ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با شفافیت ویندوز 7

mlk0000
19-10-2012, 21:20
سلام من یه مشکل دارم با این برنامه ها و ویندوز 7
وقتی من fireworks رو اجرا میکردم و بعد از یه چند هفته ای با اجرا این برنامه ویندوز تمش از حالت شفاف در می آد و عوض میشه می خوام بدونم این تنظبیمات کجاست و میشه برگردوند یا نه؟

jafarian
20-10-2012, 00:06
اگر که منظورتون اینه که تنظیمات حالت Areo رو ندارین که بخواین به حالت اول بازگردانیش کنید داخل سرچ استارت منو تایپ کنید windows color روی گزینه اول کلیک کنید بعدشم با اون زبانه ای که میبینید میتونید تم شیشه ای یا همون حالت Areo رو تنظیم کنید اگر که با اینم نشد یکبار تم کلاسیک ویندوز انتخاب کنید بعدشم تم ویندوز 7 انتخاب کنید اگر که بازم نشد میتونید از حالت troubleshoot استفاده کنید که داخل سایت پایین آموزش داده شده بصورت شکل:20:

How To Fix No Aero Transparency in Windows 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mlk0000
26-10-2012, 16:09
jafarian عزیز با سپاس از شما
با استفاده از لینک مشکلم حل شد هنگام اجرا برنامه البته

ولی دوباره با اجرا آن برنامه برگشت و این حالت فقط با اجرا این برنامه اتفاق می افته

Dew Drop
26-10-2012, 22:33
ولی دوباره با اجرا آن برنامه برگشت و این حالت فقط با اجرا این برنامه اتفاق می افته

یکی از قابلیت های ویندوز سون اینه که برای افزایش Performance ویندوز
تو اجرای برنامه هایی که با گرافیک در ارتباط هستند و حتی میشه به بازی های سنگین و نرم افزارهای پلیر و ... اشاره کرد
تم ویندوز رو به حالت بیسک اجرا می کنه.برای نتیجه بهتر می تونید کارت گرافیک رو آپدیت کنید.

mlk0000
29-10-2012, 18:50
Dew Drop عزیز دقیقا زدی تو خال این تنظیمات Performance توی کجا ذخیره میشه مثلا توی رجیستری یا جای دیگه؟

polestar98g
29-10-2012, 19:41
Dew Drop عزیز دقیقا زدی تو خال این تنظیمات Performance توی کجا ذخیره میشه مثلا توی رجیستری یا جای دیگه؟
روي آيکن Computer راست​کليک مي​کنيم و وارد Properties ميشيم
بعد Advanced System settings بعد در برگه​ي Advanced وارد تنظيمات Settings مي​شويم.
اونجا مي​تونيد از حالت Let Windows خارج کنيم بياريم به Custom و گزينه​هايي که ويندوز تيکشون را برداشته تيک بزنيم، مطابق شکل:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mlk0000
31-10-2012, 01:05
polestar98g عزیز نشد!
:sq_3:

jafarian
06-11-2012, 00:47
polestar98g عزیز نشد!
:sq_3:

سایت پایینم یک روش قرارداده که گفته روی برنامه ای که باعث به وجود اومدن این مشکل برای areo سیستم میشه طبق شکلی که داخل همون سایت کلیک راست گزینه properties انتخاب کنید بعدشم چکمارک گزینه موردنظر بزنید تایید اکی کنید تا حالت areo غیر فعاشود برای این برنامه.

Easily Disable Win 7 or Vista’s Aero Before Running an Application ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mlk0000
10-11-2012, 16:25
دقیقا من برعکس این حالت رو می خوام:sq_12:

jafarian
11-11-2012, 00:18
دقیقا من برعکس این حالت رو می خوام:sq_12:

شماداخل سئوال پست اول خودتون اینو مطرح کردین که با اجرای اون برنامه خودتون بعد از چند هفته تم ویندوز کلا بهم میریزه که برای اینکار چون اون برنامه به احتمال زیاد با حالت areo سازگاری نداره برای همین گفتم روی همون برنامه کلیک راست کنید بعدشم طبق شکل همون سایت که قراردادم چکمارک گزینه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعدشم تایید اکی کنیدکه با اجرای اون برنامه حالت areo غیر فعال بشه با بستن اون برنامه هم مجددا فعال شود حالت areo.

mlk0000
11-11-2012, 18:09
نه! نه!:sq_6:
من گفتم که اون برنامه رو داشتم و چند وقت اجرا می کردم بعد از این چند وقت با اجرا آن برنامه حالت شفاف ویندوز از بین میره (aero)، این بخاطر همون حالت بهینه سازی ویندوزه درسته؟
حالا من می خوام بدونم چرا اوایل استفاده از اون برنامه ویندوز aero غیرفعال نمیشده ولی حالا میشه؟
خوب یه جایی ذخیره میشه که وقتی این برنامه اجرا شد aero غیرفعال بشود، منم اونجا رو می خوام که به حالت قبل برگردونم.
من توی پست پنجم هم همین رو می خواستم.

jafarian
12-11-2012, 00:50
این روش برین

مرحله اول

شما ابتدا سرچ منوی استارت باز کنید داخلش تایپ کنید notepad بعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک کنید داخل کادری که باز میشه این متن پایین باموس کامل از روش کپی بگیرین داخل همون پنجره notepad باموس paste کنید

مرحله دوم

بعدشم کلیدهای ctrl+s بزنید داخل کادری که باز میشه تنظیمات طبق شکل انجام بدین درقسمت شماره 1 اسم فایل بزارین

به همین صورت که من قراردادم بعدشم همین فایلی که ساخته میشه روروی دسکتاپ سیو کنیدهروقت که باز بااجرای اون برنامه تم ویندوز بهم ریخت کافیه روی همین فایل کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب بعدشم که کارش تموم شد دکمه اینتر بزنید تا کادر بسته باشه بعدش حالت areo با اجرای همین برنامه به به حالت قبل برمیگرده.

mlk0000
16-11-2012, 00:47
دمت گرم
مشکلم حل شد.

ولی اگر میشد فهمید این تنظیمات کجا ذخیره میشه خیلی توپ میشد
ولی تا اینجا هم عالیه
باسپاس

mehrabbata
10-09-2013, 18:42
من میدونم مشکل چیه این مشکل فعال سازی ویندوز من این مشکل رو پیدا کردم بعد یه گوگل سرچ کردم برای برنامه فعال ساز ویندوز 7 اگه فعال کنی درست میشه :n05: