ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : <<فوری فوری>> یه سوال فیزیک،اگه میشه کمک کنید

solo8
15-10-2012, 19:49
سلام دوستان...

استادمون یه سوال فیزیک داده که من هر چی فک میکنم به نتیجه نمیرسم!

اگه میشه سریعتر کسایی که میدونن جوابشو بدن که ما هم که فردا Quiz داریم از این سوال سر در بیاریم...

سوال:شخصی میخواهد از یک طرف رودخانه ای به طرف دیگر آن برسد که فاصله ی دوطرف از همkm 0.5 است،اگر سرعت پارو زدن شخص در جهت عبور از رودخانه 3km/h و سرعت آب رودخانه 2km/h , سرعت پیاده روی شخص در خشکی 5 km/h باشد آنگه کوتاهترین زمان ممکن برای عبور شخص از رودخانه و رسیدن به نقطه مقابل چقدر میباشد؟

پ.ن:حتما باید پیاده روی داشته باشه چون سرعت پیاده روی از سرعت حرکت آب بیشتره پس در حالتی که راه رفتن هم باشه زمان کوتاهتر میشه...

spermahdi12
13-11-2012, 15:31
سلام!من اول دبیرستان -تیزهوشان-هستم.اینو ازدبیر فیزیکمون پرسیدم خودش استاد دانشگاهه.یه چیزایی تحویلم داد که فقط خودش فهمیدامامن سعی کردم هرچی میتونم بنویسم.به هرحال اگه توضیحاتم ناقص یامضحک بود مشکل ازمنه نه ازاون.اون عجله داشت فقط راه حل بهم گفت:باید بردار حرکت شخصو بابردارآب بکشی بعدیه زاویه میل بدست میاد که بااون بایدمسافت طی شده توآبو بفهمی.چون مخالفت جریان آب بوده طرف کجکی میره بنابراین وقتی رسید اون ور یه تیکه راه پیاده داره.اون تیکه روباید حساب کنی بعدبیای از زمان مشتق بگیری
بعد جواب بدست میاد.
امیدوارم باهمین راهنمایی کج وکوله بتونی حل کنی!:14:
دزضمن اگه وقت کردی وتونستی یه سری به تاپیک های من بزن سوال پرسیدم.