ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی چگونگی اورکلاک کردن Intel E4600 2.4Ghz Core 2 Dou

alexjojo
21-10-2012, 16:37
راهنمایی چگونگی اورکلاک کردن Intel Core 2 Dou E4600 2.4Ghz

EXTREME
21-10-2012, 16:43
راهنمایی چگونگی اورکلاک کردن Intel Core 2 Dou E4600 2.4Ghz

یک عکس از تب اصلی نرم افزار cpu-z و تب مموری
به همراه 15 دقیقه تست با نرم افزار prime95 در حالت blend انجام بدین و در حین تست دمای سی پی یو رو با نرم افزار hw monitor چک کنید و دمای نهایی سی پی یو رو بگین

alexjojo
21-10-2012, 18:21
یک عکس از تب اصلی نرم افزار cpu-z و تب مموری
به همراه 15 دقیقه تست با نرم افزار prime95 در حالت blend انجام بدین و در حین تست دمای سی پی یو رو با نرم افزار hw monitor چک کنید و دمای نهایی سی پی یو رو بگین

ممنونم
تب اصلی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تب مموری:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دمای cpu:

EXTREME
21-10-2012, 23:27
ممنونم
تب اصلی:

تب مموری:

دمای cpu:

ورژن نرم افزار hw monito تون رو آپدیت کنید
دمای سی پی یو بالاست 71 درجه شده با توجه به 65 نانومتری بودن با اور هم بالاتر میره که به صلاح نیست به نظر من اول باید دما رو بیارید پایین طوری که در بعد از تست دما از 60 بالاتر نره بعد دوباره دما رو اعلام کنید که بگم پارامترهارو چطوری ست کنید
خمیر خوب به سی پی یو بزنید دمای محیط و تهویه کیس رو بهتر کنید و از یک کولر بهتر استفاده کنید

alexjojo
23-10-2012, 02:07
ورژن نرم افزار hw monito تون رو آپدیت کنید
دمای سی پی یو بالاست 71 درجه شده با توجه به 65 نانومتری بودن با اور هم بالاتر میره که به صلاح نیست به نظر من اول باید دما رو بیارید پایین طوری که در بعد از تست دما از 60 بالاتر نره بعد دوباره دما رو اعلام کنید که بگم پارامترهارو چطوری ست کنید
خمیر خوب به سی پی یو بزنید دمای محیط و تهویه کیس رو بهتر کنید و از یک کولر بهتر استفاده کنید

آخرین نرم افزار و تو نت سرچ زدم 1.14 بود
من همه این کارایی رو که گفتی رو انجام میدم کلا کاری میکنم دماش از 60 بالاتر نره
اگه اور شه چقدر فرکانس میده؟؟؟
پارامترهارو چجوری باید ست کنم؟؟؟

ممنون

EXTREME
23-10-2012, 09:52
بستگی به قدرت مین و میزان توان پاور و پایداری سی پی یو داره که تا چه فرکاسی بالا بره
شما باید برید در بایوس این پارامترهارو ست کنید
cpu host controller :250mhz
c2/c2e:disable
cpu eist function:disable
cpu thermal monitor :disable
vcore:+20mv
cpu tremination:auto
mch core: +100mv
dram ferecance:667 with spd
timing :auto
با افزایش کلاک رفرنش فرکانس رم زیاد میشه با ضریب رم رو همون حدودای 667 نگه دارین
هرگرونه مشکلی در اورکلاک بوجود اومد بگین
بعد از اور 15 دقیق تست پرایم 95 باید گرفته شود و دما از 65 نباید بیشتر شود
با این تنظیمات فرکانس رو 3گیگاهرتز ست میشود

alexjojo
25-10-2012, 12:15
بستگی به قدرت مین و میزان توان پاور و پایداری سی پی یو داره که تا چه فرکاسی بالا بره
شما باید برید در بایوس این پارامترهارو ست کنید
cpu host controller :250mhz
c2/c2e:disable
cpu eist function:disable
cpu thermal monitor :disable
vcore:+20mv
cpu tremination:auto
mch core: +100mv
dram ferecance:667 with spd
timing :auto
با افزایش کلاک رفرنش فرکانس رم زیاد میشه با ضریب رم رو همون حدودای 667 نگه دارین
هرگرونه مشکلی در اورکلاک بوجود اومد بگین
بعد از اور 15 دقیق تست پرایم 95 باید گرفته شود و دما از 65 نباید بیشتر شود
با این تنظیمات فرکانس رو 3گیگاهرتز ست میشود

مادربردم GIGABYTE GA-P31-53G
پاورم : Green 330v

میشه بعد از اورکلاک دوباره به حالت اول برگشت؟؟؟

EXTREME
25-10-2012, 14:51
بله میشه ..... با دیفالت کردن بایوس

گر هم بعد از ایجاد تنظیمات مشکلی پیش آمد و سیستم بوت نشد سیستم رو خاموش میکنید از برق میکشین و باتری مین رو درمیارین و دوباره جا میزنید دوباره به حالت قبل برمیگرده

alexjojo
26-10-2012, 15:17
بله میشه ..... با دیفالت کردن بایوس

گر هم بعد از ایجاد تنظیمات مشکلی پیش آمد و سیستم بوت نشد سیستم رو خاموش میکنید از برق میکشین و باتری مین رو درمیارین و دوباره جا میزنید دوباره به حالت قبل برمیگرده

سلام من تو اورکلاک به مشکل برخوردم وقتی میرم تو بایوس نمیتونم پارامترهارو ست کنم بایوسم اینشکلیه:
Standard coms features
Advanced bios frature
Integrated peripherals
Power management setup
Pnp/Pci configurations
Pc health status
MB Intelligent tweaker (M.I.T

EXTREME
26-10-2012, 15:41
باید برین گزینه ی mb intelliginet رو بزنید داخل اون پارامترهای مختلف وجود داره که بهتون گفتم

alexjojo
26-10-2012, 16:03
باید برین گزینه ی mb intelliginet رو بزنید داخل اون پارامترهای مختلف وجود داره که بهتون گفتم

آره ولی این پارامترها توش هست؟؟

Robust Graphics Booster
Cpu clock Ratio
Cpu Host Clock Control
Pci Express
Performance Enhance
Cpu Voltage Control
G-Mclt Over Voltage Control
.+0.1v
+0.2v
+0.3v
toosh hast
FSB Over Voltage Control
DDR2 Over Voltage Control
System Voltage Control

EXTREME
26-10-2012, 16:44
یک عکس از اون قسمت بایوس بزار
من اینطوری متوجه نمیشم

alexjojo
26-10-2012, 23:24
یک عکس از اون قسمت بایوس بزار
من اینطوری متوجه نمیشم

چطوری باید از بایوس عکس بگیرم؟؟؟

EXTREME
26-10-2012, 23:29
با دوربین گوشی

alexjojo
27-10-2012, 00:14
با دوربین گوشی

1. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

3. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

4. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

5. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

6. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

7.

alexjojo
27-10-2012, 19:17
عکس گرفتم حالا باید چیکار کنم؟؟؟

ess_1362
27-10-2012, 22:19
اول اینکه قرار بود شما مشکل حرارتی سیستم را حل کنید
در صورت حل شدن مشکل حرارتی سیستم بصورت زیر عمل کنید :
در شات آخر مقادیر پارامترها را بصورت زیر تغییر بدین :
CPU CLOCK RATIO : 12X
CPU HOST CONTROL : ENABLE
CPU FREQUENCY : 225
در شات یکی مانده به آخر CPU WARNING TEMP را ENABLE کنید
در شات اول هم CPU ENHANCE HALT را DISABLE کنید
با این اغییرات نیازی به اعمال ولتاژ هم نخواهد بود

