ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموش شدن سیستم بطور ناگهانی

mohsen19x
14-10-2012, 05:42
سلام دوستان عزیز

من متاسفانه به مشکل جدیدی برخوردم .... من شبانه از adsl دانلود می کنم وقتی سیستم را روی دانلود میزارم بعد یک مدتی میبینم خود به خود خاموش میشه .... این در حالی هست که مثلا تو روز اگه 14 ساعت هم روشن باشه و فیلم ببینم اصلا خاموش نمیشه .....
فقط شبا موقع دانلود کردن از اینترنت این اتفاق می افتته ...دمای cpu هم حدود 50 هست .... به نظر شما مهمترین علت این کار چیست و شما متخصصین چی پیشنهاد دارین ؟؟؟؟

با نهایت تشکر

sara_program
14-10-2012, 07:45
احتمالا یک برنامه مقیم در رم دارید که بطور خودکار از اینترنت آپدیت می شه و بعد سیستم رو خاموش می کنه. آنتی ویروستون چیه؟ هر چی هست یخ برنامه یا یه ویروس بطور آنلاین کار می کنه که باعث خاموش دن سیستمتون میشه. چون به قول خودتون فقط وقتی آنلاین می شین سیستم ریست می شه. اگه تونستشن اون نرم افزار رو توی سیستمتون پیدا کنید که غیر فعالش کنید اگر هم نتونستید یه بار دیگه ویندوز بریزید. یه سوال: در قسمت نوار ابزارتون رو ببینید چه برنامه هایی هستند؟ مثلا این نوار ابزار منه:

لینک عکس: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
14-10-2012, 10:01
این مشکل میتونه بیشتر از تنظیمات power option باشه چون بیشتر د حالت بیکاری این مشکل بوجود میاد یا تنظیمات دانلود منیجرتون که باعث این مشکل میشه اگه مشکل از اینا نبود مشکل هم میتونه از ویندوز و ویروس باشه هم دما ی قطعات و پاور سیستم در آخر مین

mohsen19x
14-10-2012, 13:22
با تشکر از دوستان این مشکل حل شد ... علت خاموشی هم این هست .....

من با نرم افزار IDM دانلود میکنم چند شب پیش چنتا فایل را گذاشتم تو یک صف تا دانلود بشه و تیک های "اگر دانلود تمام شد سیستم خاموش شود فعال کردم و جواب داد "

بعد اون صف که دانلود شده خالی بود ...ولی تیک ها هنوز فعال بودن به همین خاطر وقتی به زمان شروع دانلود مثلا 3 شب میرسید به اجبار کامپیوتر را که هیچ دانلودی در صف نداشت خاموش میکرد ....

با تشکر از دوستان

ولی یک مشکل دیگه که بعضی مواقع بر می خورم صفحه آبی هست ... احتمالش هست از ویروس باشد ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر از دوستان
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EXTREME
14-10-2012, 14:21
بلواسکرین خیلی علت داره یک علتش از ویندوز ویروس تداخل سخت افزاری و درست نصب نشدن درایورها نصب یک نرم افزار خاص و کم بودن حافظه رم و حافظه مجازی
علتهای سخت افزازی هم میتونه از رم هارد دمای قطعات و پاور و مین باشه