ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای انتخاب هدفون و هدست

sada
15-10-2012, 12:34
با سلام
من می خواستم یک هدفون یا هدست توی رنج قیمت 50 تا 70 هزار تومن بخرم که هم برای بازی بتونم استفاده کنم هم برای موسیقی.
البته خیلی به اون صورت کیفیت صدا برام مطرح نیست (البته مهم که هست) ولی راحت بودن و مقاوم بودن برای اهمیتش بیشتره تا حدودی
توی سرچی که زدم این مدلا رو تونستم پیدا کنم.اگر کسایی که آشنایی دارن بتونن راهنمایی کنن ممنون می شم.(البته یه سری هم قیمتشون پایین تر از رنج منه)

برند به برند می زارم
1- سامسونگ:
BH-270

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2-کریتیو:
HQ-140
و

EP-550

و
HQ-80

3-جنیوس:

HS-300U

4-پایونیر:

SE-E33

5-لاجیتک:

Stereo Headset H130

sayanermia
15-10-2012, 13:56
دوست خوبم من بهت پیشنهاد میکنم یکم بذار روی 70 تومنت و اینو بخر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امتحان خودشو پس داده صدای فوق العاده ، بیس بی تظیر و بلندی خیلی خیلی خوبی داره! به جرات میگم یکی از بهترین هاست :)

sada
15-10-2012, 14:19
دوست خوبم من بهت پیشنهاد میکنم یکم بذار روی 70 تومنت و اینو بخر

امتحان خودشو پس داده صدای فوق العاده ، بیس بی تظیر و بلندی خیلی خیلی خوبی داره! به جرات میگم یکی از بهترین هاست :)

ممنون ولی فکر نکنم پولم به اون برسه.
حالا از لحاظ جنس . کیفیت و دوام مارک پایونیر خوبه؟

sayanermia
16-10-2012, 09:22
ممنون ولی فکر نکنم پولم به اون برسه.
حالا از لحاظ جنس . کیفیت و دوام مارک پایونیر خوبه؟

خوبه؟؟؟ فوق العاده است پسر!! توی این رنج قیمت هدفون هایی مثل فیلیپس و akg هم هست ولی هیچ کدوم در این رنج قیمت به پایونییر M390 نمی رسند! اینو من نمیگم! در یکی از سایت های سخت افزار همسایه که مدتیه بسته شده یکی از دوستان یک بررسی جامع و تخصصی از سه هدفون فیلیپس 8500 ، akg K44 و همین پایونییری که معرفی کردم خدممتون گذاشته بود که پیروز میدون در همه ی تست ها همین پایونییر بوده! قیمتش زمانی که ماها خریدیم 85 تومن بود الان 10 تومن رفته روش! به نظرم خیلی خیلی سر تره! ای کاش بتونید هزینه کنید و بخریدش چون هیچ وقت پشیمون نخواهید شد