ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عکس ها نشون داده نمیشه

peyman_nn
19-10-2012, 11:54
سلام
تو هر فولدر عکس که میرم عکس ها رو به صورت فایل نشون میده و خود عکس رو نمیبینم
دلیلش چیه ؟
با تغییر اندازه عکس ها در پنجره مورد استفاده هم ، باز هم همون مشکله

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jafarian
19-10-2012, 15:08
روشهای پایین برین :20:

روش اول

به قسمت فلدرآپشن و سربرگ View برین بعدشم این گزینه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

رو انتخاب کنید بعدمنوی Run اجرا کنید این دستور

داخلش کپی اینتر کنید داخل صفحه ای که باز میشه روی فایل

کلیک راست گزینه Rename انتخاب بعدشم اسمش به

تغییر بدین بعد این پنجره رو ببندین سیستم ریست کنید بالا که اومد از نوع تست کنید

روش دوم

منوی استارت باز کنید درقسمت سرچش تایپ کنید cmd بعدشم روی گزینه موردنظر کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید داخل صفحه ای که بازمیشه این دستورات پایین از روش با موس کپی بگیرین بترتیب اون با موس paste کنید بترتیب بعدشم برای هرکدوم اینترکنید بعد که سیستم بالا اومد از نوع تست کنید

روش سوم

فایل رجیستری پایین دانلود روی دسکتاپ سیو کنید بعدشم اجراش کنید هرپیغامی که داد تایید اکی آخرسرم سیستم ریست کنید بالا که اومد باز ببینید به همون صورته یا که نه

Shortcut link (LNK) files ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

روش چهارم

سیستم به قبل ازاینکه این مورد پیش بیاد Restore کنید

peyman_nn
19-10-2012, 16:48
شما همه فن حریفید ها

p30world با امثال شماهاست که حرف اول رو میزنه

peyman_nn
20-10-2012, 19:37
سلام
هیچ کدام از روش ها جواب نداد
به غیر از اخری که تست نکردم
خیلی هم واجبم

peyman_nn
20-10-2012, 19:45
من به خاطر اینکه پست شماره 2 شما رو اجرا کردم اینطور شد
وقتی برمیدارم درست میشه

وقتی که که برمیدارم با این مشکل مواجه میشم

jafarian
21-10-2012, 00:19
من تا اونجا که حضورذهن دارم مشکل شما مربوط میشد قبلا به فایلهای تصویری که داخل یک پوشه که میرفتین پنجره windows explorer ریست میشد برای همین در اون روش به این اشاره شده که اگر که تیک گزینه Always show icons, never thumbnails بزنید اون پیغام نمایش داده نمیشه تنها موردی که در این زمینه به وجود میاد روی همین عکسها با فایلهای ویدوئی که بصورت تصاویر بند انگشتی نمایش داده نمیشوند

شما از اون روش دیگه که گفتم برین با برنامه Klite ابتدا هرچی کدک روی سیستم دارین حتما پاک کنید پیشنهاد من استفاده از برنامه Geek Uninstaller که پایین قراردادم بعدش برنامه Klite از قسمت دوم دانلود نصب کنید بعدش داخل سرچ استرات منودستور codec tweak tools بزنید روی گزینه مورد نظر کلیک کنید و سپس تو صفحه ای که بازمیشه گزینه Thumbnail Settings روی حالت Select None بزارین تایید سیستم ریستارت کنید.

Geek Uninstaller ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Klite ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Soroush-S
25-10-2012, 02:16
دوستان لپتاپ منم چند روزیه موقع ذخیره عکس این ارور میده البته گاهی اوقات
میشه بگین علت از چیه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jafarian
25-10-2012, 16:43
روشهای پایین برین برای برطرف کردن این مشکل.

روش اول

اگر که آنتی ویروس شما nod که طبق عکسهای پایین عمل کنید طبق شماره 3 چکمارک گزینه مورد نظر بردارین اکی کنید

permission to modify files in this network location ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

روش دوم

به مسیر پوشه user خودتون در ویندوز برین بعدشم روی پوشه user کلیک راست گزینه properties انتخاب کنید بعدم طبق شکل پایین بترتیب شماره عمل کنید فقط طبق شماره 13 وقتی روی گزینه Apply کلیک کردین هرپیغامی که بعدش داد تایید کنید تا آخر بعدم اکی کنیددرپنجره آخرم وقتی طبق شماره 15 روی گزینه مورد نظر که اضافه کردین کلیک کردین روی گزینه های Apply و Ok کلیک کنید این دو روش داخل سایا پایین بهش اشاره شده مربوط به مشکل شما میشده

Soroush-S
26-10-2012, 18:39
دست شما درد نکنه - از راه دوم رفتم و فعلا مشکل حل شده - ضمنا از آنتی ویروس شید استفاده می کنم