی برای نصب که اونم ساختم بعدش هر کاری میکنم شروع به نصب نمی کنه چرا :|
Eblis 2011
12-06-2013, 16:19
16 گیگ رو دانلود کردم وقتی رو setup.exe دی وی دی 1 کلیک می کنم یه کلاینتی به نام Origin میاد بعد ازت می خواد اکانت بسازی برای نصب که اونم ساختم بعدش هر کاری میکنم شروع به نصب نمی کنه چرا :|
ارتباط خودت رو از نت قطع کن بعد نصب کن ببین چی میشه !!!!
Bensonw3x
12-06-2013, 17:29
بازم نشد این کلاینتی که میگم اینه هر چی ور میرم نصب نمیشه یا بازی اجرا نمیکنه !
FOURTH RETURN
13-06-2013, 12:30
من آپدیت 3.2 رو دانلود کردم میخواستم بدونم باید فولدرها رو در محل بازی کپی کنم یا باید یکی یکی فایلهای درون فولدرها رو درون فولدرهای همنام تو بازی کپی کنم؟ من نسخه بلک باکس نصب کردم آپدیت رو هم کپی کردم اما بازی هنوز صداش خرابه و لگ میزنه:n15:
FOURTH RETURN
13-06-2013, 12:32
برای بلک باکس کدوم کرک رو باید دانلود کنم؟
Bensonw3x
13-06-2013, 20:05
نمیدونم شما فقط یازی رو شیر می کنید جواب نمیدید ؟ :|
Eblis 2011
13-06-2013, 20:07
از محتویات پوشه ی نصب بازی بهم عکس بده تا ببینم قضیه چیه !!!
FOURTH RETURN
13-06-2013, 21:16
مرحله اول رو که تموم میکنم صحفه سیاه میشه و بازی بسته میشه چرا؟
FOURTH RETURN
19-06-2013, 10:24
مرحله اول رو که تموم میکنم صحفه سیاه میشه و بازی بسته میشه چرا؟ کسی نیست جواب بده؟
amir2014
27-07-2013, 19:47
سلام خواهشن جواب بدید اون مرحله که انگار تو دبی تو پارکینگ باید چیکار کنیم من ماشینم حرکت نمیکنه برا چی؟:n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27:
سلام رفقا ! ببخشید من این بازی رو تازه نصب کردم و بازی مثلا بعد از 10 دقیقه گذشتن ازش ینی 10 دقیقه که بازی میکنم
بازی گیر میکنه و مجبور میشم ببندمش ! کسی میدونه راه حلش چیه؟ اصن راه حلی داره؟ سیستمشم تا زیره خط فقر پایین اوردم
amir2014
29-07-2013, 11:27
[QUOTE=amir2014;7776202]سلام خواهشن جواب بدید اون مرحله که انگار تو دبی تو پارکینگ باید چیکار کنیم من ماشینم حرکت نمیکنه برا چی؟:n27::n27:
کسی نبود
sayberiya
29-07-2013, 11:35
دوستان با چه گرافیک و رمی میشه با اخرین رزولیشن این بازی رو بازی کرد؟
amir2014
29-07-2013, 20:10
بابا تو رو خدا یکی جواب مارو بده
بازی بصورت کامل نصب شده،کرک رو کپی کردم ولی با ارور زیر مواجه میشم
amiredge
17-08-2013, 21:30
وقتی رو آیکون بازی کلیک میکنم،اصلا بالا نمیاد.یکی کمک کنه :\
mehrdad2540
24-08-2013, 11:58
من بازی رو خریدم اول آپدیت 1 رو کپی کردم بعد هم کرک سومی رو روی ویندوز8 32 بیتی بدون هیچ مشکلی اجرامیشه
فقط الان رسیدم به اون مرحله از قایق پیاده میشیم میریم به طرف ساحل بعد بهمون حمله میشه ولی نه میشه تیر زد نه کاور گرفت نه حتی دوید
این مشکل منه یا جزء داستان بازیه؟
FOURTH RETURN
21-10-2013, 22:00
توی یکی از مرحله های اولش هست که پس از اینکه هلیکوپتر میاد دو تا آر پی جی زن میرن بالای یک ساختمون بلند و باید با تفنگ تک تیر انداز بزنیشون اما من هر چی تیر میزنم بهشون نمیمیرن:n13: چطوری باید نفلشون کنم؟
FOURTH RETURN
24-10-2013, 01:06
توی یکی از مرحله های اولش هست که پس از اینکه هلیکوپتر میاد دو تا آر پی جی زن میرن بالای یک ساختمون بلند و باید با تفنگ تک تیر انداز بزنیشون اما من هر چی تیر میزنم بهشون نمیمیرن:n13: چطوری باید نفلشون کنم؟ کسی نیست حواب بده؟:n04:
توی یکی از مرحله های اولش هست که پس از اینکه هلیکوپتر میاد دو تا آر پی جی زن میرن بالای یک ساختمون بلند و باید با تفنگ تک تیر انداز بزنیشون اما من هر چی تیر میزنم بهشون نمیمیرن:n13: چطوری باید نفلشون کنم؟
تیر میخورن و نمیمیرن؟؟
اگه اینطوره ممکنه به باگ خورده باشی دوباره چک پوینت و برای اطمنیان مرحله رو از ول برو...
FOURTH RETURN
24-10-2013, 17:20
تیر میخورن و نمیمیرن؟؟
اگه اینطوره ممکنه به باگ خورده باشی دوباره چک پوینت و برای اطمنیان مرحله رو از ول برو... از اول هم رفتم اما بازم نشد نمیمیرن:n03:
از اول هم رفتم اما بازم نشد نمیمیرن:n03:
پس احتمالا نامردا چیت زدن:دی
گاهی توی بازیهای PC چنین مشکلاتی پیش میاد بیا این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سیو منه از روی مرحله ای که هستی REPLAY کن و ادامه_ش رو برو ببین درست میشه!
FOURTH RETURN
25-10-2013, 00:26
گاهی توی بازیهای PC چنین مشکلاتی پیش میاد بیا این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سیو منه از روی مرحله ای که هستی REPLAY کن و ادامه_ش رو برو ببین درست میشه!
اینارو کجا باید کپی کنم؟
اینارو کجا باید کپی کنم؟
اول از حالت فشرده خارج کن بعد توی پوشه MY DOCUMENT جایگزین پوشه خودت کن...
FOURTH RETURN
26-10-2013, 16:27
اول از حالت فشرده خارج کن بعد توی پوشه MY DOCUMENT جایگزین پوشه خودت کن...
اینارو کپی کردم اما هنگام اجرای بازی وارد مرحله نمیشه و یه صحفه میاد که میگه باید origin رو نصب کنی:n03:
اینارو کپی کردم اما هنگام اجرای بازی وارد مرحله نمیشه و یه صحفه میاد که میگه باید origin رو نصب کنی:n03:
عجیبه،ولی احتمالا از تفاوت کرکها باشه!
مال من کرک FLT هست،اگه مال تو فرق میکنه به FLT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عوضش کن...
FOURTH RETURN
01-11-2013, 15:50
بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم این ارور رو میده: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FOURTH RETURN
03-11-2013, 15:24
بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم این ارور رو میده: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی بلد نیست؟
بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم این ارور رو میده: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکثر ارور های dll برای دایرکس و بخصوص c++ هست.شما آخرین نسخه های این دو رو نصب کن به احتمال خیلی زیاد مشکلت حل میشه.آنتی ویروست رو هم غیرفعال کن تا یوقت یه فایلی رو قرنطینه نکنه
FOURTH RETURN
04-11-2013, 09:10
اکثر ارور های dll برای دایرکس و بخصوص c++ هست.شما آخرین نسخه های این دو رو نصب کن به احتمال خیلی زیاد مشکلت حل میشه.آنتی ویروست رو هم غیرفعال کن تا یوقت یه فایلی رو قرنطینه نکنه نه همه اونا نصبه آخرین ورژنشون
نه همه اونا نصبه آخرین ورژنشون
شما دوباره directx رو نصب کن درست میشه
اگه درست نشد من اینو روش پیدا کردم و به طرز عجیبی کار میکنه
شما برو تو C:\Windows\System32 فایل d3dx11_42.dll رو پیدا کن کپی پیست کن همون جا بعد اسمشو بزار d3dx11_43.dll
FOURTH RETURN
04-11-2013, 23:18
شما دوباره directx رو نصب کن درست میشه
اگه درست نشد من اینو روش پیدا کردم و به طرز عجیبی کار میکنه
شما برو تو C:\Windows\System32 فایل d3dx11_42.dll رو پیدا کن کپی پیست کن همون جا بعد اسمشو بزار d3dx11_43.dll ویندوزم سونه نیازی به نصب دایرکت ایکس نداره
ویندوزم سونه نیازی به نصب دایرکت ایکس نداره
شما directx رو نصب کن اگه مشکلی پیش اومد با من :n05: :n26:
FOURTH RETURN
06-11-2013, 10:31
شما directx رو نصب کن اگه مشکلی پیش اومد با من :n05: :n26: یه بازی دیگه ای رو نصب کردم که دایرکت ایکس هم اتوماتیک باهاش نصب میشد حالا این بازی هم اجرا میشه اما تعجب میکنم مگه ویندوز سون خودش دایرکت ایکس رو نداره؟
FOURTH RETURN
06-11-2013, 10:36
گاهی توی بازیهای PC چنین مشکلاتی پیش میاد بیا این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سیو منه از روی مرحله ای که هستی REPLAY کن و ادامه_ش رو برو ببین درست میشه! اشکال از بازی نبود چون اون هدفها در فاصله زیادی بودن باید نشونه رو یه سر و شونه بالاتر از هدف میگرفتم تا بهشون بخوره اما اشکالش اینجاس که حتما باید بالاتر از سر نشونه بگیری و اگه سر رو نشونه بگیری مثلا باز هم به شکمش نمیخوره اشکال بازی اینجاس:n15:
یه بازی دیگه ای رو نصب کردم که دایرکت ایکس هم اتوماتیک باهاش نصب میشد حالا این بازی هم اجرا میشه اما تعجب میکنم مگه ویندوز سون خودش دایرکت ایکس رو نداره؟
این فایله به یه دلیلی خب زا رو سیستم پاک شده بود .
