ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب لطفا" کمک کنید

shs2008
16-10-2012, 10:07
سلام من چند روزه یک مشکل عجیب برام پیش اومده که حسابی منو مشغول خودش کرده حالا مشکل از این قراره که چند روزه هر چی فایل دانلود میکنم اکثرا" خراب میشه ایمیج می گیرم از اینترنت تصویرش تیکه تیکه میشه رنگاش عجیب غریب میشه متن سایت ها بهم میخوره مثل کد میشه البته 100 % اینجوری نمیشه مثلا" رفرش میزنی ممکنه دوباره درست بشه یا مثلا" فایلی رو میخوام نصب کنم ارور میده خوب من خودم اولین چیزی که به فکرم رسید این بود که شاید بد سکتور گرفته که اینطوری میکنه ! خوب برای همین اول از همه درایو های هارد رو برای بدسکتور چک کردم ... اما نتیجه این بود که هیچ مشکلی پیدا نشد با خودم گفتم شاید ویندوز تشخیص اش اشتباهه رفتم با HDD regenarator#هم کل هارد رو برای بد سکتور چک کردم باز هم هیچی چیدا نشد ! HD tune باز هم هیچی ! و از قبل می%D

EXTREME
16-10-2012, 10:18
اگه سیستم ویروسی نباشه

درست نشد با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید

shs2008
16-10-2012, 10:22
ESET smart security 5 رو ویندوز نصب دارم

EXTREME
16-10-2012, 10:26
ESET smart security 5 رو ویندوز نصب دارم

بقیه موراد چی ؟ چک کردین ؟

shs2008
16-10-2012, 10:30
رم رو هم با memory diagnostic ویندوز چک کردم مشکلی نداشتتو پست اول میخواستم عکس بزارم نمایش نمیداد بعدش نصف متنم هم پریدمشخصات سیستم هم اینه : HDD: 160 GB maxtor - 1 TB WD Sata II - 1 TB WD Sata III + MB: DH67CL + cpu : i3 2100بایوس رو میترسم آپدیت کنم سیستم کلا" بالا نیاد یک دفعه همین اتفاق برام افتاد

EXTREME
16-10-2012, 11:00
به نظر من مشکل شما به رم مربوط نمیشه چون خراب شدن در اطلاعات رو دارین
باید با یک پاور دیگه هم سیستم رو چک کنید
نیازی به آپدیت بایوس فکر نکنم باشه چون پستتون رو بد خودنم الان دوباره خودنم مشکل چیز دیگه ای بود

یک عکس هم از تب health نرم افزار hd tune بزارید اینجا
ببخشید من پست رو سریع خونده بودم و درست متوجه نشده بودم

shs2008
18-10-2012, 07:42
با سلام مجدد - من کلا" تمام هاردام رو برداشتم روی سیسستم قدیمیم گذاشتم ولی باز هم همین مشکل خراب شدن فایل ها رو دارم .....
یعنی مشکل نه از مادربورد هست نه از رم نه از پاور ...... از کابل های ساتا هم نمیتونه باشه .... مشکل فیزیکی هارد هم نیست چون این مشکل رو یک هفته ای هست که دارم و 2 روز پیش هارد جدید گرفتم پارتیشن کردم و ویندوز نصب کردم روش ولی برای اون هم این مشکل بوجود آمده !!!
من خودم دارم کم کم به یک نوع ویروس خاص شک میکنم ... آخه جالبی اینجاست که مثلا" وقتی داشتم ویندوز روی هاردم نصب میکردم هیچ مشکلی توی نصب بوجود نیامد !!! ولی کار به فضای ویندوز میکشه مشکلا شروع میشه ... الان نمیدونم چجوری هست که بعضی نرم افزار ها رو میزاره نصب کنم بعضی ها رو نه و ارور میده !.....

عکس تب Health
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اسکن هارد

shs2008
18-10-2012, 07:52
اینم عکس های مشکلات :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shs2008
18-10-2012, 13:08
مشکل پیدا شد مشکل از مودم هست الان مودم رو به لپ تاپ وصل کردم و مشخص شد که ایراد از مودم هست با تشکر