مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای ارتقای سیستم
Aboobakr22
19-10-2012, 17:29
سلام دوستان ...
یه سیستم قدیمی دارم که میخوام اگه بشه ارتقا بدمش/ می دونم تو این وضع بد اقتصادی و گرونی به صرفه نیست ولی میخوام ببینم پیشنهاد دوستان اهل فن چیه.... چیزی که من از ارتقای این سیستم میخوام اینه که بشه چن تا سیستم عامل با vmware روش نصب کرد به طوری که هنگ نکنه و سرعت سیستم بالا باشه همین...
با تشکر از همه دوستان
مشخصات سیستم رو ببینین:
سی پی یو: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مادربرد: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیک: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد 160 maxtor ....
NEED FOR PC
19-10-2012, 17:37
حداکثر بودجه رو اعلام فرمایید..
Aboobakr22
19-10-2012, 18:22
حداکثر بودجه رو اعلام فرمایید..
200 تا 250 ... می دونم کمه ولی دستم تنگه فعلا :-s حالا دوستان پیشنهاداتشون رو بگن ممنون میشم.
animsprite
19-10-2012, 18:31
خوب فقط میتونی به افزایش رم فکر کنی -هر گونه تعویض قطعه باعث میشه بدنبال اون قطعه ای دیگر هم عوض بشه واین هزینه رو تا حدود 500-600 تومن بالا میبره -عملا کاری نمیشه کرد برای این سیس هر گونه تغییر تقریبا هیچ تاثیری بر کانفینگ نهایی نخواهد داشت:46:
Aboobakr22
19-10-2012, 18:35
حرف شما درسته .. با این اوضاع بد اقتصادی اصلا نمیشه کاری کرد.. به نظر شما تا کی اوضاع سخت افزار اینطوره /؟
یه نکته دیگه بگم اینکه گرافیک برام مهم نیست همین Gforce 6200 که الان دارم کافیه برام ..
--------
بقیه دوستان اگه نظری دارن بگن.
NEED FOR PC
19-10-2012, 21:12
اتفاقا چیزه خوبی میشه بست!!!
یه مادربورد motherboard biostar n68s3+ am3میخواد 80 تومن وamd athlon ii x2 270 am3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])به قیمت 145تومن و در آخر یه kingston 2gig 1333 با 25تومن میشه خرید. که هزینه نهایی میشه 250تومن. گرافیک هم که راضی هستید من حرفی ندارم.!
Aboobakr22
19-10-2012, 21:19
متشکرم از دوست عزیزم nvidia oc/ یه سوال دیگه اینکه رم دو گیگی که فرمودین رو نمیشه چهار گذاشت؟ قیمتش چقد فرق داره ؟
NEED FOR PC
19-10-2012, 21:23
متشکرم از دوست عزیزم nvidia oc/ یه سوال دیگه اینکه رم دو گیگی که فرمودین رو نمیشه چهار گذاشت؟ قیمتش چقد فرق داره ؟
در این صورت هزینه افزایش پیدا میکنه و به 275 میرسه.
animsprite
19-10-2012, 22:31
اتفاقا چیزه خوبی میشه بست!!!
یه مادربورد motherboard biostar n68s3+ am3میخواد 80 تومن وamd athlon ii x2 270 am3به قیمت 145تومن و در آخر یه kingston 2gig 1333 با 25تومن میشه خرید. که هزینه نهایی میشه 250تومن. گرافیک هم که راضی هستید من حرفی ندارم.!
همون طور که گفتم کانفینگ نهایی این سیس با سیس اولیه چیزی در حد چشم پوشیه پس این یعنی هزینه اضافی-من پیشنهاد میکنم دست به خرید سیس جدید نزنید چون در نهایت به یه همچین سیسی میرسی منتها با یه هزینه اضافی-
Aboobakr22
19-10-2012, 23:16
همون طور که گفتم کانفینگ نهایی این سیس با سیس اولیه چیزی در حد چشم پوشیه پس این یعنی هزینه اضافی-من پیشنهاد میکنم دست به خرید سیس جدید نزنید چون در نهایت به یه همچین سیسی میرسی منتها با یه هزینه اضافی-
دوست عزیز ممنون از نظرت/ ولی میشه دلیل این حرفتو بگی ؟ یعنی عوض کردن مادر برد و سی پی یو و رم تاثیری نداره؟ ( این که کل سیستم عوض شده جز گرافیک) اگه تاثیر نداشته باشه تغییر چه قطعه ای تاثیر داره؟ ( جز گرافیک چیزی نمونده)
animsprite
20-10-2012, 22:51
دوست عزیز ممنون از نظرت/ ولی میشه دلیل این حرفتو بگی ؟ یعنی عوض کردن مادر برد و سی پی یو و رم تاثیری نداره؟ ( این که کل سیستم عوض شده جز گرافیک) اگه تاثیر نداشته باشه تغییر چه قطعه ای تاثیر داره؟ ( جز گرافیک چیزی نمونده)
همون اول هم گفتم این سیس چیری نیست که بخوای رو ش کار ارتقای مفید انجام بدی -فقط میتونی به افزایش رم فکر کنی همین-عوض کردن این قطعاتی که گفتی چیزی رو عوض نمیکنه واونی که دوستمون پیشنهاد دادن در واقع همین کانفینگ سیس خودت میشه با این تفاوت که هزینه بیجا رخ داده
Aboobakr22
21-10-2012, 12:36
خیلی ممنون از دوستان عزیزی که نظر دادن... دوست عزیز nvidia قطعاتی رو پیشنهاد دادن ولی اقای animsprite عزیز هم گفتن که با تعویض این قطعات تاثیر چندانی روی کانفیگ نهایی نداره... خب من مشخصات سیستم رو گفتم و میخوام همین رو ارتقا بدم حالا سقف بودجه رو هرجور که میخوان درنظر بگیرین و ارزونترین قطعات رو فقط برای ارتقا و تاثیر در سرعت سیستم رو بهم معرفی کنین... دوستان دقت کنین گفتم ارزونترین قطعات رو درنظر بگیرین برای ارتقا که تاثیر هم داشته باشه در کانفیگ نهایی....
در ضمن خواسته من هم از این سیستم و ارتقاش، اجرا شدن چند ویندوز روی vmware به راحتی و وب گردی همین ... گرافیک هم همینی که دارم خوبه و نیاز به بیشتر کردنش نیست..
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.