مشاهده نسخه کامل
: مشکل با Thunderbird
بعد از اینکه برنامه Thunderbird رو از ورژن 15 به 16 آپدیت کردم هرچی روی آیکونش کلیک می کنم اجرا نمیشه. بعد پاکش کردم و ورژن 16.0.1 و 15.0.1 و حالا هم دوباره ورژن 15 رو نصب کردم ولی باز اجرا نمیشه. کلافه شدم:19:. لطفا راهنمایی نمایید.
بعد از اینکه برنامه Thunderbird رو از ورژن 15 به 16 آپدیت کردم هرچی روی آیکونش کلیک می کنم اجرا نمیشه. بعد پاکش کردم و ورژن 16.0.1 و 15.0.1 و حالا هم دوباره ورژن 15 رو نصب کردم ولی باز اجرا نمیشه. کلافه شدم:19:. لطفا راهنمایی نمایید.
یعنی این همه بازدید هیچکی راه حل برای مشکل من سراغ نداره؟من که رفتم سراغ Windows Live Mail . لااقل بگید چطور میشه ایمیل Yahoo رو با این برنامه چک کرد؟
یعنی این همه بازدید هیچکی راه حل برای مشکل من سراغ نداره؟من که رفتم سراغ Windows Live Mail . لااقل بگید چطور میشه ایمیل Yahoo رو با این برنامه چک کرد؟
سلام راه حل خیلی ساده است هم فایرفاکس و هم tunderbird گاهی اوقات اینجوری میشن باید ctrl+alt+del رو بگیرید بعد از سربرگ task process پروسس مربوط به تندربرد رو end کنین. بعد از حذف شدن کامل پروسس میتونید تندربرد رو اجرا کنین. همینطور در مورد فایرفاکس. علتش هم اینه که وقتی تندربرد رو مبندید تندربرد برای چک کردن میل باکس از به طور کامل بسته نمیشه بلکه پروسس اون برای چک کردن میل باکس طی دوره های زمانی مشخص، باز میمونه. همینطور فایر فاکس وقتی افزونه هایی رو نصب میکنین که چنین کارکردی دارن. علت اینکه این اتفاق در مورد اوت لوک نمی افته اینه که وقتی شما اوت لوک رو میبندین در واقع اصلا بسته نمیشه بلکه در تسک بار کنار ساعت میره.
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.