مشاهده نسخه کامل
: كمك در مورد پازل تصاوير مشابه
سلام دوستان من سورس يك پازل تصاوير مشابه دارم كه مي خوام در هنگام شروع، برنامه براي چند لحظه تصاوير رو كامل نشون بده تا كاربر اون رو به خاطر بسپاره و بعدا بازي شروع بشه حالا مشكل من اينه كه نمي دونم چيكار كنم كه تصاوير اولش چند لحظه نشون داده بشه
اين هم پروژه ممنون ميشم اگه يكي كمكم كنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sosani2007
14-10-2012, 07:51
برنامه ی شما رو دیدم برنامه جالبی بود اما در مورد اون مشکل:
مشکل شما اینیه که یک تایمر نزاشتی اگر شما یک تایمر بزاری و مقدارش رو مثلاً 1000 میلی ثانیه کنی اونوقت کدهات رو اونجا بنویسی و یک شمارنده داخل تایمر بزاری که مثلا این تایمر تا 5 اجرا بشه یعنی تا 5 ثانیه و اونوقت بگی Timer1.enable=false مطمئن هم مشکلت حل میشه اما اگر می خوای بهم بگو که برات برنامت رو اصلاح کنم و لینکش رو بهت بدو و بری ببینی که چه اتفاقی افتاده
sosani2007
14-10-2012, 08:45
بازیه شما یک مشکله دیگه هم داره
مشکله دیگتون اینه که شما باید برنامتون رو طوری طراحی کنید که هنوز طرف اولین کلیک رو انجام داد برنامه از همون موقع شروع به شمارش زمان بکنه نه اینکه از همون اول شروع به شمارش زمان بکنه
یک مشکله دیگه هم داره
البته ...
ولش من میترسم مشکل های برنامتون رو بگم بعد از من بدتون بیاد شما اگر می خواید که من مشکل های برنامتون رو بگم شما به من بگید بگو تا بگم
باور کنید می ترسم بگم و شما بعد از من بدتون بیاد
من خودم برنامتون رو تست کردم 3 تا مشکل ازش گرفتم که با اجازه شما مشکل هاش رو می گم
روز خوش
ممنون دوست عزيز كه جوابم رو دادي
چرا بدم بياد حتما مشكل داره ديگه خيلي هم ممنون ميشم اگه مشكل ها رو بر طرف كني
اگه براتون امكان داره اونو برام تصحيح كن و لينكشو بهم بده ممنونت ميشم:sq_2:
در ضمن يه بار ديگه مشكلم رو ميگم من ميخوام در شروع برنامه تمام شكلها براي چند لحظه نمايش داده بشن و بعد از اينكه كاربر اونو به خاطر سپرد( تا جايي كه ذهنش ياري كنه)تصاوير پنهان بشن و كار برشروع كنه به پيدا كردن اون ها
البته نا گفته نمونه كه اين پروژه مال من نيست من فقط يه كمي دست كاريش كردم
باز هم ممنون
sosani2007
15-10-2012, 17:58
چرا من دارم روی پروژه ی شما کار می کنم تا مشکلاتش رو برطرف کنم فقط 2 روز وقت می خوام اگر 2 روز به من وقت بدید می تونم برنامتون رو براتون درست کنم اون هم بدون خطا
چرا من دارم روی پروژه ی شما کار می کنم تا مشکلاتش رو برطرف کنم فقط 2 روز وقت می خوام اگر 2 روز به من وقت بدید می تونم برنامتون رو براتون درست کنم اون هم بدون خطا
فقط ميتونم تشكر بكنم
ممنون
sosani2007
16-10-2012, 17:13
مرسی از اینکه منتظر موندید
مشکلات برنامه ی شما این ها هستند
1- وقتی طرف روس Stop کلیک می کنه برنامه Unload می شه شما باید این قسمت رو طوری طراحی کنید که وقتی طرف روی استوپ کلیک می کنه برنامه متوقف بشه نه اینکه بره به پایان
2- شما باید زمان بازی رو هم اصلاح کنید یعنی این که زمان باید از وقتی شروع به حرکت کنه که من روی اولین عکس کلیک کنم نه اینکه هنوز کلیک نکردم و حرکتی انجام ندادم زمان بازی شروع بشه
3- شما باید برنامتون رو طوری طراحی کنید که تمامی امکانات هم از لحاظ کیبورد و هم از لحاظ موس درست کارکنه مثلاً برای هر عکس یک عدد بزارید مثلا:
طرف میاد این رو می زنه 5+6 این باید به این معنی باشه که عکس 6 و عکس 5 هم نمایش داده بشه شاید کیبورد طرف هم مشکل داشته باشه البته این اختیاریه
4- هنگام خروج از برنامه ، برنامه هیچ سوالی نمی پرسد که ایا مایلید از برنامه خارج شوید یا نه خوب شاید دست طرف به این دکمه بخوره
5- شما باز باید برنامه رو طوری طراحی کنید که امتیاز هم بده
مثلا بگه شما چند اشتباه و چند درست و جمع کل امتیاز ها رو بگه
مثلا برای هر اشتباه 5 امتیاز منفی و برای هر درست 10 امتیاز مثبت در نظر گرفته بشه اون وقت جمع کلش رو در پایان نشون بده
6- یکی دیگه از خطاهاش اینه که طرف باید خاصیت درگ هم داشته باشه :
منظورم اینه که مثلاً امکان بازیه 2 نفره رو بهتره محیا کنید مثلا ً یک نفر عکس ها رو می بینه و اون ها رو به انتخاب خودش جابه جا می کنه بعد روی ست کلید می کنه عکس ها از پشت می شن حالانفر دوم باید حدس بزنه که چه چیزی رو اون نفر گذاشته درضمن من پیشنهاد می کنم که در قسمت 2 نفره بهتره که اون عکس ها رو طوری طراحی کنید که جواب ها دقیقاً کنار هم باشند
دیگه مشکل دیگه ای پیدا نکردنم
همش همین ها بود
sosani2007
16-10-2012, 17:14
من خودم تونستم بخش 2 نفرش رو طراحی کنم اما به صورت کامل نه یعنی یک سری خطاهایی هم داره که به زودی اون ها هم رفع می شه
ممنون داداش
زحمت كشيدي اگه لطف كني زحمت اين اشكالاتي كه گفتين رو بكشي ممنون ميشم راستش من مبتدي هستم واسه همين مزاحم شما شدم
بازم ممنون
sosani2007
16-10-2012, 20:43
سلام دوستان من سورس يك پازل تصاوير مشابه دارم كه مي خوام در هنگام شروع، برنامه براي چند لحظه تصاوير رو كامل نشون بده تا كاربر اون رو به خاطر بسپاره و بعدا بازي شروع بشه حالا مشكل من اينه كه نمي دونم چيكار كنم كه تصاوير اولش چند لحظه نشون داده بشه
اين هم پروژه ممنون ميشم اگه يكي كمكم كنه
سلام اولا من پسر نیستم می گی داداش
دوم من شرمنده ویندوزم رو کردم ویندوز 8 اما وقتی که ویندوز اومد بالا می بینم که می گه که درایو ها باید فرمت بشه
بعد اومدم به همین لینک که فایل رو دوباره بگیرم و از صفر شروع کنم دیدم لینکی که گذاشتید مشکل داره و این در حالیه که اون موقع نشکل نداشت
اگر امکان داره این لینک رو اصلاحش کنید
روز خوش
سلام
شرمنده فكر كردم پسري
اما فرقي نداره حالا ميشي آباجي:sq_8:
اين هم لينك دانلود
sosani2007
22-10-2012, 12:47
سلام
شرمنده فكر كردم پسري
اما فرقي نداره حالا ميشي آباجي:sq_8:
اين هم لينك دانلود
سلام تقریباً 20درصد دیگه مونده انشا الله تا 1 ماه دیگه تمومه
sosani2007
22-10-2012, 19:05
ببخشید شما تا چه حد با وی بی کارکردید؟؟؟
با یکسری از اطلاعات ابتدایی می شه 23 درصد تابع های وی بی رو شبیه سازی کرد
بايد بگم دست به شبيه سازيم خوبه :sq_2:اگه شما خيلي مختصر هم برنامه رو درست كنين من خودم رديفش ميكنم:sq_8:
سپاس
sosani2007
25-10-2012, 09:19
بسیار خوب
!!!! بزار جوری لقمه رو دور دهنم می پیچونم که اصلا نفهمی چی شد وایستا !!!:5::46:
شوخی بود جدی نگیر!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.