مشاهده نسخه کامل
: جست و جو در Listview
shadmehrshadow1
12-10-2012, 18:06
سلام
ما یه لیست ویو توی فرم داریم که سطرهای زیادی داره. و مثلا 3 تا ستون داره . مثلا نام ستون هاش Shahr,Ostan,Code
من میخوام توی اطاعات این لیست ویو جست و جو کنم . مثلا اگه نام شهر رو دادم بگرده و اون شهر رو پیدا کنه و اطلاعاتش رو توی لیست ویو نشون بده . به عبارتی اون لیست ویو فقط شامل اطلاعات اون شهری که توی تکست باکس ما نوشتیم میشه و از بقیه اطلاعات خالی میشه .
ممنون میشم اگه همین روش رو هم میشه با دیتاگرید انجام داد اون رو هم توضیح بدید.
Payman_62
13-10-2012, 13:28
سلام.
اطلاعات از کجا به دست میاد؟ از دیتابیس میخونی و میریزی در لیست ویو؟
اگه به این صورته بهتره سرچ رو هم توسط خود sql انجام بدی.
خود لیست ویو هم این تابع رو داره که برای سرچ مفیده:
listView1.Items.Find
با پیمان موافقم.... یه کوری ساده مینویسی برای تکست باکس هات و لیست ویو رو با اون دیتا پر میکنی...
shadmehrshadow1
14-10-2012, 15:48
سلام
نه مشکل همین جاست که من تو برنامه دیتا بیس ندارم. و اطلاعات هم همون لحظه به صورت دستی وارد لیست ویو یا دیتا گرید میشه.
لینک بلدید؟! برای تکنولوژی لینک فرقی نمیکنه که منبع داده از کجاس! اون فقط کوری میزنه و دسته بندی میکنه... از Linq to object استفاده کنین؟ اگر خواستی منابع کد پارجکتی هست منابع فارسی خوبی هم هست! اگر سمپلی از کدتون رو هم بذارید، شاید کوری رو براتون نوشتیم.... کلا لینک بچهی خوبیه و انگار داری انگلیسی حرف میزنی با سیستمت!
shadmehrshadow1
21-10-2012, 20:49
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفرض کنید ما همچین فایل XML رو داریم البته با تمام استان ها و شهرهای مختلفش. من اطلاعات این فایل رو میتونم بریزم توی لیست ویو و یا حتی دیتاگرید و این لیست ویو و یا دیتاگرید دو تا ستون داره یکی واسه نام شهر و دیگری برای شماره . حالا من میخوام وقتی اسم یک شهر رو مینویسم اطلاعات این لیست ویو و یا دیتاگرید فقط شامل اطلاعات همون شهر یا شهرای هم نام اون بشه. قصد استفاده از SQL رو هم در برنامه ندارم.
shadmehrshadow1
23-10-2012, 15:55
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<province_Code xmlns:xsi="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" xmlns:xsd="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]">
<Azarbayejan_SH_C>
<Azarbayejan_SH_C>
<Name_City>آخوند قشلاق</Name_City>
<Phone>0422542</Phone>
</Azarbayejan_SH_C>
</Azarbayejan_SH_C>
<Azarbayejan_GH_C>
<Azarbayejan_GH_C>
<Name_City>اروميه</Name_City>
<Phone>0441</Phone>
</Azarbayejan_GH_C>
</Azarbayejan_GH_C>
<Ardbil_C>
<Ardbil_C>
<Name_City>اردبيل</Name_City>
<Phone>0451</Phone>
</Ardbil_C>
</Ardbil_C>
</province_Code>
اطلاعات فایل XML که در پست قبل اشتباه وارد شده بود.
shadmehrshadow1
25-10-2012, 18:04
ممنون میشم اگه یکی کمک منه و راهی جلو روم بزاره
سلام...
بنده لینک رو پیشنهاد میکنم.....
صفر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])|یک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])|دو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])|سه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])|چهار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])|پنج ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])|شش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر نگرفتید چی شد، بگید تا باز راهنمایی کنم..... متاسفانه بنده غیر از این عملا راهحلی سراغ ندارم!
shadmehrshadow1
26-10-2012, 16:50
یک سوال؟ Linq با پایگاه داده sql کار میکنه؟
من چند فایل PDF در مورد Linq داشتم و مظالعه کردم. ولی اکثرا اون رو مرتبط می کردند با یه جدول.
الآن من محتویات فایل XML خودم رو در پست قبل گذاشتم.
چه جوری باید از روش Linq اطلاعاتش رو استخراج کنم؟
یک سوال؟ Linq با پایگاه داده sql کار میکنه؟
مطمئن باشید تنها چیزی که لینک باهاش کار نمیکنه مواد مخدره!!! وگرنه با همه چیز کار میکنه!
