ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Linksys X3000

platinium2006
19-10-2012, 23:10
خواهش میکنم مسائل و مشکلات مربوط به این مودم رو در اینجا مطرح کنید. نسبتا مودم جدیدی است و خیلی احتیاج به تبادل نظر . متشکرم

platinium2006
19-10-2012, 23:20
اول هم خودم شروع میکنم - بعد از وصل شدن با کابل ابتدا علامت محدودیت (همان مثلث و علامت تعجب) روی آیکون شبکه نشون داده میشه - داخل ستاپ دستگاه هم نمیتوان رفت (192.168.1.1) فقط از طریق برنامه همراه مودم ( Cisco Connect) تا جائیکه یوزر و پسورد ISP و همینطور Wireless رو هم میگیره پیش میره اما بعد پیامی به شکل زیر داده میشه .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا چند سوال :

1- چطور میتوان بصورت مستقیم و نه به واسطه Cisco Connect وارد ستاپ دستگاه شد ؟
2- چرا بعد از نصب نرم افزار تا چند لحظه از طریق وایرلس وصل میشوم ولی ارتباط دوباره قطع میشود؟
3- در همین حال یک مودم دی لینک دارم که بلافاصله بعد از وصل شدن به سیستم شروع بکار میکند و مشکلی ندارد.(منظور اینکه اگر خط مشکل دارد چرا دی لینک کار میکند اما لینکسیس نه) ؟
4- غیر از یوزر و پسورد ISP و وایرلس چه تنظیم دیگری برای شروع کار لازم است؟ اینکه DNS تنظیم باشد و یا تنظیمات ریز دیگر نباید تاثیری در اصل وصل شدن مودم به اینترنت داشته باشد آیا همینطور هست؟

آیا کسی هست که مرا یاری کند؟ اینها تازه یکسری از سوالات من بود اگر کسی پیدا شد که به همینها جواب بده هم تشکر میکنم وهم چندتا سوال دیگه میپرسم.

platinium2006
19-10-2012, 23:48
شاید جای این تاپیک اشتباه باشد آیا میتوان این تاپیک را به قسمت شبکه انتقال داد؟