PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درایور برای --- Marshal ME-U1 ویندوز 8

moshtabasalam3
12-10-2012, 14:58
سلام به همه
لب تاب asus دارم و تازگیا ویندوز 8 نصب کردم .ولی گیرنده تلویزیون دیجیتال مارشالم کار نمی کنه. یعنی وقتی درایورشو نصب میکنم مینویسه os no support ولی قبلا تو سون کار میکرد
مممممممنون مدلشم اینه Marshal ME-U1

amir_olympia
06-02-2013, 18:34
سلام دوستان.من هم همین مدل از مارشال رو دارم ولی سی دی درایورش رو گم کردم.اگر میتونید درایورشو آپلود کنید .خیلی وقته دنبالشم.ممنون

mah_sh77
02-05-2013, 18:23
ابتدا از روی سی دی درایور install driver را اجرا کنید تاپیغام cant install on this os رامشاهده کنید.سپس دکمه ویندوز با R را با هم بزنید تا منوی run برای شما باز شود.در پنجره run متن %temp% را تایپ کنید و ok رابزنید .بعد از پنجره باز شده پوشه driver را در درایو D کپی کنید.سپس روی computer کلیک راست کنید و گزینه manage را انتخاب کنید از پنجره باز شده گزینه device manager را انتخاب کنید و از گزینه ناشناخته ها dtv را انتخاب کنید روی آن کلیک راست کرده و update driver software سپس browse my com... سپس let me pik .... وnextو have diskو browseو D:\drivers\IT9135\AMD64رویIT9135BDA.infکلیک کنیدبعدش چند تا next درایور مورد نظر آمادست .

howhow
28-05-2013, 16:44
ابتدا از روی سی دی درایور install driver را اجرا کنید تاپیغام cant install on this os رامشاهده کنید.سپس دکمه ویندوز با R را با هم بزنید تا منوی run برای شما باز شود.در پنجره run متن %temp% را تایپ کنید و ok رابزنید .بعد از پنجره باز شده پوشه driver را در درایو D کپی کنید.سپس روی computer کلیک راست کنید و گزینه manage را انتخاب کنید از پنجره باز شده گزینه device manager را انتخاب کنید و از گزینه ناشناخته ها dtv را انتخاب کنید روی آن کلیک راست کرده و update driver software سپس browse my com... سپس let me pik .... وnextو have diskو browseو D:\drivers\IT9135\AMD64رویIT9135BDA.infکلیک کنیدبعدش چند تا next درایور مورد نظر آمادست .

جواب نداد :n03: بدجوری نیاز دارم تو این تنهایی به تلویزیون کمکی نست؟کسی کاری نکرد؟؟

rouzbeh2749
20-09-2013, 15:46
دوستان عزیز اینم آخرین آپدیت گیرنده MARSHAL ME-U1 برای ویندوز های xp تا ویندوز 8 نسخه های 32 بیت و 64 بیت با حجمی بسیار کم (127KB) .. امیدوارم مورد استفادتون قرار بگیره ...

DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پسورد : rouzbeh2749

alish57
05-10-2013, 11:06
دوست عزیز این درایورها نصب نشد که، شما امتحان کردید؟

rouzbeh2749
05-10-2013, 15:05
دوست عزیز این درایورها نصب نشد که، شما امتحان کردید؟

بله دوست عزیز. امتحان کردم و الان تی ویو روی ویندوز 8 دارم.. شما بعد از دانلود روی فایل متنی که فرمتش inf هست کلیک سمت راستو بزن و بعدش گزینه install .. اگه این کارو کردی و بازم نشد روی درایور اصلی که روی سی دی هست کلیک راستو بزن و گزینه properties را انتخاب کن و روی تب compability برو و ویندوز 7 را اتخاب کن و اوکی کن و درایورو نصب کن و بعدش مرحله بالا را دوباره تکرار کن ..

MHDKAHEH4@YAHOO.CO
19-10-2013, 21:53
سلام من کارت tvهمین مدل رو تازه خردیدم اما cd نصب نداره و هیچ اطلاعی ندارم باید چطور نصب کنم وقتی فلشش رو به سیستم می زنم نمی شناسه و ویندوز من 8 است لطفا راهنمایی کنید

hamed2100633
03-11-2013, 23:37
سلام من نصب کردم ولی تصویر ندارم البته صدا هست و ارور هم در کار نیست

javadmirdamadi
02-12-2013, 12:46
دوستان عزیز اینم آخرین آپدیت گیرنده MARSHAL ME-U1 برای ویندوز های xp تا ویندوز 8 نسخه های 32 بیت و 64 بیت با حجمی بسیار کم (127KB) .. امیدوارم مورد استفادتون قرار بگیره ...

DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون برا من جواب داد:n19:

اهواز سیتی
09-12-2013, 20:43
خدا خیرت بده
خیلی دنبالش گشتم بالاخره شد:n02:

mahmoodsadi
29-12-2013, 22:45

سلام
خیلی خیلی ممنون
کارت درست
برای من جواب داد:n20:

mohamad7614
31-12-2013, 17:33
دوست عزیز خیلی ممنونم از شما.جواب داد

ali_110h
12-01-2014, 09:41
سلام دوستان عزیز ، من روی لبتابم ویندوز 7 اورجینال 64 بیتی هستش ، اینگیرنده هم تهیه کردم اما زمان نصب از cd درایورش مشکل داره و تا یه مرحله ای بیشتر نمیره ، ضمنا من همینو روی PC با ویندوز 32 بیتی نصب کردم که الانم داره کار میکنه . من نیاز به درایور 64 بیتی دارم ، لطفا راهنمایی کنید. ازلطف شما ممنونم...

need_assessment
19-01-2014, 21:05
IT9135 BDA Device
Vendor: AfaTech
PnpID: usb\vid_048d&pid_9006&mi_00
Unknown Device
Vendor: Microsoft
PnpID: usb\unknown
ویندوز 7

Nmdr
06-02-2014, 22:58
سلام
من ب مسیر run رفتم و تموم دستورات رو انجام دادم ولی گزینه dtv ندیدم..فقط یدونه دیوایس ناشناخته داشتم ک usb هم بود اونو با دستور داده شده نصب کردم قبول کرد ولی الان ارور برای درایور CINERGY T Stick Rev.4 میده
ضمنا من نمیتونم از سی دی دستگاه استفاده کنم
لطفا راهنمایی کنید..:n30::n28:

Nmdr
11-02-2014, 01:27
یعنی هیشکی نمیتونه مارو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13::n14:

Majid OC
15-02-2014, 20:38
سلام
من ب مسیر run رفتم و تموم دستورات رو انجام دادم ولی گزینه dtv ندیدم..فقط یدونه دیوایس ناشناخته داشتم ک usb هم بود اونو با دستور داده شده نصب کردم قبول کرد ولی الان ارور برای درایور CINERGY T Stick Rev.4 میده
ضمنا من نمیتونم از سی دی دستگاه استفاده کنم
لطفا راهنمایی کنید..:n30::n28:

یعنی هیشکی نمیتونه مارو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13::n14:
سلام عزیز خوبی شما اگر دقیقا کارت تی ویتون همین مدل عکس زیر هست این درایور ها جواب میده ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اول همهی درایور های قبلی رو پاک کنید کارت تی وی رو به پورت usb مطمئن بزنید ترجیحا پشت کیس باشه
بعد از دانلود فایل زیر که دوستمون قرار دادند

طبق تصویر زیر که من براتون اماده کردم طبق شمارها که محل کلیک رو نشون میده عمل کنید و در آخر هم سیستم رو ریست کنید :
(آموزش زیر برای ویندوز 8 نسخه 64 بیت هست به عنوان مثال شما براساس مدل سیستم عامل تون باید بین پوشه 32 و 64 فایل دانلود شده طبق تصاویر زیر عمل کنید)

تصویر اول
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تصویر دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر هم کارتتون مدل دیگه ای هست همینجا بفرمائید در آخر دیوایس usb شما باید به بخش کارت صوتی در dvice manager اضافه بشه ...

قربانت
مجید

ahad2009
15-02-2014, 22:22
سلام با تشکر از راهنمایی هاتون بعضی موقع ها جواب ساده تر از اونی که فکر می کنیم
من هم این مشکل داشتم از تو اینترنت گشتن و راه های مختلف رو امتحان کردن چه ها کشیدم ولی با پست آخر این تاپیک مشکلم حل شد
یعنی استفاده از پورت usb پشت کیس !!!!!!!!!!!!!1
بازم تشکر:n02:

Nmdr
19-02-2014, 01:17
داداش یک دنیا ممنون ک وقت گذاشتی
الان سیستم درست شده ظاهرا..تو قسمت device manager ویندوز الان درایور CINERGY T Stick RC Rev.4 نصبه ولی dvt نیست اصلا!!
ولی قبلا ک نرم افزار TotalMedia 3.5 رو باز میکردم قسمت tv کلا چیزی نمیشناخت و وقتی next میزدم ارور میداد..ولی الان ردیف شده..کشور رو انتخاب میکنم اسکن هم میزنم ولی چیزی ئیدا نمیکنه درحالی ک من تو این اتاقی ک هستم تلوزیون آنالوگ رو میگرفتم
اونقدری نقطه کور نیس ک آنتن صفر باشه و هیچ کانالی پیدا نکنه
یک دنیا ممنون میشم راهنمایی کنید..

Ghaioom
19-02-2014, 12:16
الان سیستم درست شده ظاهرا..تو قسمت device manager ویندوز الان درایور CINERGY T Stick RC Rev.4 نصبه ولی dvt نیست اصلا!!
ولی قبلا ک نرم افزار TotalMedia 3.5 رو باز میکردم قسمت tv کلا چیزی نمیشناخت و وقتی next میزدم ارور میداد..ولی الان ردیف شده..کشور رو انتخاب میکنم اسکن هم میزنم ولی چیزی ئیدا نمیکنه درحالی ک من تو این اتاقی ک هستم تلوزیون آنالوگ رو میگرفتم
سلام .

دادا سیگنال آنالوگ با دیجیتال کلی فرق میکنه! :n02:
سیگنال آنالوگ راحت دریافت میشه ولی دیجیتال رو بعضی جاها باید زور بیاری به خودت تا سیگنالشو دریافت کنی! :n02:دیجیتال بعضی جاها تو اتاقم راحت میگیره. ولی بعضی جاها یا نمیگیره یا ضعیفه سیگنالش. :n06:

Majid OC
20-02-2014, 01:01
خواهش میکنم وظیفه است عزیز شما جای داداش خودم به مشکل خورده ...

ببنید بله دقیقا مثل تصویر اول اونجا که عدد 1 رو نوشتم باید باشه ! یعنی دیوایس منیجر رو که وارد میشید باید همه گزینه ها بسته باشه و صد ارو که به اضافه کنارش رو منفی میکنید نوشته CINERGY T Stik که نشون میده شناخته شده بازم تاکید میکنم کنارش نباشد هیچ علامت خطر و تعجب اینا باشه
مرحله بعد نصب آنتن هوایی مطمئن هست من خودم برای اینکه TV آینه بگیره این کارو کردم و سیم کشیدم تا پشت کیس یعنی دلیل نمیشه چون تیونر آنالوگ چن تا کانال میگرفته پس اینم باید بگیره ببنید کلا دامنه امواج رادیویی به این شکل هست که باید طول موج کامل بشه
گیرنده دیجیتال تا آنت هوایی پشتش نخوره هیچی نمیگره اصلا یا هیچ کانالی رو نمیگره یا همه رو صاف میگیره کلا دو حالت بیشتر نداره دیگه وقتی Chip Microمیشه به این ابعاد ظریف که یه بند انگشت 42 دامنه موج رادیویی و تلوزیونی رو میگیره صد درصد حساسیت بالاتره رفته و سیگنال قوتی باید بهش برسه !
پس آنت هوایی لازم هست !

حالا شما مشکلتون اینه که نرم افزار قدیمی هست از لینک زیر نسخه آخر TotalMedia 3.5 و دانلود کنید:
در سرچ گوگل زیر روی اولین لینک سافت گذر کلیک و در صفحه بعد دانلود رو بزنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=sea&q=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wnload.aspx%3FSoftwareId%3D2267%26Title%3DArcSoft-TotalMedia-3.5.7.259

و ورژن قبلی رو هم کاملا پاک کنید سپس نسخه بالا رو نصب کنید

**وقتی برنامه رو باز میکنید tv رو انتخاب کرده و برای سرچ کانال پیام میده next میکنید در اینجا به نوار آبی رنگ دقت کنید اگر تا آخر جلو میره بعد میزنه 0 chanels were found اون خط آبی مهم هست باید تا آخر بره یعنی اگر هنگ کنه وسطش یا برنامه کرش کنه یعنی درایور درست نصب نشده دقت کنید !
حالا وقتی کانالی پیدا نکرد با آنتن خودش یه تستی بزنید بعد برنامه رو ببنید usb رو عوض کنید سیستم رو ریست کنید دوباره تست کنید و الان آنتن پشت دستگاه رو کشیدم خودم امتحان کنم ببینم وقتی find chanel میزنم دقیقا چی میشه ؟
بله همان طور که حدس میزدم هیچ کانالی رو پیدا نکرد پس به احتمال قوی مشکل شما از آنتن هست طبق دو تصویر زیر که بنده براتون میزارم و تست کردم .