EXTREME
27-10-2012, 23:01
خوب حالا اگه میخواین بدون اعمال ولتاز اور کنید تنظیمات احسان جان رو ست کنید
ولی اگه مشکل دما رو برطرف کنید و دوست دارین به فرکانس بالاتر برسین تنظیماتی که در پست قبل گفتم ست کنید
تست پایداری و چک کردن دما هم فراموش نشه

alexjojo
27-10-2012, 23:07
خوب حالا اگه میخواین بدون اعمال ولتاز اور کنید تنظیمات احسان جان رو ست کنید
ولی اگه مشکل دما رو برطرف کنید و دوست دارین به فرکانس بالاتر برسین تنظیماتی که در پست قبل گفتم ست کنید
تست پایداری و چک کردن دما هم فراموش نشه

من خمیر سیلیکون زدم تست بگیرم؟؟ یا نیازه یه کولرم براش بگیرم؟؟

EXTREME
27-10-2012, 23:10
من خمیر سیلیکون زدم تست بگیرم؟؟ یا نیازه یه کولرم براش بگیرم؟؟

چه خمیری زدین ؟بعد از زدن خمیر
در حالت دیفالت بایوس یک تست 15 دقیقه ای مجددا بگیرید ببینیم دما چطوره

alexjojo
27-10-2012, 23:13
چه خمیری زدین ؟بعد از زدن خمیر
در حالت دیفالت بایوس یک تست 15 دقیقه ای مجددا بگیرید ببینیم دما چطوره

خمیر ZP heatsink compounds

EXTREME
27-10-2012, 23:18
خمیر ZP heatsink compounds

zp خمیر خوبیه
حالا این خمیرو زدی یک تست بزن و نتیجه رو بگو منتها در حالت دیفالت بایوس

alexjojo
27-10-2012, 23:40
zp خمیر خوبیه
حالا این خمیرو زدی یک تست بزن و نتیجه رو بگو منتها در حالت دیفالت بایوس

تست کردم اینم عکسش فقط عکسهای بایوس خودمو گذاشتم اگه میشه با توجه به اون بهم کمک کنید ممنون خیلی خسته شدید

EXTREME
28-10-2012, 00:01
الان من عکسهای بایوس رو دیدم تمام مواردی که گفتم در بایوستون هست fsb over voltag همون cpu termination است mch هم که هست
cpu thermal monitor رو هم غیرفعال کنید
vcore هم همون cpu voltag control است

alexjojo
28-10-2012, 00:10
الان من عکسهای بایوس رو دیدم تمام مواردی که گفتم در بایوستون هست fsb over voltag همون cpu termination است mch هم که هست
cpu thermal monitor رو هم غیرفعال کنید
vcore هم همون cpu voltag control است

اینا چی؟؟

c2/c2e

cpu eist function

dram ferecance

timing

mch کدومه؟؟

EXTREME
28-10-2012, 00:24
اینا چی؟؟

c2/c2e

cpu eist function

dram ferecance

timing

mch کدومه؟؟

2گزینه ی اول نیست دربایوستون
به timing کاری نداشته باشین

mch core هم تو بخش ولتاژ ها همان گزینه ه ای است که با mch شروع شده

در بخش اعمال اورکلاک برای تنظیم فرکانس رم یک گزینه است تو پرانتز نوشته spd که میتونید فرکانس رم رو تنظیم کنید

alexjojo
28-10-2012, 00:29
2گزینه ی اول نیست دربایوستون
به timing کاری نداشته باشین

mch core هم تو بخش ولتاژ ها همان گزینه ه ای است که با mch شروع شده

در بخش اعمال اورکلاک برای تنظیم فرکانس رم یک گزینه است تو پرانتز نوشته spd که میتونید فرکانس رم رو تنظیم کنید

تو بایوس اینو نوشته به جای mch و سه تا گزینه داره ؟؟؟

mch over voltage control:
+0.1v
+0.2v
+0.3v

+100v نداره کدومو بزنم؟؟

و vcore رو شما گفتین بزنم +20mv ولی واسه من نوشته: 1.32500v یعنی 20mv چند ولت میشه؟؟؟ :sq_21:

فرکانس رم رو باید تو حدود 667 نگه دارم؟؟؟

EXTREME
28-10-2012, 09:10
20mv یعنی 02/. ولت یعنی به اون ولتاژ 02/. ولت اضافه کنید
100mv هم یعنی 1/. ولت یعنی همون اولی
بله فرکانس رم همون حدود حفظ بشه

alexjojo
28-10-2012, 13:19
20mv یعنی 02/. ولت یعنی به اون ولتاژ 02/. ولت اضافه کنید
100mv هم یعنی 1/. ولت یعنی همون اولی
بله فرکانس رم همون حدود حفظ بشه

vcore =cpu voltage control اینشکلی شروع میشه که من ایو انتخاب کردم 1.34375v
درست انتخاب شده ؟؟ البته 1.35000v هم بود آخرین شمارشم 0.50000v

cpu tremination =fsb over voltage هست auto نداره بجاش داره +0.1v +0.2 0.3v ,و normal هم داره که من normal رو انتخاب کردم

ضریب رم رو هم 667-625 نگه داشتم؟؟

تغییرات رو درست اعمال کردم یا باید ؟؟؟؟

راستی بعد از اعمال تغییرات از کجا بفهمم که فرکانس cpu افزایش پیدا کرده؟؟؟

EXTREME
28-10-2012, 14:14
فکر کنم دیفالت ولتاز سی پی یو تون 1.32 ولت بود 02/. ولت بهش اضافه کنید میشه 1.34
ضریب رم رو که اعمال فرکانس حاصل رم رو مینویسه تو بایوس براتون یک طرف فرکانس اصلی رم است یک طرف فرکانس فعلی رم
چرا ضریب سی پی یو رو گذاشتین رو 6 ؟ اون رو درست کنید

alexjojo
28-10-2012, 14:19
فکر کنم دیفالت ولتاز سی پی یو تون 1.32 ولت بود 02/. ولت بهش اضافه کنید میشه 1.34
ضریب رم رو که اعمال فرکانس حاصل رم رو مینویسه تو بایوس براتون یک طرف فرکانس اصلی رم است یک طرف فرکانس فعلی رم
چرا ضریب سی پی یو رو گذاشتین رو 6 ؟ اون رو درست کنید

ok میزارمش رو 12 یادم رفت

بعد از اعمال تغییرات از کجا بفهمم که فرکانس cpu افزایش پیدا کرده؟؟؟

یه سوال دیگه هم داشتم : از کجا بفهمم خمیری که به cpu زدم خاصیت خودشو از دست داده؟؟؟

EXTREME
28-10-2012, 14:28
معمولا هر 4 الی 5 ماه باید خمیرشو عوض کنی
هیچی وقتی سیو کردی و ریست کردی و وارد ویندوز شدی با نرم افزار cpu-z میشه فهمید سیستم رو تحت فشار میزاری میبینی که کلاک داره میره بالا

alexjojo
28-10-2012, 14:43
معمولا هر 4 الی 5 ماه باید خمیرشو عوض کنی
هیچی وقتی سیو کردی و ریست کردی و وارد ویندوز شدی با نرم افزار cpu-z میشه فهمید سیستم رو تحت فشار میزاری میبینی که کلاک داره میره بالا

داداش دستت درد نکنه واقعا مرسی اور شد تا 3Ghz رسید

فقط این ارورها طبیعی هستند؟؟

و دیگه نیازی به تست حرارت cpu ندارم؟؟؟

alexjojo
28-10-2012, 15:17
راستی من رفتم تو بازی یهو دو سه دقیقه بعد سیستم هنگ کرد و بعدش یه صفحه آبی اومد بالا نوشته بود physical memory بعد تا 100 پر شد (البته چیزهای دیگه هم نوشته بود) بعد من سیستم رو restart کردم مشکل از چی بود؟؟؟

موقع تست دما گرفتن از cpu سیستم هنگ میکنه (هسته دوم 100 درصد میشه)
وقتی فایلی زو هم واسه دانلود میزارم بازم همینشکلی میشه.

