مشاهده نسخه کامل
: دیر روشن شدن پاور
salmanam
16-10-2012, 16:27
سلام دوستان . من جدیدا وقتی پاور و خاموش میکنم ( از کلید پشت کیس ) بعد روشن میکنم 5 دقیقه طول میکشه تا پاور کار کنه و خود سیستم روشن بشه. یعنی قبل از 5 دقیقه هر چی دکمه جلوی کیسو میزنم روشن نمیشه بعد چند دقیقه درست میشه. کسی میدونه ایرادش چیه؟:sq_3:
قبل از همه چیز اتصالات پاور روی مین رو چک کنید هم تغذیه سی پی یو و هم 24 پین
کلید پاور رو چک کنید ببینید با اتصال کوتاه چیپ گوشتی سیستم روشن میشه یا نه
درست نشد باید پاور و مین بررسی بشه
salmanam
19-10-2012, 13:15
ممنون از راهنماییت دوست من ولی اینارو چک کردم. درست بود ولی منظورت و از اتصال کوتاه چیپ گوشتی نفهمیدم. درضمن کیسم یکم برق داره یعنی وقتی یه جای حساس بدن بهش میخوره متوجه میشی مثل زبون. مشکل چیه آخه؟
ممنون از راهنماییت دوست من ولی اینارو چک کردم. درست بود ولی منظورت و از اتصال کوتاه چیپ گوشتی نفهمیدم. درضمن کیسم یکم برق داره یعنی وقتی یه جای حساس بدن بهش میخوره متوجه میشی مثل زبون. مشکل چیه آخه؟
ببخشید اون پیچ گوشتی بود اشتباه تایپی شد
منظورم این بود که سیم پاور رو بکنید و با پیچ گوشتی اتصال بدین ببینید سیستم روشن میشه یا نه
برق دار بودن کیس یک علتش میتونه از اتصال بدنه باشه باید ببینید جایی اتصال بدنه داره یا نه
علت بعدی هم میتونه از پاور و مین باشه
شما با یک پاور دیگه سیستم رو چک کردین ؟
salmanam
20-10-2012, 08:49
با پاور دیگه تست نکردم. خیلی دردسر داره. مشکل از بایوس مادربرد نیست؟ مثلا بخاطر آپدیت اینجوری بشه ؟ یا باطریه مادر برد؟ اگه خطر ناک نباشه واسه سیستم مشکلی ندارم باهاش فقط میترسم باعش بشه به جاهای دیگه ی سیستم هم آسیب برسونه
با پاور دیگه تست نکردم. خیلی دردسر داره. مشکل از بایوس مادربرد نیست؟ مثلا بخاطر آپدیت اینجوری بشه ؟ یا باطریه مادر برد؟ اگه خطر ناک نباشه واسه سیستم مشکلی ندارم باهاش فقط میترسم باعش بشه به جاهای دیگه ی سیستم هم آسیب برسونه
سیستم کلا روشن نمیشه 5 دقیقه اول فکر نکنم مشکل از بایوس یا باتری مین باشه.
تا شما با یک پاور دیگه تست نکنید مشکل معلوم نمیشه
salmanam
21-10-2012, 00:54
ممنون سعی میکنم یه پاور پیدا کنم. تست کردم دوباره مزاحم میشم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.