FOURTH RETURN
10-11-2013, 20:52
آقا دوباره بعد از چندین مرحله که رفتم میگه باید origin رو نصب کنی و وارد بازی نمیشه:n21: origin چیه دیگه؟
آقا دوباره بعد از چندین مرحله که رفتم میگه باید origin رو نصب کنی و وارد بازی نمیشه:n21: origin چیه دیگه؟
چک کن ببین آنتی ویروست یه بلایی سر فایلهای کرک بازی نیاورده!!
البته اگه کرک بازی دم دستت هست یه بار دیگه بریزش...
FOURTH RETURN
16-11-2013, 01:18
چک کن ببین آنتی ویروست یه بلایی سر فایلهای کرک بازی نیاورده!!
البته اگه کرک بازی دم دستت هست یه بار دیگه بریزش...
نه مال اونمنبود
FOURTH RETURN
01-12-2013, 15:38
پس چرا کسی جواب نمیده؟
FOURTH RETURN
03-12-2013, 18:12
مرحله connect to dog بعد از اینکه از توی اون غار که مواد شیمیایی توشه میام بیرون و هواپیماها دهانه غار رو بمبارون میکنن بازی گیر میکنه و میگه باید origin رو نصب کنی:n21:
FOURTH RETURN
03-12-2013, 18:13
origin هم رو نصب کردم اما میگه باید سریال بازی رو وارد کنی تا فعال بشه
nima_kiyaniyan
29-01-2014, 23:26
سلام
من بازی رو نصب کردم
اجرا می کنم میره تو صفحه اصلی میگه
please click enter to continue
ولی هرچی رو کیبورد enter میزنم کاری صورت نمیگیره..... و مجبورم alt+tab بگریرم بیام بیرون
چیکار کنم ؟
سلام
من بازی رو نصب کردم
اجرا می کنم میره تو صفحه اصلی میگه
please click enter to continue
ولی هرچی رو کیبورد enter میزنم کاری صورت نمیگیره..... و مجبورم alt+tab بگریرم بیام بیرون
چیکار کنم ؟
اگه گیم پد به سیستم وصل کردی جدا کن ببین درست میشه...
با سلام
من تو مرحله ی hot pursuit ( یعنی همون مرحله ای که با ماشین یه ماشین دیگه رو تعقیب میکنیم ) گیر کردم تا آخر اون ماشینو تعقیب میکنم بعد ماشین منفجر میشه که منم نمیتونم جلوی اونو بگیرم و باید از اول اون مرحله رو بازی کنم ولی دوباره همون طوری میشه .