مرحله سرچ نرم افزار بدون هنگ و مشکل باید انجام بشه :
تصویر اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مرحله اتمام جستجو بدون آنتن و پیدا نکردن هیچ کانالی :
تصویر دوم
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وقتی هم کانال ها رو پیدا کنه باید 42 تا شبکه رادیویی و تلوزیونی مثل تصویر زیر در نتیجه جستجو نمایش بده :
تصویر سه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قربانت
مجید

Nmdr
23-02-2014, 19:50
چرا هیشکی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n14:
آقا مجید؟
آقا روزبه؟
یکی کمک کنه دیگه:n28::n14:

cheh
27-02-2014, 12:21
با سلام
مسیر فایلهایه ظبط شده در این گیرنده کجاس ؟
میخوام کانالی رو که ظبط کردم انتقال بدم به فلش
ممنون

Majid OC
03-03-2014, 00:39
چرا هیشکی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n14:
آقا مجید؟
آقا روزبه؟
یکی کمک کنه دیگه:n28::n14:
سلام توضیحات منو نخوندین ؟
مشکل چی هست ؟

Majid OC
03-03-2014, 00:43
با سلام
مسیر فایلهایه ظبط شده در این گیرنده کجاس ؟
میخوام کانالی رو که ظبط کردم انتقال بدم به فلش
ممنون
خودتون قبل از ضبط قسمت TV Record بهش آدرس میدن در حالت عادی به این مسیر انتقال میده در ویندوز 7 و 8

C:\Users\***\Videos

***:اسم یوزر ویندوز شما

با تشکر
مجید

Nmdr
06-03-2014, 00:43
من همچنان منتظر راهنمایی دوستانم :((((((((((

Nmdr
06-03-2014, 00:50
سلام توضیحات منو نخوندین ؟
مشکل چی هست ؟
داداش شرمنده من یه مشکلی داشت سیستمم نتونستم جوابتونو ببینم
الان دیدم و استفاده کردم
در اولین فرصت آنتن رو عوض میکنم ببینم چطور میشه
بازم ممنونم بابت راهنماییت
جبران کنم..

zz1356
13-03-2014, 14:40
من که هر کار میکنم درست نمیشه و ارور میده
یه بار کارت صدا خطا میده و ...
اگه میشه از اول
پله به پله توضیح بدین

Majid OC
13-03-2014, 20:05
پست های صفحه قبل رو بخونید و ابتدا همه ی درایور های نصب شده رو پاک کنید فقط بدونید این آموزش برای TV Marshal هست نهایت از ارور هاتون عکس بگیرید بذارید ببینیم مشکل چی هست ؟

zz1356
14-03-2014, 04:30
درست شد داداش ممنون

zz1356
15-03-2014, 06:09
فقط یه مشکل دیگه هس
این EPG فونت فارسیش به م ریختیه
چطوری میشه درستش کرد

hossein1110
19-03-2014, 19:58
سلام خسته نباشین

من یه مشکلی دارم گیرنده دیجیتال یو اس پی دارم رو ویندوز 7 نصب کردم موقع سرچ کردن تا 56 درصد میاد بعد صفحه آبی (صفحه مرگ) میاد ریست میشه باید چی کار کنم ؟ ممنون میشم کمک کنید

Nmdr
02-04-2014, 01:57
سلام ب همه دوستان..
میخواستم ببینم کسی میدونه این پیغام مربوط ب چی میشه و چجوری باید رفعش کرد؟؟

ata.royalfalcon
02-04-2014, 15:43
سلام ب همه دوستان..
میخواستم ببینم کسی میدونه این پیغام مربوط ب چی میشه و چجوری باید رفعش کرد؟؟

سلام .

این پیغام میتونه نشاندهنده دو مسئله باشه .

اول اینکه ممکن هست سخت افزار مورد نظر توسط سیستم شناسایی نشده یا اینکه درایورهای آن بدرستی نصب نشده باشد (مثلاً درایور آن مربوط به نسخه دیگری از ویندوز هست) . در درجه اول برید به قسمت Device manager و ببینید سخت افزار مورد نظر بطور کامل شناسایی شده ؟ درایورهای آن نصب شده ؟

دوم اینکه ممکن هست این سخت افزار توسط برنامه دیگری در حال استفاده باشد . کلیه برنامه های در حال اجرا (مخصوصاً برنامه هایی که همراه با درایور این سخت افزار بر روی سیستم نصب میشوند) را ببندید . System Tray را هم بررسی کنید آیا برنامه خاصی در حال اجرا هست ؟

Nmdr
02-04-2014, 18:55
سلام
ممنون بابت پاسختون
راجب درایورش ک مطمئنم چون همینی ک اینجا دوستان گذاشتنو استفاده کردم
ویندوز هم سون استفاده میکنم و تازه نصبش کردم و برنامه خاصی روش نصب نیست
دیوایس منیجر هم ک میرم هیچ سخت افزار یا درایور ناشناخته ای وجود نداره..

SAEED SI 20
08-04-2014, 18:44
آقا دمت گرم... مشکلم حل شد :n20:

Nmdr
21-04-2014, 00:18
سلام
دوستان مشکلم حل شد و الان همه کانال هارو دارم
فقط مشکلم با صداشه!! قط شده و درنمیاد

amir_fly
07-05-2014, 09:58
سلام دوستان
قبلا نرم افزار من صدا نداشت. با راهنمایی هایی که آقای Majic OC کردن مشکل حل شد. اما حالا بعد از تقریبا 10 روز دوباره همون مشکل پیش اومده و هرچی اون مراحل رو دوباره تکرار می کنم درست نمیشه.
دوستان اگه کسی راه حلی داره ممنون میشم اگه راهنمایی کنه.

mou sj
08-05-2014, 16:20
سلام دوستان!:)
من این فایل رو که روزبه عزیز گذاشته بود، قبلا واسه ویندوز هشت تست کردم و جواب داد، الآن ویندوز رو که عوض کردم، و به ویندوز هفت رو اوردم، ولی هرکار میکنم درایور موجود در سی دی نصب نمیشه!!!! :n28:
یکی کمکم کنه...هیچ جااا هم چیز بهتری پیدا نکردم!! :(((((((((((((((((((
مدل دستگاه همون MARSHAL ME-U1

jamal9
08-05-2014, 19:46
دمتون گرم بچه ها ...مشکل منم حل شد ...یدونه اید ...با اموزش تصویری تو صفحه ی ۲ اقا مجید گذاشتن کارم راه افتاد .خدا خیرت بده

sh.m998
29-05-2014, 19:02
چراگزینه installنداره:n28::n13:

persian_user
01-06-2014, 18:03
سلام.من همه ی کارایی رو که گفتید انحام دادم.ولی هیچ کانالی رئ پیدا نمیکنه.آنتنم عوض کردم مشکلی نداره.چراغ روش باید روشن بشه؟واسه من روشن نیست.خئاهشن کمک کنید.

MOHAMAD1455
08-07-2014, 15:03
اقا کسی هست بگه چرا من صدا دارم ولی تصویرم سیاهه؟؟؟؟؟
از توتال مدیا استفاده میکنم
ویندوزم 8.1
گیرندم مارشال درایورو اپدیتاشم گرفتم تنظیماتشم انجام دادم
ولی هنوز همون جوریه:n21::n21::n21::n21:
قبلن درست بود یهو اینجوری شد

MOHAMAD1455
08-07-2014, 15:10
لطفا یکی راهنمایی کنه
گرافیکم 2
i5
رم 6
هارد 1ترا
ASUS
:n28:

MOHAMAD1455
08-07-2014, 15:13
با Blaze Dtv
تصویرو صدا دارم ولی خیلی کیفیتش پایین و داغونه

hkarbalayii
10-07-2014, 04:58
لطفا یکی راهنمایی کنه
گرافیکم 2
i5
رم 6
هارد 1ترا
ASUS
:n28:
این اموزش برای تمام کسانی هست که ویندوز ۶۴ بیتی دارن و ویندوز ۸ یا ۸.۱ نصبیدن! و یک عدد تیوی دیجیتال مارشال جان سخت دارن
سلام دوست عزیز من لنو z510 دارم .تمام اجزای سخت افزاریم مثل جنابعالیه /ویندوز ۸.۱ ریختم ۶۴ بیتی/ به راحتی بافایل دوستمون نصب شد! و اجرا/مراحل زیر رو بدون هیجان و با حوصله برو انشالله مشکلت حل میشه!

۱- اول این فایل رو دانلود کنید.

