ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کارتریج HP 61 رنگی

regbyte
21-10-2012, 01:43
سلام
من چندین بار کارتریج HP 61 رنگی را شارژ کردم و بدون مشکل اما بار آخر با اینکه هر سه رنگ وقتی روی دستمال می کشم سالم اند
اما هی پیغام داد که کارتریج مشکل داره و باید عوض بشه، من کارتریج را در می آوردم و دوباره جا می زدم و خیلی خوب پرینت می گرفت
اما حالا دیگه جواب نمی ده با اینکه می دونم هدش کاملا سالمه و خوب پرینت می گیره، آیا این هم چیپ داره؟ یا کار خواصی باید انجام بدم؟

متشکر می شم راهنماییم کنید.

naser80
18-12-2012, 19:03
سلام من چندین بار کارتریج HP 61 رنگی را شارژ کردم و بدون مشکل اما بار آخر با اینکه هر سه رنگ وقتی روی دستمال می کشم سالم اند اما هی پیغام داد که کارتریج مشکل داره و باید عوض بشه، من کارتریج را در می آوردم و دوباره جا می زدم و خیلی خوب پرینت می گرفت اما حالا دیگه جواب نمی ده با اینکه می دونم هدش کاملا سالمه و خوب پرینت می گیره، آیا این هم چیپ داره؟ یا کار خواصی باید انجام بدم؟ متشکر می شم راهنماییم کنید. با سلام من این مشکل شناخته نشدن کارتریج را با کارتریج سه رنگ 121 دارم که مشابه 61 و بعضی مدلهای دیگه است. کارتریج را از پرینتر بیرون بیار و پرینتر را خاموش کن و مدت زیادی حدود نصف روز یا یک روز صبر کن حالا نصبش کن. به احتمال زیاد درست میشه. البته از تمیز بودن اتصالات هد و پین های اتصال داخل خشاب پرینتر اطمینان داشته باش و هرگونه آثار نشت جوهر را از روشون پاک کن.

sazegaar
17-03-2013, 18:18
سلام دوستان گلم من یک پرینتر نوع اچ پی desk jet 2510دارم و فقط واسه کارهای ساده ازش استفاده میکنم تقریبا یک ماه میشه ازش استفاده میکنم دفعه اول که رنگهاش تموم شد الان کارت ریج رو رنگ انداختم قبول نمیکنه علامه میده که کارت ریج خالی است . من مطمئنم درست رنگ انداختم چون چندتا پرینتر دیگه هم دارم به خوبی چاپ میکنه . نمیدونم مشکل این از کجاست یک ماه بیشتر نمیشه ازش استفاده میکنم و دفعه اوله رنگ انداختم ممنون میشم اگه کمکم کنید کارت ریجش هم مدل 61 است هردو کارت ریج رو رنگ انداختم هیچ کدومو قبول نکرده.اینم بگم که به خوبی فتوکپی کیکنه اما وقتی پرینت میکنه میگه کارت ریج خالیه در حالی که پر کردم. با سپاس

m_2t_ab
19-03-2013, 03:07
دوستان عزیز سلام
1- در این نوع پرینت ها اگر ارور تمام شدن رنگ بدن، معمولا با زدن دکمه کنسل (یا همچین چیزی) به پرینت میشه ادامه داد.
2- چون این کارتریج ها برای شارژ و استفاده چندباره طراحی نشدن، اگر ارور نشنخاتن کارتریج بده،‌معمولا درست نمیشه. و باید کارتریج نو بخرید.
3- قبل از خرید کارتریج، از تمیز بودن اتصالات کارتریج و درست بودن و قرارگیری صحیح کارتریج در محل نصبش دقت کنید و اگر ممکنه با کارتریج سالم تست کنید.
موفق باشید

sazegaar
20-03-2013, 12:21
دوستان عزیز سلام
1- در این نوع پرینت ها اگر ارور تمام شدن رنگ بدن، معمولا با زدن دکمه کنسل (یا همچین چیزی) به پرینت میشه ادامه داد.
2- چون این کارتریج ها برای شارژ و استفاده چندباره طراحی نشدن، اگر ارور نشنخاتن کارتریج بده،‌معمولا درست نمیشه. و باید کارتریج نو بخرید.
3- قبل از خرید کارتریج، از تمیز بودن اتصالات کارتریج و درست بودن و قرارگیری صحیح کارتریج در محل نصبش دقت کنید و اگر ممکنه با کارتریج سالم تست کنید.
موفق باشید

آره دوست عزیز وقتی کنسل میکنم پرینت رو ادامه میده جالبه !! اما چه بد که که دیگه رنگو نشون نمیشه ممنون از رهنماییت عزیزدل.:n12::n16: