ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روشن شدن سیستم و عدم نمایش تصویر

sokote mordab
13-10-2012, 10:35
سلام

من یک سیستم

الان جدیدا وقتی روشن می کنم سیستم روشن میشه ولی روی مانیتور تصویر نداره حتی نوشته های اول بایوس هم نشون نمیده بعد باید ری استرت کرد تا تا تصویر بیاد

به نظرتون مشکل از چی هست ؟

ممنون

EXTREME
13-10-2012, 10:45
باید اول از همه مانیتور و کابل دیتا رو چک کنید
درست نشد بایوس مین رو با برداشتن باتری مین دیفالت کنید و با یک باتری دیگه تست کنید
در آخر پاور - رم و گرافیک و فن سی پی یو رو چک کنید درست نشد بگین

naser-iran
19-01-2013, 19:42
با سلام منم همین مشکل رو با یه مین Asus P5QL/EPU دارم تمام قطعات مال یه سیستم دیگه است ولی وقتی پاور رو میزنی فقط فن ها و رایتر هارد روشن میشن از تصویر وحتی بوق ممتد ویا حتی یه بوق هم خبری نیست
بایوس رو هم از سایت ASUS چند بار وهر بار یه ورژنش رو داونلود کردم و با پروگرمر TNM 2000 پرش کردم ولی فایده نداشته همون جوریه
CPU هم اصلا گرم نمیکنه حتی اگه یه ساعت هم بدون FAN ولش کنی وروشن باشه یعنی مابقی موارد مثل رایتر و فن های دیگه در حال کار باشن

naser-iran
20-01-2013, 18:44
دوستان آیا این درست بشو هست
چون اصلان باهاش کار نکردم فکنم 1ماه واسم کار کرد بعد فرستادمش گارانتی فکنم 5 ماهی طول کشید اومدنش و گفتن درستش کردیم از بایوس بوده . ولی تا اون موقع من یه مین برد دیگه خریده بودم و دیگه اینو همینجوری بدون تست یه گوشه ای گذاشته بودمش {البته تو بسته بندی و کاتون مخصوص خودش} .
تا چند روز پیش که می خواستم واسه یه سیستم ببندمش که دیدم همون جورییه .
فکنم اصلا بهش دستم نزده باشن .
یا شایدم اونی که ازش خریدم و بعد دادم بهش واسم بفرسته گارانتی اصلا نفرستاده براشون .
حالا بماند به ایناش دیگه کاری ندارم بعد 1.5 الی 2 سال .
حالا هم که خود چند بار بایوسشو با ورژن های مختلف پر کردم و تعمیر کارم هستم {البته تا حالا رو سخت افزار کامپیوتر کار نکردم و از این بابت اطلاعاتم کمه} و اینجا تو شهرستان ما تعمیر کار این مورد رو نداریم و 950 کیلومتر هم از تهران دوریم ینی لب مرزیم و هیفم میاد همینجوری بندازمش دور و به نظرم ارزش تعمیر داره چون دیروز که رفتم قیمت کردم مشابه این مین از220 ای290 میگفتن .
از دوستان ممنون میشم که تو عیب یابیش کمک کنن

naser-iran
21-01-2013, 17:32
دوستان فکر کنم باید سوال رو اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح میکردم و به همین خاطر مطالبو اونجا کپی کردم و منتظر کمک و جوابتون هستم با تشکر