۲-حالا فایل بالا رو اکسترکت کنید!/ هنگام اکسترکت رمز میخواد /رمز رو وارد و وارد بوشه میشید! با دو بوشه ۳۲ بیت و ۶۴ بیت مواجه میشی! میری داخل بوشه ای که با ویندوزت سازگاره! مثل تصویر زیر روی cinergy_t_stick_rc_64 کلیک راست! میکنی.دومین فایله ها! بعد install رو میزنی و باقی مراحل تا بیغام ریستارت بده سیسمت و ریستارت میکنی![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۳- نرم افزار ArcSoft TotalMedia 3.5.7.259 رو دانلود کن برای ۶۴ و ۳۲ رو هروش نصب میشه لامصب! اینقدر بیشرفت! (سرچ کن تو اینترنت هست) و نصب (البته قبل نصب این نرم افزار روی Setup راست کلیک و با run as administrator اجراش کن و مراحل نصب و کرک و ال اخر ...)
راستی ابدیت جدیدش اومده که از داخل نرم افزار میتونی خودکار ابدیتش کنی بعدا! مسیر: ستینگ-جنرال-ابوت توتال مدیال-ابدیت!
۴-حالا! الان دستگاهتو به لبتاب بزن! حتما دستگاه گیرنده دیجیتالت رو به ورودی usb.2 لبتابت بزن! چون با usb.3 ها انتنش برش داره و زیاد جالب نیست! usb.2 کنار cd ram لبتابت هست! احیانانا

خوب دیگه خلاص کانالهارو سرچ کن و تلویزیون رو به بین!
سوالی بود باز بگو

masoud9650
23-07-2014, 14:23
:n13:نمیشه راهنمایی کنید

masoud9650
23-07-2014, 14:43
شد دمتون گرممممممممممممممممممممممم :n12:

muhammadali1234
07-08-2014, 16:16
باسلام من گیرنده دیجیتال یو اس بی دارم ولی درایور رشو گم کرده ام خیلی دنبالش گشتم تو سایتش هم نبود این هم مدلش هست (items it060-1a) کسی درایور شو سراغ داره راهنمایی کنه

rahimi55
23-11-2014, 23:55
چرا تو ویندوز 8.1 جواب نمیده مشکل از چیست

غشسهد20202
09-12-2014, 22:11
آقا من ویندوزم 8.1 اول کارت تی وی رو زدم به سیستم بعد میخواستم ازروی عکس ها مسیر رو دنبال کن که دیدم گزینه 1 اصلا وجودنداره لطفا کمک کنید لازم دارم عجیب

aghayashar
14-12-2014, 22:10
سلام ببخشید شاید خیلی ربط نداشته باشه اما کسی میدونه چطور میشه درایورشو رو لینوکس نصب کرد؟
من از خود دستگاه میتونم با یه برنامه دیگه استفاده کنم و باش تلوزیون ببینم اما کنترلش کار نمیکنه ممنون میشم راهنمایی کنید منو
درضمن من از فدورا استفاده میکنم

AMIR KABI
17-01-2015, 08:54
عای بود جواب داد ولی یک مشکل دیگه دارم اینه که زبان فلش توی فارسی نیست وتلتکس چینی می نویسه می تونی کمک کنی

kambadon
12-02-2015, 01:12
سلام خسته نباشید همگی و ممنونم واقعا از دوستانی که آموزش و فایل مورد نیاز رو دادن...
خواستم ببینم بجز TotalMedia چه نرم افزارهای بهتری برای --- موجود هستش؟
چون هر چی سرچ میکنم چیزای مناسبی وجود نداره اصلا
ممنونم اگه دوستان راهنمایی کنن

SABALAN2211
04-03-2015, 12:02
با سلام خدمت دوستان.
من یک ماهی هست این گیرنده رو گرفتم خیلی ازش راضیم فقط تنها مشکلش اینه که فونت فارسی EPG رو نمیشناسه.از دوستان کسی میدونه باید چکار کنیم که این مشکل حل بشه.ضمنا به گوشی که وصلش میکنم فونتاش درسته فقط تو pc این مشکلو دارم.
با تشکر

Nmdr
16-03-2015, 16:14
سلام دوستان

با راهنمایی های شما الان سیستم درست شده فقط مشکلی که هس همه شبکه ها صدا ندارن!
شبکه HD صدا داره فقط
فکر میکنم به تنظیمات برنامه برمیگرده که روی کدوم نوع سیستم صدا باشه
ولی نمیدونم چجوری باید درستش کرد
ممنون میشم راهنماییم کنید

rezapk
10-04-2015, 13:54
من اون cd رو هم ندارم مال منم جواب نداد هیچ دیرایوری از این برنامه ندارم چیکار کنم ؟ درایور اصلیشو از کجا پیدا کنم

bm872833
17-06-2015, 19:01

آقا روزبه یه دنیا تشکر، خیلی گرفتارش بودم، کارتون بیسته:n20::n20:

Tired Man
28-06-2015, 15:50

سلام .. دوستان میدونم تاپیک قدیمه اما خواهشا اگه یکی میدونه کمکم کنه .. من فایل اپدیت رو دانلود کردم .. ولی نمیدونم باید با پوشه دانولد چیکار کنم
ممنون میشم کمک کنید

ClickHere ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

گیرنده مارشال

Princes Jasmine
29-07-2015, 11:32
سلام. من همین کاری ک گفتید رو انجام دادم. روی فایل متنی کلیک راست و نصب کردم. پیغام اومد که نصبش موفق بوده. الآن من گیرنده و ب لب تاپ وصل کنم سیستم شناساییش میکنه؟
ممنون میشم جواب بدید.

masoud.b
11-08-2015, 00:46
سلام دوستان

با راهنمایی های شما الان سیستم درست شده فقط مشکلی که هس همه شبکه ها صدا ندارن!
شبکه HD صدا داره فقط
فکر میکنم به تنظیمات برنامه برمیگرده که روی کدوم نوع سیستم صدا باشه
ولی نمیدونم چجوری باید درستش کرد
ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام منم همچین مشکلی دارم. صدا ندارن بقیه کانالا. ویندوزم 10 هست. اگر کسی راه حل داره بگه که بی صداییش خیلی رو اعصابه. مرسی.

kako.reza
12-08-2015, 08:54
سلام. ببخشید من این گیرنده رو تازه گیا خریدم الان موقع نصب از من کی کد میخواد. کسی کی کد این برنامه رو نداره ؟

masoud.b
12-08-2015, 21:13
مشکل حد ششششششششششششد. دوستانی که مشکل دارن و آنتنشون نمیگیره و یا صدا نداره مشکل از نرم افزار arcsoft totalmedia هست. من نرم افزار زیر را ریختم و هم صدا اومد هم تصاویر بهتر شد.نرم افزار ProgDVB هست.

Tired Man
13-08-2015, 12:43
درایورش برای ویندوز 10 آپدیتی نیومده !!!؟؟

نرم افزار تو Win10 نصب میشه اما موقع سرچ کانال هنگ میکنه میاد بیرون از برنامه

چند بار هم uninstall کردم اما فایده ای نداشت .

masoud.b
13-08-2015, 22:29
درایورش برای ویندوز 10 آپدیتی نیومده !!!؟؟

نرم افزار تو Win10 نصب میشه اما موقع سرچ کانال هنگ میکنه میاد بیرون از برنامه

چند بار هم uninstall کردم اما فایده ای نداشت .

والا من هرچی گشتم نبود. ولی با همین نرم افزار که معرفی کردم من دارم همه کانالارو میگیرم. مشکلیم نداره.

Tired Man
14-08-2015, 15:44
والا من هرچی گشتم نبود. ولی با همین نرم افزار که معرفی کردم من دارم همه کانالارو میگیرم. مشکلیم نداره.

لینکی که فرستادین تو پستتون باز نمیشه ؛ ارور 404 میده

بی زحمت یه لینک سالم برام بفرستید ممنون ..

masoud.b
15-08-2015, 12:16
لینکی که فرستادین تو پستتون باز نمیشه ؛ ارور 404 میده

بی زحمت یه لینک سالم برام بفرستید ممنون ..

Tired Man
16-08-2015, 09:36

ممنون .. ولی لینک هدایت میشه صفه اصلی سایت نه لینک مورده نظر.. فکر کنم از خوده سایت باشه
نمیزارن کسی لینک بزاره . .

s.mohammadi12030
17-09-2015, 16:37
سلام
من این درایور رو روی ویندوز 10 نتونستم نصب کنم
اصلا این درایور این گیرنده روی ویندوز 10 نصب میشه؟؟؟؟؟

kalan.sazeh.co
18-09-2015, 12:39
سلام
متاسفانه نشد
اپلیکیشن به هیچ عنوان نصب نشد
تمام مراحل بالا هم انجام دادم
لطفا راهنمایی بفرمایید

pasa.6706
18-10-2015, 10:00

روی سیستم منم جواب داد...Windows7 32 bit
مرسی
از Device Manager آپدیت رو زدم و آدرس رو پوشه دانلود شده قرار دادم...تو چند لحظه شناخت و نصب شد

memol2289
27-10-2015, 14:31
سلام دوستان من ویندوز 10 دارم و همه این کارارو امتحان کردم نشد لطفا راهنمایی کنید (درایور مارشال برای ویندوز 10)

hamid9205294
30-10-2015, 16:26
سلام پسورد اکسترکتش چیه؟

- - - Updated - - -

سلام پسورد اکسترکتش چیه؟

lawyerking2000
14-11-2015, 20:32
سلام. دستتون درد نکنه. حسابی به دردم خورد. ممنون

maad123
31-01-2016, 10:57
سلام خدمت دوستان گیرنده مارشال با انتن داخل بسته هیچ سیگنالی نداره کاربرد انتن چیه و تو چه شرایطی سیگنال دریافت میکنه؟