لطفا راهنمایی کنید :n03:
ali_kissme
25-07-2014, 22:56
سلام دوستان من مشکل در تصویر دارم به قولی کرش میشه جلوی پام دیده نمیشه تصویر کلا چپندر قیچی میشه :دی نسخه بلک باکس ۱۱٫۷ GB نصب کردم هیچ مشکل دیگه ای هم نداره فقط مشکل تصویر دارم روی اعصابمه . قبلا هم که این بازی رو بازی کرده بودم همین مشکل بود اما دفعه قبل خیلی خوب بود اما الان کلا تصویر از همون اول بازی کرش میشه اگر اشتباه منظورم رو به شما نرسونده باشم :n13:
آقا دهن منو این بازی سرویس کرد
دو تا بازی انجین فراستیبایت نصب کردم 40 سال پیر شدم سر کرک و باگ و لگ و این چیزا
تو رو جون هر کیو دوس دارین کمک کنید
این medal of honor رو نصب کردم یه مرحله ش هست که با اسنایپر میزنی دشمنارو اونو رد میکنم مرحله ی بعدی نمیره که صحنه نشون میده قطار منفجر میشه
از بازی میاد بیرون
پدرم در اومد هر چی آپدیت و کرک بود تست کردم
چیکار باید کرد ؟
کسی نیس کمک کنه خواهشا :n14::n14::n14::n14::n14:
آقا دهن منو این بازی سرویس کرد
دو تا بازی انجین فراستیبایت نصب کردم 40 سال پیر شدم سر کرک و باگ و لگ و این چیزا
تو رو جون هر کیو دوس دارین کمک کنید
این medal of honor رو نصب کردم یه مرحله ش هست که با اسنایپر میزنی دشمنارو اونو رد میکنم مرحله ی بعدی نمیره که صحنه نشون میده قطار منفجر میشه
از بازی میاد بیرون
پدرم در اومد هر چی آپدیت و کرک بود تست کردم
چیکار باید کرد ؟
من که بازی میکردم توی این قسمت مشکلی نداشتم...ولی داداشم وقتی رسید به اینجا به سری باگها خورد که مرحله رو رد نمیکرد،پس میشه نتیجه گرفت که باگه تنها راهی هم که تونست ردش کنه این بود که کلا مرحله رو از اول رفت به شما هم همین پیشهاد رو میکنم....
من که بازی میکردم توی این قسمت مشکلی نداشتم...ولی داداشم وقتی رسید به اینجا به سری باگها خورد که مرحله رو رد نمیکرد،پس میشه نتیجه گرفت که باگه تنها راهی هم که تونست ردش کنه این بود که کلا مرحله رو از اول رفت به شما هم همین پیشهاد رو میکنم....
بعید میدونم با همچین چیزی خوب بشه ولی امتحان میکنم.
:n14:
aminniki
04-09-2014, 10:31
سلام. من این بازی را دارم ولی اجرا نمیشه وارور medal of honor wafighter has stoped working را میده خواهش میکنم کمکم کنید من هم بازی را کرک کردم هم همه ی درایور های کامپیوترم را اپدیت کردم دیگه نمیدونم باید چی کار کنم :n30:
سلام. من این بازی را دارم ولی اجرا نمیشه وارور medal of honor wafighter has stoped working را میده خواهش میکنم کمکم کنید من هم بازی را کرک کردم هم همه ی درایور های کامپیوترم را اپدیت کردم دیگه نمیدونم باید چی کار کنم :n30:
فایل
MOHW
رو به
medal of honour warfighter
تغییر بده
zakharha
08-12-2014, 01:07
لطفا کمک کنید من این بازیو توی ویندوز قبلیم نصب کردم و بدون مشکل اجرا شد ولی الان که ویندوزم رو عوض کردم
نمیتونم بازی رو اجرا کنم وقتی که رو آیکون بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته (هر ۲ ویندوز هم 8 هست)
خواهشا راهنمایی کنید
سلام
من بازیو نصب کردم تا مرحله 8 که میخواد شروع بشه این ارورو داد ...directx function renderer;map:: E_OUTOFMEMORY
سیستمم:
ATI Radeon 5500HD
4GB RAM
Intel core E7500 cpu
خدا رفتگانتو بیامورزه یه کمکی بکنین
دانشجو خوب
10-11-2016, 14:06
سلام من بازی را نصب کردم. مرحله اول را هم تمام کردم ولی میخواهم مرحله دوم را برم که بعد از انفجار قطار تو فیلم است، مرحله بعد اجرا نمیشه. لطفا جواب را به ایمیلم بفرستید.
ali_nioton
22-11-2016, 00:04
سلام
تو ورژن Medal of Honor (2010)
مرحله ای که از داخل هلیکوپتر خمپاره زن ها رو میزنه چی کار باید بکنیم؟؟؟؟
mohammadyou1378
02-02-2017, 16:31
سلام.بعد از نصب بازی میخوام وارد بازی بشم مینوسیه origin نصب نیست و باید از اول نصب کنم.مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟
| SoRoush 8K |
02-02-2017, 18:15
سلام.بعد از نصب بازی میخوام وارد بازی بشم مینوسیه origin نصب نیست و باید از اول نصب کنم.مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟
یا کرک نریختی یا کرکت مشکل داره .
کرک سالم دانلود کنید مشکل درست میشه .
atila alizade
08-09-2017, 17:57
سلام
وقتی بازی رو اجرا میکنم فط صفحه سیاه میاد و اجرا نمیشه چیکارکنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.