ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ریاضیات گسسته _ گراف +تعداد راس های فرد هر گراف.....

کاربر شماره ی یک
19-10-2012, 02:57
صفحه ی 11کتاب ریاضیات گسسته ، درست وسط صفحه یه نتیجه گیری کرده " تعداد راس های فرد هر گراف زوج است "

، بعد از نتیجه گیری اثباتی برای این موضوع نوشته شده ولی چیزی که ثابت شده اینه :

"مجموع راس های فرد هر گراف زوج است "

یعنی "مجموع" رو با "تعداد" یکی دونسته .

هر کاری کردم نتونستم اثبات دیگه ای براش پیدا کنم .

لطفا یه اثبات واسه این قضیه بنویسید یا اگه اشتباه متوجه شدم راهنماییم کنید .

Kesel
19-10-2012, 11:40
کجای این نوشته : مجموع راس های فرد هر گراف زوج است ؟

ali_hp
19-10-2012, 15:37
دقت كنيد كه مجموع درجات روس فرد و تعداد روس فرد هر دو زوجيت يكسان دارن.( جمع فردتا عدد فرد ، فرد ميشه. و جمع زوج تا عدد فرد ، زوج ميشه.)

کاربر شماره ی یک
19-10-2012, 18:18
کجای این نوشته : مجموع راس های فرد هر گراف زوج است ؟ اولش گفته " مجموع جمع وند های فرد آن را با Bنمایش میدهیم " یعنی منظورش مجموع رئوس فرده نه تعداد رئوس فرد ، بعدشم با همین فرض به اثبات ادامه ی موضوع پرداخته
دقت كنيد كه مجموع درجات روس فرد و تعداد روس فرد هر دو زوجيت يكسان دارن.( جمع فردتا عدد فرد ، فرد ميشه. و جمع زوج تا عدد فرد ، زوج ميشه.) ممنون از راهنماییتون خیلی روشنترم کرد ولی موضوع اینجاست که فقط زوجیت یکسان دارند و برابر نیستند . مثلا اگه ما یه گراف با یه راس درجه ی 1 و یه راس درجه ی 3 داشته باشیم ، مجموع درجات رئوس فرد میشه 4 ولی تعداد رئوس فرد میشه 2 . البته با این نکته ای که گفتید در واقع قضیه برام ثابت شد و ولی درباره ی لفظ "مجموع " که کتاب به کاربرده گمان نکنم درست باشه !