ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین روش برای فروش خانه میلیونی

befermatooo
13-10-2012, 12:22
سلام دوستان . من مدتیه که میخوام یکی از خونه های خودم رو در شهر آمل بفروشم .

موقعیتش عالیه و در مسیر جاده هراز آمل به تهران هست و تنها 4 کیلومتر با شهر آمل فاصله داره .

نزدیک به 1000 متر زمین هست و یه خونه 2 طبقه توش هست و حدود 800 متر باغ داره + استخر تو حیاط .

حالا من بخوام اینو بفروشم باید چیکار کنم ؟

به مشاور املاک شهر آمل سپردم اما حداکثر تا 200 میلیون مشتری آوردن اما من فقط واسه خونه توش نزدیک 80 میلیون خرج کردم .

چیکار کنم که یه مایه دار بیا اینو بخره . آیا این روش اینترنتی جواب میده ؟آخه میترسم سرموکلاه بزارن :sq_3:

به نظرتون باید بیام به مشاورین املاک تهران بسپرم یا روشهای خاصی رو بلدین . آخه با توجه به قیمتش مشتری خاصی هم میخواد .

ممنونمیشم نظرات خودتون رو بدید .

اگه تا 300 میلیون بتونم یکی رو گیر بیارم خوبه .آخه هستند افرادی که پول واسشون مهم نیست و اینو هم بگم که جای این ملک من عالیه و همجوار جنگل هست .

mefmef
15-10-2012, 12:32
سلام دوستان . من مدتیه که میخوام یکی از خونه های خودم رو در شهر آمل بفروشم .

موقعیتش عالیه و در مسیر جاده هراز آمل به تهران هست و تنها 4 کیلومتر با شهر آمل فاصله داره .

نزدیک به 1000 متر زمین هست و یه خونه 2 طبقه توش هست و حدود 800 متر باغ داره + استخر تو حیاط .

حالا من بخوام اینو بفروشم باید چیکار کنم ؟

به مشاور املاک شهر آمل سپردم اما حداکثر تا 200 میلیون مشتری آوردن اما من فقط واسه خونه توش نزدیک 80 میلیون خرج کردم .

چیکار کنم که یه مایه دار بیا اینو بخره . آیا این روش اینترنتی جواب میده ؟آخه میترسم سرموکلاه بزارن :sq_3:

به نظرتون باید بیام به مشاورین املاک تهران بسپرم یا روشهای خاصی رو بلدین . آخه با توجه به قیمتش مشتری خاصی هم میخواد .

ممنونمیشم نظرات خودتون رو بدید .

اگه تا 300 میلیون بتونم یکی رو گیر بیارم خوبه .آخه هستند افرادی که پول واسشون مهم نیست و اینو هم بگم که جای این ملک من عالیه و همجوار جنگل هست .

اگه قیمت ملک شما بیشتر از اونی هست که بنگاه دار میگه خب صبر کنید تا یه مشتری دیگه بیاد یا به جندتا بنگاه دیگه بسپرین ولی اگه قیمتش همینه فکر نمی کنم کسی پیدا شه که اونو گرونتر بخره گذشته از اینکه اینکار اخلاقا درست نیست

EhsanEricsson
16-10-2012, 14:48
به مشاور املاکای بالا شهر تهران بسپر

logos
17-10-2012, 00:20
اینترنتی که اصلا جواب نمیده
بهترین کار 1: مشاورین املاک تهران البته معروف ها و بال شهری ها 2: روزنامه همشهری تهران (البته اگه قیمت ملکت واقعا 200 تومن هست کسی هرچقدر هم پولدار حاظر نیست 50 درصد بالا تر جنسی رو بخره)
البته الان اوضاع ملک خیلی خوب نیست چون اکثر سرمایه ها به ارز و طلا رفته اما بهرحال میتونید بسپارید تا مشتری پیدا شه

befermatooo
18-10-2012, 09:55
آره ، قیمت واقعی ملک نزدیک به 300 میلیون هست.

فکر کنم همینی که میگین درست باشه : " به مشاور املاکای بالا شهر تهران بسپر "

نظرتون چیه که یه تعداد کاتالوگ درست کنم و توش عکسهایی از ملک بزارم . اینجوری فکر کنم بشه مشتری پیدا کرد .

راستی بالاشهر تهران کجا هست دقیقا :sq_25: