ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل درمورد usb روی مادربرد

abbas-t
20-10-2012, 11:31
سلام دوستان

مادربرد سیستم من p5qc اسوسه ،روی برد سه کانکتور usb قرار داره که یکیش وصل شده به usb جلوی کیس ،مشکل اینجاست که اگه همزمان بخوای از هر سه پورت استفاده کنی مثلا علاوه بر اتصال usb جلوی کیس رم ریدل اینترنال به یکی دیگه از سوکتهای روی برد وصل کنی ،ویندوز فقط یکی را شناسایی میکنه ودومی و سومی را نمیشناسه و ارور 43 میده ،اینم بگم که اگه رم ریدل کار کنه ,سوکت usb رم ریدل کار نمیکنه فقط
خشاب کارت خوان کار میکنه ،چطور میتونم این مشکلو حل کنم ،من هم به یو اس بی جلوی کیس احتیاج دارم هم به کارت خوان ؟

EXTREME
20-10-2012, 12:04
وقتی هم زمان میزنید به دلیل افت ولتاژی که بوجود میاد این مشکل ایجاد میشه
شما میتونید از هاب های یو اس بی استفاده کنید که همراه با آداپتوره
یا میتونه اصلا این مشکل از طرف سیستم شما باشه برای اینکار ویندوز رو عوض کنید و درایورهای سیستم رو آپدیت کنید بایوس مین رو آپدیت کنید و با یک پاور قوی تر سیستم رو چک کنید
مین سالمه چون در حالت تکی پورتها کار میکنه

abbas-t
23-10-2012, 13:00
سلام

لطف می کنید روش درست بروز رسانی بایوس را توضیح بدین ،من تا حالا اینکارو نکردم ، شنیدم کار خطرناکیه

EXTREME
23-10-2012, 14:05
سلام

لطف می کنید روش درست بروز رسانی بایوس را توضیح بدین ،من تا حالا اینکارو نکردم ، شنیدم کار خطرناکیه

فایل بایوس رو از سایت مینتون دانلود میکنید آخرین ورژنشو و میرید داخل بایوس از طریق ez-flash فایل رو از هارد یا فلش brows میکنید سپس بایوس فلش میشه