مشاهده نسخه کامل
: نرم افزار های مجازی سازی
مجازی سازی (virtualization) ،
در واقع ایجاد کردن یک فضای مجازی جهت به اشتراک گذاری منابع مختلف سخت افزاری، رسانه های ذخیره سازی، منابع شبکه و ... جهت استفاده بهینه از کلیه منابع است .
در مراکز و سازمانهای بزرگ ارقام قابل توجهی صرف خرید تجهیزات و منابع سخت افزاری و .. می شود و مقدار زیادی انرژی جهت راه اندازی و استفاده از این تجهیزات به هدر می رود، فضای زیادی جهت نگهداری این تجهیزات مورد نیاز می باشد و به طبع افراد زیادی هم به کار گمارده می شوند که وظیفه آنها نگهداری و مدیریت این سرورها و منابع سخت افزاری است.
استفاده از تکنولوژی های مجازی سازی (virtualization) باعث از بین رفتن تمامی محدودیت های ذکر شده می شود.
راجع به نرم افزارهای مجازی سازی سوال داشتم و اولین پست تاپیک رو با یه مقدمه شروع کردم که اگه مدیران کحترم خواستن تغییری یا توضیح بیشتری راجع به این موضوع بذارن رحت تر بشه ویرایش کرد
سوالم اینه :
توسط نرم افزار vmware چند تا سیستم عامل ایجاد میکنیم حالا چطوری می تونیم یکی از این سیستم عاملها رو به سوئیچ تبدیل کنیم ؟
سوالم اینه :
توسط نرم افزار vmware چند تا سیستم عامل ایجاد میکنیم حالا چطوری می تونیم یکی از این سیستم عاملها رو به سوئیچ تبدیل کنیم ؟
میشه دقیق تر بفرمائید قصد انجام چه کاری را دارید؟
ببینید با vmware چند تا سیستم عامل مختلف مثل (xp, server, ... ) نصب میکنیم
حالا می خوایم یکی از این سیستم عامل ها برامون کار یه سوئیچ رو انجام بده
ببینید با vmware چند تا سیستم عامل مختلف مثل (xp, server, ... ) نصب میکنیم
حالا می خوایم یکی از این سیستم عامل ها برامون کار یه سوئیچ رو انجام بده
خوب میخواهی با هم ارتباط داشته باشن یعنی؟
کارت شبکه بزار روی NAT و ای پی ها رو یک رنج بده با هم در یک شبکه قرار می گیرن. vmnet8 نقش سوئیج برات ایفا میکنه
majid_tiger
17-10-2012, 14:38
سلام ، من وقتی Vmware رو نصب می کنم ارتباطم با اینترنت قطع میشه . لطفا راهنمایی کنید که چه تنظیماتی انجام بدم .
سلام ، من وقتی Vmware رو نصب می کنم ارتباطم با اینترنت قطع میشه . لطفا راهنمایی کنید که چه تنظیماتی انجام بدم .
سلام
نصب خالی؟ یا نصب ویندوز درون vmware?
یعنی vmware ببندی مشکلی نداری و تا باز کنی اینترنت قطع میشه؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟
اینترنت در حالت Bridge وصل هستی یا حالت PPPOE ?
خوب میخواهی با هم ارتباط داشته باشن یعنی؟
کارت شبکه بزار روی NAT و ای پی ها رو یک رنج بده با هم در یک شبکه قرار می گیرن. vmnet8 نقش سوئیج برات ایفا میکنه
کارت شبکم روی nat هست
آی پی هم یه رنجه
راجع به اینکه چطور سوئیچ بشن بیشتر توضیح میدی؟؟
خیلی فوریه
کارت شبکم روی nat هست
آی پی هم یه رنجه
راجع به اینکه چطور سوئیچ بشن بیشتر توضیح میدی؟؟
خیلی فوریه
اگر میخواهی با هم در یک شبکه باشن و همدیگر رو Ping داشته باشند.
همه سیتسم هایی که نصب کردی روی NAT بزار. بعد برو روی سیستم اصلی قسمت کارت شکبه هات.
در کارت شبکه VMNET8 رو پیدا کن که ساخه شده.
یکی ای پی هم رنج با سیتسم هات بده
این vmnet8 دیگه نقش سوئیچ در محیط واقعی رو نشان میده. و کار همون رو برات میکنه. فایروال ی ویندوز مجازی هم خاموش کن تا همدیگرو پینگ کنن.
majid_tiger
18-10-2012, 12:41
سلام
نصب خالی؟ یا نصب ویندوز درون vmware?
یعنی vmware ببندی مشکلی نداری و تا باز کنی اینترنت قطع میشه؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟
اینترنت در حالت Bridge وصل هستی یا حالت PPPOE ?
اینترنت در حالت PPPOE قراردارد
وقتی نرم افزار را نصب می کنم به محض نصب کارت شبکه های مجازی ارتباط اینترنت قطع می شود و به محض uninstall کردن اینترنت فعال می شود این مورد را با ping کردن 4.2.2.4 -t تست کردم
از صبانت اینترنت داری؟
وقتی کارت شبکه ها نصب شدن به هر دو تاشون آی پی دستی بده . ببین اینترنت با قطع میشه یا نه/
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.