من چند فایل PDF در مورد Linq داشتم و مظالعه کردم. ولی اکثرا اون رو مرتبط می کردند با یه جدول.
اون برای اموزش بوده! شما میتونید با استفاده از لینک، با هر نوع پایگاه دادهای ارتباط داشته باشید، با اشیا ارتباط داشته باشید، با XML هم ارتباط داشته باشید...
چه جوری باید از روش Linq اطلاعاتش رو استخراج کنم؟
تو پست دوم، یه اموزش برای استفادهی در مورد فایل شما هست!
اینم یه اموزش فارسی دیگه.... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shadmehrshadow1
27-10-2012, 13:28
تو پست دوم، یه اموزش برای استفادهی در مورد فایل شما هست!
پست دوم ؟؟؟؟؟
من راستش و بخواین زیاد متوجه نشدم که چجوری کار میکنه . شما که متوجه شدین و بلد هستید ممنون میشم یه نمونه کد بزارین که باهاش اون فایل xml که گذاشتم رو بتونه ازش اطلاعاتش رو استخراج کنه و یا بشه توش جست و جو کرد.
ممنون
shadmehrshadow1
30-10-2012, 14:24
شما هم متوجه نشدین؟ بلد نیستین؟
من که به این پاسخ دادم که؟!
سلام...
شرمنده دوست عزیز من فک کردم بهش پاسخ دادم و البته این کارو هم کردم نمیدونم چرا نرسیده!!!
عرض شود که بله! همونطور که خودتون هم فرمودین، من فقط لینک به ابجکت و لینک به دیتابیس رو کار کردم و لینک به ایکسام ال رو بلد نیستم و فقط چون کسی پاسخ نداد در این خصوص حرف زدم!! البته یادگیریش برای کسی که لازمش داره سخت نیست من الان وسط امتحاناتم هستم و فرصت تمرین و تلاش برای یادگیری این مسئله نیست... ولی این مثال رو نیگا کنین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این مثال دیتابیسی، ما دو پارامتر cityname و county رو فرستادیم و در این کوری استفاده کردیم....
کلیت کار برای ابجکت همینجوریه، احتمالا برای xml هم همینجوری باشه.... فقط دیگه باید زحمت بکشید و کمی مطالب اموزشیی که برایتون لینک کردم رو مطالعه بکنین تا بتونین جایگذاری و استفاده بکنین....
------------------------
شرمنده، سری قبلی براتون بیشتر نوشتم ولی متاسفانه نیومده و واقعیت اینه که از حوصله خارجه که دوباره مثال ها رو بنویسم و استفاده کنم... البته مثال هام رو با اسامیی که شما ارائه کرده بودین تو نمونه کدتون استفاده کرده بودم و قابل فهم تر بودن تا اینی که نوشتم!!!
خلاصه شرمنده!
shadmehrshadow1
30-10-2012, 19:40
ممنون از شما.
نه اتفاقا این تاخیر خیلی هم خوب بود و باعث شد من مطالعه بیشتری کنم و راه های مختلفی رو امتحان کنم و بالاخره از یه راهی به نتیجه رسیدم.
همچنین ممنون از اینکه منو با linq آشنا کردین.
اگر ممکنه راهحل رو میشه بذارین؟ البته اگر کدهای برنامتون رو لو نمیده!
shadmehrshadow1
31-10-2012, 15:00
البته من فیل xml رو تغییر دادم و از شیوه linq استفاده نکردم.
اگه میخواین اون رو بزارم؟
مثلا فایل xml رو به شکل زیر کردمش:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<Province_Code xmlns:xsi="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" xmlns:xsd="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]">
<CityCode>
<CityCode>
<Name>آخوند قشلاق</Name>
<Phone>0422542</Phone>
<Province>آذربایجان شرقی</Province>
</CityCode>
<CityCode>
<Name>ابرغان</Name>
<Phone>0432234</Phone>
</CityCode>
<CityCode>
<Name>اسبفرشان</Name>
<Phone>0432224</Phone>
</CityCode>
<CityCode>
</CityCode>
</Province_Code>
اهان یعنی اصل فایل رو درست کردین.... اوکی اینم یه راهه!!!
میشه بپرسم چرا از xml استفاده کردین؟! یعنی کاربردش چیه و راهحل های جایگزین چی میتونن باشن؟؟؟ من واقعا از این سینتکس متنفرم و دوست ندارم برم سمتش و یاد بگیرمش..
yousefi9344
27-07-2013, 21:58
سلام
بله لینک برای sql خیلی خوب ج میده!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.