ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در باره ی دوربین CANON HD ( عکس ها را دوربین نمیشناسد )

Amin4All
15-10-2012, 19:36
سلام.
یکی از دوستان یه دوربینی اورده بود پیشم که عکس های توش رو استخراج کرده بود ولی دوباره همون عکس ها رو تو
دوربین میزاشت نمیشناخت .
بعد از ساعتی نشستن پشتش فهمیدم اسم عکس ها رو عوض کرده بود و در پوشه خودش هم قرار نگرفته بود .
یه عکس و فیلم گرفتم و اسم فایل ها رو مثل همونا کردم .
حالا بعضی عکس ها رو بدون مشکل میگیره ولی اکثرشون رو تو دوربین کوچیک نشون میده و میگه غیر قابل بزرگنمایی. و بعضی فیلم ها رو هم PLAY نمیشه کرد .

اسم عکس ها اینطوری باید میبود که درستش کردم :
IMG_06XX
اسم فیلم ها هم :
MVI_06XX
چیکارش کنم ؟

vvc
15-10-2012, 22:59
این مشکلو منم بارها داشتم فکر میکنم که موقع انتقال عکس و بخصوص فیلمها
فایل دیگری هم هست که منتقل میشه ولی موقع برگردوندن نه

Переклад не
16-10-2012, 10:18
وقتی عکس و فیلمی رو از مموری دوربین به هارد کامپیوتر انتقال میدید ، بدون تغییر نام هم سخت میشه اونو برگردوند. من برای اینکار از رم ریدر استفاده میکنم.شما مموری کارد رو داخل رمریدر قرار بده و عکسهارو بهش منتقل کن

Amin4All
16-10-2012, 11:37
وقتی عکس و فیلمی رو از مموری دوربین به هارد کامپیوتر انتقال میدید ، بدون تغییر نام هم سخت میشه اونو برگردوند. من برای اینکار از رم ریدر استفاده میکنم.شما مموری کارد رو داخل رمریدر قرار بده و عکسهارو بهش منتقل کن

خوب منم همین کار رو کردم .
با رم ریدر هم فایل ها رو انتقال دادم .
تا موقعی که عکس هایی که اسمشون دستکاری شده بود رو منتقل میکردم هیچی تو گوشی نمیشناخت .
وقتی اسمشون رو هم درست کردم بعضی عکس ها کوچیک نشون میداد .
نمیدونم چرا اینطوری حساس به نام درست کردن این دوربین ها رو ؟!!!

حتما نرم افزاری چیزی باید داشته باشه که اسمشو درست کنه و دوباره بشه به دوربین انتقالش داد .
کسی اطلاعات بیشتری داره ؟:sq_9:

Переклад не
16-10-2012, 12:49
دلیلش رو براتون تا جایی که بلدم توضیح میدم
وقتی شما مموری رو برای اولین بار داخل دوربینتون قرار میدید، اون رو به سیستم DCF تبدیل میکنه و یا شما باید حتما مجددا یکبار مموری رو از داخل دوربین فرمت کنید تا به این سیستم تبدیل بشه
DCF مخفف Design rule for Camera File system هستش که به نسبت مدل دوربین پارتیشنی بانام 100 ذخیره میشن.مثلا اگه دوربینتون Nikon D40 باشه پارتیشن با نام NIKOND40 ذخیره میشه که در حالت دیفالت 100NCD40 به نمایش درمیاد.همچنین عکسها هم در این سیستم با نام DSC_ یا IMG_ ذخیره میشن.

خب حالا وقتی اینو به کامپیوترتون وصل میکنید(از طریق دوربین) ، سیستم DCF در حال ارتباط با NTFS قرار میگیره یعنی باید هاردتون برای اینکه با ویندوز 7 سازگار باشه باید NTFS میبوده . حالا در این حالته که فایل عکس یا فیلم رو انتقال میده اما دریافت نمیکنه (مثله خون O )
در صورتی که وقتی همین مموری رو داخل رم ریدر قرار میدید ، اگه دقت کرده باشید مدت زمان نسبتا کوتاهی طول میکشه تا براتون اجرا بشه.در این مدت زمان کوتاه، رمریدر سیستم مموری رو به FAT32 تبدیل میکنه.در این صورت میتونید هر فایلی و فیلم و تصویر و برنامه ای رو داخل مموری بریزید و مانند یک هارد یا فلش یو اس بی ، مورد استفاده قرار بدید. اما وقتی کارت رو درمیارید و به دوربین میزنید دیگه محتویات خونده نمیشن! و فقط عکسهایی که پیشوند IMG_ یا DSC_ دارن و با سیستم عامل دوربین ذخیره شدن ، قابل رویت خواهند بود اما نه کامل و مطلوب

باتشکر