مشاهده نسخه کامل
: ادامه تحصیل با دیپلم گرافیک کامپیوتری
با سلام
من دیپلم گرافیک کامپیوتری کار و دانش ( با کد رایانه ای 9901 ) دارم و الآن می خوام ادامه تحصیل بدم. می خوام ببینم تو چه رشته هایی (از دانشگاه های پیام نور، آزاد ، سراسری و پودمانی) می تونم ادامه تحصیل بدم و اینکه چطوری باید شرکت کنم.
اگر لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.
hamid_diablo
20-10-2012, 00:56
سلام دوست عزیز
من خودم پیام نور میخونم.شما میتونید از طریق کنکور سراری برای هنر و یا از طریق دوره های فراگیر پیام نور وارد دانشگاه بشید
اگر دوره پیش دانشگاهی رو گذرونده باشید میتونید تو کنکور فراگیر پیام نور تو هر رشته ای که علاقه مندید شرکت کنید
اما اگه دوره هنرستان رو طی کردید بعد از قبولی تو پیام نور باید دروسی رو که مرتبط با واحدهای پیش دانشگاهی هست رو بگذرونید
دانشگاه علمی کاربردی هم گزینه مناسبی برای شماست.....
میتونید تو دوره های ترمی و همچنین پودرمانی این دانشگاه شرکت کنید
سلام دوست عزیز
من خودم پیام نور میخونم.شما میتونید از طریق کنکور سراری برای هنر و یا از طریق دوره های فراگیر پیام نور وارد دانشگاه بشید
اگر دوره پیش دانشگاهی رو گذرونده باشید میتونید تو کنکور فراگیر پیام نور تو هر رشته ای که علاقه مندید شرکت کنید
اما اگه دوره هنرستان رو طی کردید بعد از قبولی تو پیام نور باید دروسی رو که مرتبط با واحدهای پیش دانشگاهی هست رو بگذرونید
دانشگاه علمی کاربردی هم گزینه مناسبی برای شماست.....
میتونید تو دوره های ترمی و همچنین پودرمانی این دانشگاه شرکت کنید
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
این اطلاعات در مورد رشتمه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوره پیش دانشگاهی رو نگذروندم اما میخوام تو رشته کامپیوتر یا نرم افزار ادامه تحصیل بدم میتونم ؟ باید چیکار کنم
hamid_diablo
20-10-2012, 12:45
شما سعی کن از آموزشکده های آزاد دوره پیش رو بگذرونی و مدرک پیش دنشگاهی رو داشته باشی.اونوقت میتونید تو فراگیر پیام نو رشرکت کنید.
هم تو رشته نرم افزار و هم مهندسی فناوری اطلاعات
در مورد علمی کاربردی هم اطلاعات چندانی ندارم.تو تاپیکش مطرح کنید دوستان حتما جواب میدن
hossein019940
09-03-2013, 19:42
سلام
من یه سوال دارم/
من الان از آموزشگاه مدرک دیپلم کامپیوتر بگیرم میتونم تو کنکور شرکت کنم
hamid_diablo
09-03-2013, 19:58
بله ک میتونی
چرا که نه...البته اگه مدرک پیش دانشگاهی نداشته باشید فکر کنم فقط بتونید تو دانشگاه علمی کاربردی و آزاد ادامه تحصیل بدید
اما دانشگاه پیام نور مدرک پیش رو میخواد...
hossein019940
09-03-2013, 20:02
بله ک میتونی
چرا که نه...البته اگه مدرک پیش دانشگاهی نداشته باشید فکر کنم فقط بتونید تو دانشگاه علمی کاربردی و آزاد ادامه تحصیل بدید
اما دانشگاه پیام نور مدرک پیش رو میخواد...
مظورم از آموزشگاه
آموزشگاهایی هست که تو شهر هست.که تبلغیشون هست رو میگم
میتونم؟
تو کدوم دانشگاها میتونم؟
hamid_diablo
09-03-2013, 20:04
فرقی نداره....مدرک دیپلم رو از هر کجا بگیرید دیپلم به حساب میادد...شما باید از خود دانشگاه ها سئوال بپرسید که برای ثبت نامتون فقط دیپلم میخوان با اینکه مدرک پیش دانشگاهی رو هم ازتون میخوان
hossein019940
09-03-2013, 20:06
فرقی نداره....مدرک دیپلم رو از هر کجا بگیرید دیپلم به حساب میادد...شما باید از خود دانشگاه ها سئوال بپرسید که برای ثبت نامتون فقط دیپلم میخوان با اینکه مدرک پیش دانشگاهی رو هم ازتون میخوان
تو تمام دانشگاها به غیر از دولتی ها فقط دیپلم رو میخوان من فقط میخواستم بدونم که که این دیپلم آموزشگاه که زیرش هم مهر فنی و حرفه ای زده رو میتونن تو داشنگاه امتحان بدن یا نه
hamid_diablo
09-03-2013, 20:14
حسین جان حتما میشه...مطمئن باش...انشالله تو هر رشته ای ک دوست داری قبول بشی و ادامه تحصیل بدی
اما زا من به شما نصیحت...زیاد روی مدرک حساب باز نکن...چیزی که الان زیاده مدرکه...مهم تخصصه...سعی کن بیشتر روی تخصص و دانش کار کنی
hossein019940
09-03-2013, 20:23
حسین جان حتما میشه...مطمئن باش...انشالله تو هر رشته ای ک دوست داری قبول بشی و ادامه تحصیل بدی
اما زا من به شما نصیحت...زیاد روی مدرک حساب باز نکن...چیزی که الان زیاده مدرکه...مهم تخصصه...سعی کن بیشتر روی تخصص و دانش کار کنی
ممنون از جوابتون
من رشتم چیز دیگه ای بود چون دیپلم ناقص هست و علاقه زیادی به کامپیوتر دارم میخوام از یکی از آموزشگاه های ارائه دهنده دیپلم مدرک بگیرم برم تو این رشته ای که علاقه دارم.که شما هم راهنماییم کردی جوابم رو گرفتم و میتونم.
MOSLEM25
27-07-2013, 18:05
میشه با دیپلم گرافیک راینه ای تو رشته نرم افزار ثبت نام کرد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.