EXTREME
28-10-2012, 23:32
بلو اسکرین با کد 124 بیشتر از طرف رم و گذرگاه ها میتونه باشه
فرکانس رم رو که رو همون 667 نگه داشتین و تاینینگ هم رو auto بود به fsb به انداره 1/. ولت ولتاژ بدین به nb هم که ولتاژ دادین
درست نشد 02/. ولت دیگه به سی پی یو ولتاژ بدین و نتیجرو بگین

alexjojo
29-10-2012, 02:07
بلو اسکرین با کد 124 بیشتر از طرف رم و گذرگاه ها میتونه باشه
فرکانس رم رو که رو همون 667 نگه داشتین و تاینینگ هم رو auto بود به fsb به انداره 1/. ولت ولتاژ بدین به nb هم که ولتاژ دادین
درست نشد 02/. ولت دیگه به سی پی یو ولتاژ بدین و نتیجرو بگین

سپاس

منظورتون از nb چیه؟؟

ess_1362
29-10-2012, 07:43
ارور به خاطر ناپایداری از طرف رم و پردازنده هست
تا اون مقداری که من گفتم اگر انجام بدین نیازی به افزایش ولتاژ نیست ولی از اون مقدار باید یکسری پارامترهای دیگه تغییر کنه
برای شروع کار شما فرکانس رم را روی 533 فیکس کنید و ولتاژ vcore را روی 1.4 ست کنید
بعدش هم یک تست 15 دقیقه ای با prime95 از سیستم بگیرید و دمای هسته های پردازنده را هم حین تست کنترل کنید از 75 درجه بیشتر نشه

EXTREME
29-10-2012, 08:59
سپاس

منظورتون از nb چیه؟؟

منظور چیپ شمالی است
شما با اون ولتاژ ها کار کنید اگه درست نشد دیگه به fsb و nb ولتاژ ندین و دوباره 02/. دیگه به سی پی یو ولتاژ بدین

alexjojo
29-10-2012, 11:37
منظور چیپ شمالی است
شما با اون ولتاژ ها کار کنید اگه درست نشد دیگه به fsb و nb ولتاژ ندین و دوباره 02/. دیگه به سی پی یو ولتاژ بدین

من به fsb 0.1v ولتاژ دادم vcore هم روی 1.36375 ولت گذاشتم و نمیدونم منظورتون از nb کدوم پارامتر هست؟؟؟ ولی بازم درست نشد

EXTREME
29-10-2012, 12:10
من به fsb 0.1v ولتاژ دادم vcore هم روی 1.36375 ولت گذاشتم و نمیدونم منظورتون از nb کدوم پارامتر هست؟؟؟ ولی بازم درست نشد

منظورم از NB همون MCH CORE است
خوب دمای سی پی یو الان چقدره ؟
02/. دیگه به سی پی یو بدین
تا 1.4 ولت مشکلی نداره

alexjojo
29-10-2012, 12:46
منظورم از NB همون MCH CORE است
خوب دمای سی پی یو الان چقدره ؟
02/. دیگه به سی پی یو بدین
تا 1.4 ولت مشکلی نداره

دما الان 45 درجه هست یعنی nb رو همون 0.1v بزارم و fsb هم 0.1v بزارم و vcore رو تا 1.4 ولت ببرم؟؟؟

یا nb , fsb دیگه ولتاژ ندم و فقط vcore رو روی 1.4 تنظیم کنم؟؟

alexjojo
29-10-2012, 14:35
nb رو همون 0.1v گذاشتم و fsb هم 0.1v گذاشتم و vcore رو تا 1.4 ولت بردم مشکل حل شد اما دما رو تست نکردم

EXTREME
29-10-2012, 14:43
دما الان 45 درجه هست یعنی nb رو همون 0.1v بزارم و fsb هم 0.1v بزارم و vcore رو تا 1.4 ولت ببرم؟؟؟

یا nb , fsb دیگه ولتاژ ندم و فقط vcore رو روی 1.4 تنظیم کنم؟؟

FSB و NB رو که بهش ولتاژ دادی به اندازه همو 1/. ولت دیگه بهشون ولتاژ نده VCORE رو به اندازه 02/. ولت همینطور ولتاژ بده تا 1.4 ولت ببین پایدار میشه سیستم یا نه

EXTREME
29-10-2012, 14:44
nb رو همون 0.1v گذاشتم و fsb هم 0.1v گذاشتم و vcore رو تا 1.4 ولت بردم مشکل حل شد اما دما رو تست نکردم

خوبه حالا FSB رو ببر رو حالت NORMAL به همون حالت پیش فرض و با همون VCORE 1.4 V تست کن ببین چی میشه
دما در لود از 70 دیگه بالاتر نره

alexjojo
29-10-2012, 14:58
خوبه حالا FSB رو ببر رو حالت NORMAL به همون حالت پیش فرض و با همون VCORE 1.4 V تست کن ببین چی میشه
دما در لود از 70 دیگه بالاتر نره

ببخشد vcore رو تا 1.38172 بردم با احتساب fsb=0.1v و nb=0.1v دما از 70 درجه بشتر نشد حالا لازمه که بازم FSB رو - رو حالت نرمال و VCORE رو - رو 1.4v تنظیم کنم؟؟؟

EXTREME
29-10-2012, 17:04
با FSB در حالت پیش فرض و VCORE 1.38172 سیستم پایدار نمیشه ؟
سعی کنید با کمترین ولتاژ سیستم رو پایدار کنید
دما هم خوبه

alexjojo
29-10-2012, 17:49
با FSB در حالت پیش فرض و VCORE 1.38172 سیستم پایدار نمیشه ؟
سعی کنید با کمترین ولتاژ سیستم رو پایدار کنید
دما هم خوبه

با FSB در حالت پیش فرض و VCORE 1.38125 سیستم پایدار هست و صفحه آبی نمیشه

EXTREME
29-10-2012, 18:51
با FSB در حالت پیش فرض و VCORE 1.38125 سیستم پایدار هست و صفحه آبی نمیشه

خوبه اینطوری بهتره

alexjojo
29-10-2012, 19:01
خوبه اینطوری بهتره

خوب پس دیگه مشکلی نیست؟؟؟ نیازی به کولر ندارم؟؟؟

یه سوال دیگه : الان که فرکانس cpu به 3.0ghz رسیده تو بازی که من انجام میدم با گرافیک high -- تیک ریز میزنه ولی قبلا با فرکانس 2.4ghz طوری تیک میزد رو گرافیک high که نمیشد بازی کرد؟؟؟ الان بازم مشکل از cpu هست؟ یا گرافیک؟؟
مدل گرافیکم: ATI RADEON HD 5450

واقعا خسته نباشد .کلی وقتتون رو گرفتم دستتون واقعا درد نکنه

EXTREME
29-10-2012, 20:43
گرافیک هم در بازی مهم است و 70% به گرافیک مربوطه
نه اگه دما از 70 بیشتر نمیشه مشکلی نیست

alexjojo
29-10-2012, 21:13
مرسی از راهنماییتون بازم ببخشید که وققتتونو واسم گذاشتین ممنون

alexjojo
30-10-2012, 00:48
سلام
بازم مزاحم شدم
یه مشکل دیگه پیش اومده بعد از چند بار روشن و خاموش شدن سیستم دوباره برمیگرده به فرکانس 2.4 cpu چرا؟؟؟

وفتی میرم تو بایوس میبینم cpu host controller : disable شده - و وقتیم enable میکنم باید spd رو دوباره تنظیم کنم

EXTREME
30-10-2012, 10:10
یعنی تنظیمات برمیگرده به حالت قبل
یا یک ناپایداری وجود داره که تنظیمات به حالت قبل برمیگرده هم میتونه از بایوس باشه هم پارامترهای مصرفی هم دما هم ضعیف بودن مین و پاور
رو همین حالت با ولتاژ 1.4 ولت برای سی پی یو تست کنید ببینید بازم این مشکل پیش میاد یا نه بایوس مین رو هم آپدیت کنید
علت بعدی میتونه از ضعیف بودن باتری مین باشه

alexjojo
30-10-2012, 17:37
سلام
بازم مزاحم شدم
یه مشکل دیگه پیش اومده بعد از چند بار روشن و خاموش شدن سیستم دوباره برمیگرده به فرکانس 2.4 cpu چرا؟؟؟

وفتی میرم تو بایوس میبینم cpu host controller : disable شده - و وقتیم enable میکنم باید spd رو دوباره تنظیم کنم

الان دیگه طوری شده که اصلا نمی تونم وارد ویندوز بشم و به محض روشن شدن سیستم فوری صفحه ابی میاد و ریستارت می شه وبعضی وقت ها هم ریستارت نمی شه ولی بالا هم نمی یاد

در ضمن پاور ما 330 watt green مصرفش هم محدود میشه به خود مادر بورد و هارد . سی پی یو و یک رایتر

Gigabayte GA-P31_S3G مادر بورد

بایوس مین رو چطور ابدیت کنم؟؟

EXTREME
30-10-2012, 18:11
الان دیگه طوری شده که اصلا نمی تونم وارد ویندوز بشم و به محض روشن شدن سیستم فوری صفحه ابی میاد و ریستارت می شه وبعضی وقت ها هم ریستارت نمی شه ولی بالا هم نمی یاد

در ضمن پاور ما 330 watt green مصرفش هم محدود میشه به خود مادر بورد و هارد . سی پی یو و یک رایتر

Gigabayte GA-P31_S3G مادر بورد

بایوس مین رو چطور ابدیت کنم؟؟

مدل دقیق مینتون چی بود ؟
الان ببینید با vcore 1.4v ئ با افزایش 1/. ولت به fsb مشکل حل میشه یا نه ؟

alexjojo
30-10-2012, 20:53
مدل دقیق مینتون چی بود ؟
الان ببینید با vcore 1.4v ئ با افزایش 1/. ولت به fsb مشکل حل میشه یا نه ؟

مدل مین همونی که نوشتم

اون کار رو کردم یعنی vcore 1.4v

اصلام بایوس رو به حالت دیفالت بردم باتریم در اوردم ولی بازم همون تری هست

EXTREME
30-10-2012, 20:58
مدل مین همونی که نوشتم

اون کار رو کردم یعنی vcore 1.4v

اصلام بایوس رو به حالت دیفالت بردم باتریم در اوردم ولی بازم همون تری هست

در حالت دیفالت هم همینطوری میشه ؟
ببر رو نصب ویندوز ببین بازم بلو اسکرین میاد ؟

alexjojo
02-11-2012, 15:47
در حالت دیفالت هم همینطوری میشه ؟
ببر رو نصب ویندوز ببین بازم بلو اسکرین میاد ؟

وقتی ویندوز نصب کردم یه صفحه سیاه میومد فقط و نمیتونستم ویندوز نصب کنم بله در حالت دیفالت هم همینطوری میشه بعد یک روز دوباره ویندوز عوض کردم ولی خیلی طول کشید تا نصب بشه بعدشم سیستم پایدار موند.

EXTREME
02-11-2012, 15:55
وقتی ویندوز نصب کردم یه صفحه سیاه میومد فقط و نمیتونستم ویندوز نصب کنم بله در حالت دیفالت هم همینطوری میشه بعد یک روز دوباره ویندوز عوض کردم ولی خیلی طول کشید تا نصب بشه بعدشم سیستم پایدار موند.

جوابتون رو در اون تاپیک دادم