ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاور بی صدا یا با صدای کم تا 65 هزار تومن

metallmetaller
15-10-2012, 01:33
پاور بی صدا یا با صدای کم با توان زیر 400 وات چه چیزی پیشنها میکنید البته قیمتم گفتم که دیگه بیشتر از 60 نشه سیستم کم مصرفه و 300 وات هم جوابشو میده و الان یه پاور ویرا روش گذاشتم 600 وات که به نظر خودم صدا زیاد داره و من میخوام صداش طوری باشه که وقتی خودم خوابم و سیستم روشنه اذیت نکنه همین طورم موقع مطالعه چون باهاش دانلود زیاد میکنم و صدا مزاحمت ایجاد میکنه.و یه نکته دیگه به نظرتون الان موقع خوبی برای خرید پاور و کلا لوازم کامپیوتر هست یا صبر کنم تا شاید قیمت ها پایین تر بیاد؟؟؟

vista2006
15-10-2012, 10:35
سلام
برااینکه تاپیک جداگونه نذارم،منم سوالمو با اجازه دوستمون همین جا میپرسم!!
کیسم خیلی صدا میده.. فن cpu و پاور....یکم سیستمم قدیمیه..مدتیه صداش آزارم میده...اگر این دو قطعه تعویض بشن،امیدی هست بیصدا بشه؟؟؟
شنیدم قیمت قطعات خیلی بالا رفته،قیمت بازار رو هم بگین..ممنون

ess_1362
15-10-2012, 11:01
شما با این قیمت مورد مناسبی گیر نمیاری
ضمن اینکه با این قیمت خیلی به کم صدا بودن پاور امیدوار نباش
ارزونترین مدلی که من میشناسم gp330a-sp از گرین هست که قیمتش حدود 100 تومن هست!
باز هم تاکید می کنم اگر مصرف سیستم شما زیاد باشه همین پاور هم صدای زیادی ایجاد خواهد کرد

metallmetaller
15-10-2012, 11:37
من خودم دو مورد رو مد نظر دارم ولی از قیمت ها و کاراییشون خبر ندارم اگر کسی ازین پاورها استفاده کرده نظر بده که خحوبن یا نه و در مورد قیمتشونم لطفا راهنمایی کنید یکی پاور گرین Power (gp330a_he) و اون یکیم ممونیکسMemonex Silent EX 320W فکر کنم مدل های ممونیکس باید ارزون تر باشه؟؟

metallmetaller
15-10-2012, 11:41
شما با این قیمت مورد مناسبی گیر نمیاری
ضمن اینکه با این قیمت خیلی به کم صدا بودن پاور امیدوار نباش
ارزونترین مدلی که من میشناسم gp330a-sp از گرین هست که قیمتش حدود 100 تومن هست!
باز هم تاکید می کنم اگر مصرف سیستم شما زیاد باشه همین پاور هم صدای زیادی ایجاد خواهد کرد
من خودم نظرم روی دو مورده یکیش Memonex Silent EX 320W ویک موردم پاور گرین مدل Power (gp330a_he) هستش ولی نه از قیمت هاشون خبر دارم نه میدونم کدوم بهتره .فقط یه موردی به نظرتون قیمتها ممکنه تغییر کنه و پایین بیاد چون دیروز همین طوری از پاساژ ایران رد میشدم خیلی سوت و کور بود و معلوم بود با این قیمت قطعات کسی میل به خرید نداره ولی خوب تا ابد که نمیتونه همین طور بمونه بلاخره اون مغازه دارای اونجا هم مکیخوان کاسبی کنن.و یه مورد دیگه نظرتون در مورد خرید پاور دست دوم چیه؟؟یک نفر بهم گفت هر چیزیو دست دوم میگیری بگیر ولی پاورو هیچ وقت دست دو نگیر حالا توجیهشم این بود که پاور میتونه به تمام قطعات اسیب بزنه به نظرتون با این قیمت ها برم دنبال دست دوم؟؟؟در مورد مصرف سیستم هم باید بگم سیستم همه قطعاتش onboardهستن و هیچ کارتی روش نصب نیست و فقط یه هارد 500 ساتا و یه دی وی دی راتیر بهش وصله رمشم یک گیگه سی پی یو هم amd athlon هست و فقط برای خواندن متن پی دی اف و یادگیری زبان و مرور اینترنت استفاده میشه که فکر کنم همون 300 واتم زیادش باشه مدل مادر بردمelitegroup nvidia6100 هست

ess_1362
15-10-2012, 12:52
من خودم نظرم روی دو مورده یکیش Memonex Silent EX 320W ویک موردم پاور گرین مدل Power (gp330a_he) هستش ولی نه از قیمت هاشون خبر دارم نه میدونم کدوم بهتره
مدل گرین و البته سری sp را قیمتش حدود 90 تومن هست سری he من قیمتی ازش ندارم ولی باید همین حدود باشه و برای کاربرد شما هم مناسبه
ممونکس هم قیمت قبلش حدود 50 تومن بود ولی قیمت جدیدش را متاسفانه نمی دونم این هم برای کاربرد شما مناسب هست

فقط یه موردی به نظرتون قیمتها ممکنه تغییر کنه و پایین بیاد چون دیروز همین طوری از پاساژ ایران رد میشدم خیلی سوت و کور بود و معلوم بود با این قیمت قطعات کسی میل به خرید نداره ولی خوب تا ابد که نمیتونه همین طور بمونه بلاخره اون مغازه دارای اونجا هم مکیخوان کاسبی کنن
من قبلا هم یکجا این را توضیح دادم که قیمت محصولات تغییری نکرده و تمام اجناس در بازار های جهانی نه تنها افزایش قیمت نداشتن بلکه کاهش قیمت هم داشتن و این در حقیقت ارزش پول و دارایی های این سرزمین هست که داره کاهش پیدا می کنه(بر اساس دلایل اقتصادی)
به هر حال بهتره وارد این مبحث نشیم چون ربطی نداره !!!
ولی به شما توصیه می کنم اصلا به دنبال چیزی به عنوان کاهش قیمت نباشید(در بهترین شرایط تا 8-12 سال آینده تغییر محسوسی نخواهیم داشت)

و یه مورد دیگه نظرتون در مورد خرید پاور دست دوم چیه؟؟یک نفر بهم گفت هر چیزیو دست دوم میگیری بگیر ولی پاورو هیچ وقت دست دو نگیر حالا توجیهشم این بود که پاور میتونه به تمام قطعات اسیب بزنه به نظرتون با این قیمت ها برم دنبال دست دوم؟؟؟
من در چند مورد خرید دست دوم را اصلا توصیه نمی کنم :
1-خرید پاور
2-خرید گرافیک
3-خرید هارد
4-خرید مادربرد
و البته در شرایطی خرید دست دوم را توصیه می کنم مثل خرید پردازنده و رم

موفق باشید