ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد ساختن منو در HTML

mojtaba2321
21-10-2012, 17:56
من میخوام منو واسه سایت درست کنم
مثلا در قسمت products میخوام کاربر وقتی کلیک میکنه بره به یه صفحه جدید که اونجا دو بخش داشته باشه new product و old product ، که میدونم برای این کار احتیاج به دو تا صفحه جدید هست اما نمیدونم دو تا صفحه جدید رو کجا باید بزارم که بعد لینک بدم بهشون؟

salim_a
26-10-2012, 23:42
پیشنهاد میکنم واسه اینکه وقت گرفته نشه . از کد های اماده منو استفاده و تغییراتی رو که می خوای اعمال کنی .

mojtaba2321
27-10-2012, 14:25
پیشنهاد میکنم واسه اینکه وقت گرفته نشه . از کد های اماده منو استفاده و تغییراتی رو که می خوای اعمال کنی .

این کدها رو از کجا میتونم گیر بیارم؟

delhamid
01-11-2012, 23:58
با سلام

نرم افزاری که میتونه کمکتون کنه

من خودم کد میزنم ولی قبلنا با این کار کرده بودم

Sothink.DHTML.Menu.v9.80.945

ok.baby
12-01-2013, 05:04
من میخوام منو واسه سایت درست کنم
مثلا در قسمت products میخوام کاربر وقتی کلیک میکنه بره به یه صفحه جدید که اونجا دو بخش داشته باشه new product و old product ، که میدونم برای این کار احتیاج به دو تا صفحه جدید هست اما نمیدونم دو تا صفحه جدید رو کجا باید بزارم که بعد لینک بدم بهشون؟

من برای طراحی سایت خودم نتونستم از هیچ نرم افزاری استفاده کنم چون کلی مشکلات کرک داشتم باهاشون.:n22:

راحت ترین راه، ساختن منو تو این سایته ( محیطش مثل نرم افزاره و کار باهاش راحته)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و یک منو افقی هم + آموزش نحوه استفادش، توی این سایت هست که میتونید با یه تغییرات کوچیک به شکل دلخواه خودتون درش بیارید. :n01:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mmbnet
12-01-2013, 18:46
[HTML]<a href="just new page name+." target ="_blank"ML]

hamedarian2009
17-01-2013, 18:56
من خوب متوجه نشدم یعنی وقتی رو لینک کلیک کنی بره یه صفحه جدید و اونجا باز دوتا لینک باشه که بگه oldproduct و newproduct در این صورت باید سه تا صفحه جدید داشته باشین و نیاز ی نیست صفحاتو جایی بزارین و همه صفحاتی که میسازین تو یه پوشه باشه و فقط کافیه تو href لینک مسیر صفحه یی که میخاید بهش لینک کنیدو بدید
ولی اگه میخاید رو لینک منو که بره دوتا لینک پایین افتادنی دیگه ظاهر بشن باید یا از همون نرم افزارایی که دوستان گفتن استفاده کنی یا اینکه باید css بلد باشی و ازون استفاده کنی

secretman
25-01-2013, 21:30
هر چند خوب منظور شما رو نفهمیدم اما فکر کنم با این کد مشکلتون حل بشه

<a href="addresse safhe" target="_blank">products</a>

با این کد کلمه ی produse لینک میشه به صفحه ای که از قبل ساخته شده و فقط آدرس صفحه در قسمتی که نوشتم وارد میشه

شما کد نویسی رو کجا انجام میدید؟