PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هارد سامسونگ

fazelmusic
15-10-2012, 23:59
سلام یک هارد سامسونگ دارم که دیتکت میشه اما بوت نمیشه اجازه نمیده سیستم هم بالا بیاد هارد 500 سامسونگ اینترنال

Rn201
17-11-2012, 23:37
سلام یک هارد سامسونگ دارم که دیتکت میشه اما بوت نمیشه اجازه نمیده سیستم هم بالا بیاد هارد 500 سامسونگ اینترنال
با سلام من هم یک هارد سامسونگ دارم که دیتکت میشه اما بوت نمیشه و اجازه نمیده حتی هارد دیگه که وصل هست ویندوز اون هارد بالا بیاد از راههای زیادی استفاده کردم با سی دی های ابزار هارد هم نشد با سیستم دیگه نشد کابل عوض کردم نشد هارد 160 ساتا هست با تمام برنامه های ریکاوری که خارج از محیط ویندوز هم بوت میشن نشد کاری کرد چون وقتی هارد رو وصل میکنم اجازه بوت سی دی هم نمی ده وحتی روی سیستم دیگه هم که وصل میکنم ویندوزش خیلی کند میشه

EXTREME
17-11-2012, 23:40
اگه رو نصب ویندوز xp و سون نمیره و با هیچ نرم افزار مدیریت هاردی هم بوت نمیشه اولینکار چک کردن اتصالات هارد است و چک کردن سیستم با یک پاور دیگه درست نشد بافر هارد ایراد داره

بهتره بایوس مین هم آپدیت بشه

Rn201
18-11-2012, 00:23
اگه رو نصب ویندوز xp و سون نمیره و با هیچ نرم افزار مدیریت هاردی هم بوت نمیشه اولینکار چک کردن اتصالات هارد است و چک کردن سیستم با یک پاور دیگه درست نشد بافر هارد ایراد داره

بهتره بایوس مین هم آپدیت بشه
ممنون ولی این هارد رو روی دو سیستم تست کردم ولی توی بایوس دیتکت میشه ولی موقع نصب ویندوز گیر میکنه و حتی با پارتیشن منیجر 12 که بوتیبل هست هم مشکل داره و نمیزاره بالا بیاد در ضمن تمام اتصالات کاملا سالم هستند. منتظر راهکار هستم .ممنون

EXTREME
18-11-2012, 01:17
ممنون ولی این هارد رو روی دو سیستم تست کردم ولی توی بایوس دیتکت میشه ولی موقع نصب ویندوز گیر میکنه و حتی با پارتیشن منیجر 12 که بوتیبل هست هم مشکل داره و نمیزاره بالا بیاد در ضمن تمام اتصالات کاملا سالم هستند. منتظر راهکار هستم .ممنون

اگه همه موراد تست شده هموطور که گفتم بیشتر میتونه این مشکل از برد و بافر هارد باشه

Rn201
18-11-2012, 20:04
خیلی ممنون از اینکه پاسخ دادید فقط اگه میشه بگید ازکجا برد هارد رو گیر بیارم یا اینکه قابل تعمیر هست یا نه

EXTREME
18-11-2012, 21:13
خیلی ممنون از اینکه پاسخ دادید فقط اگه میشه بگید ازکجا برد هارد رو گیر بیارم یا اینکه قابل تعمیر هست یا نه

قابل تعمیره ببرید بیرون برای تعمیر بهتره

meysam_aryan
08-02-2015, 10:52
با سلام خدمت دوستان عزز و حرفه ای لطفا منو راهنمایی کنین
ی هارد اکسترنال سامسونگ دارم ک هر بار ب سیستم وصلش میکنم ی سری از عکسام خود ب خود از رو هارد اکسترنال میاد رو هارد سیسنمی ک بهش وصل شده
چکارش کنم ک خود ب خود کپی نکنه؟
واقعا ممنون اگه راهنماییم کنین

ata.royalfalcon
08-02-2015, 11:35
با سلام خدمت دوستان عزز و حرفه ای لطفا منو راهنمایی کنین
ی هارد اکسترنال سامسونگ دارم ک هر بار ب سیستم وصلش میکنم ی سری از عکسام خود ب خود از رو هارد اکسترنال میاد رو هارد سیسنمی ک بهش وصل شده
چکارش کنم ک خود ب خود کپی نکنه؟
واقعا ممنون اگه راهنماییم کنین
سلام .

بهتر بود تاپيك جداگانه ايجاد ميكرديد .

احتمالاً برنامه اي روي سيستمتان نصب هست كه عمليات Sync و كپي كردن بين مبدا و مقصد را بطور اتوماتيك انجام ميدهد . اگر برنامه خاصي نصب كرديد پيشنهاد ميكنم بريد به قسمت Program and features و برنامه مورد نظر uninstall كنيد . ضمناً قسمت Sync Center ويندوز را هم بررسي كنيد و در صورت وجود گزينه هاي فعال ، آنرا غير فعال كنيد .

meysam_aryan
09-02-2015, 10:12
خیلی ممنون عزیز
تشکر از راهنماییتون