PARISA_K1999
06-06-2016, 18:34
بعد دانلود فایل باید چی کار کنیم راهنمایی کنید لطفا

mehr1362
06-06-2016, 18:59
بعد دانلود فایل باید چی کار کنیم راهنمایی کنید لطفا
1 . فایل دانلودی را اکسترکت کنید .
2. به قسمت دیوایس منیجر برید ( مثلا در ویندوز 7 راست کلیک می کنید روی computer و بعد properties را کلیک می کنید )
3. سخت افزارهایی که درایورشون نصب نیست مشخص هست . --- را پیدا کنید و روی اون راست کلیک کنید .
4. update driver software را بزنید و بعد گزینه دوم یعنی browse my computer را انتخاب کنید .
5 . حالا پوشه ای که ابتدای کار اکسترکت کردید را فراخوانی کنید ( پیدا کردن آدرس پوشه )
6- نصب کنید و تمام ( در صورت نیاز ری استارت کنید )

rouzbeh2749
26-06-2016, 14:38
سلام. دوستانی که میخوان این گیرنده رو روی ویندوز 10 هم داشته باشند به لینک زیر مراجعه کنند و درایور های موجود در صفحه را دانلود و نصب کنند:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].V2-kI9cocSo
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].V2-kI9cocSo)
دانلود درایور:

Win Driver 32bit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Win Driver 64bit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

s.rahim
14-07-2016, 13:55
باسلام ..من دستگاهم مارشال me-u1 هستش سی دی درایورشو دارم ولی میخوام اپش را نصب کنم esername و licensekay میخواد که متاسفانه اونو گم کردم ..لطفا راهنمایی کنید چکارکنم..باتشکر

blackberryz10
08-04-2017, 19:56
سلام دوست عزیز. مارشال مدل ME-U1 دارم. قبلا روی ویندوز7 نصب بود .ولی الان که ویندوز 10 نصب کردم نصب نمیشه. درایوری که لینکش رو دادی رو هم نصب کردم ولی نشد

a.a.mokhtari
12-05-2017, 23:41
سلام دوست عزیز . نشد . نشد:n03: عزیزان یه فیال exe درست و درمان نداره. من سیدی --- رو ندارم
:n03:

sirmojtabam
10-06-2017, 18:55
درایور Windows 10:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sasan.69
30-08-2017, 02:22
سلام اومدم بعد مدتها گیرند استفاده کنم دیدم این پی ام میاد درصورتی که قبلش می شناخت

فیروز21
03-12-2017, 02:04
سلام توروخدا مشکل این درایور مارشال ME-U1رو حل کنید دیگه ...
خداییش خسته شدیم ازبس توسایتا دنبالش گشتیم ...
بنده یه هفته پیش رو ویندوز 10نگا میکردم مشکلیم نداش ولی بخاطرمشکل درهارد مجبور شدم اف دیسک کنم حالا هرکاری میکنم نمیشه که نمیشه ...
در ضمن اون برنامه ای که آقای روزبه گذاشتن اصن برنامه نصبی نداره که ...لطفا کمک کنید
:n03::n03::n03:یه درایوی هم بود نمیدونم کدوم یک ازبچه ها گذاشته بودن که باخطای CANT INSTALL ON OS....روبرو میشد دیکه نمیدونم چحوری باید نصبش کنم

alihghg
16-06-2018, 12:45
سلام ببخشید میشه درایور marshal me-u1 برای ویندوز 10 هم بزارید هرچی سرچ کردم چیزی نیافتم :n02:

alihghg
16-06-2018, 12:46
سلام ببخشید میشه درایور marshal me-u1 برای ویندوز 10 هم بزارید هرچی سرچ کردم چیزی نیافتم

piruz021
18-01-2019, 16:02
سلام آقا مجید بنده ویندوز10نصب دارم و هرکاری میکنم فایل هایی که شما گذاشتین نصب نمیشه لطفا کمکم کنید و این ارور رو میده
a problam was incountred while attemoting to add the driver to the store

edris59
21-09-2019, 23:02
سلام لطفا درایور marshal me-u1 برای ویندوز 10 هم بزارید
با تشکر

hossrinr88
22-03-2020, 15:34
ُلام. من هر کاری میکنم آنتن نمیاد و موقع سرچ کانال هنگ میکنه و هیچی سرچ نمیکنه

علی داداخان
06-02-2021, 22:45
بعداز کلیک راست و انتخاب گزینه نصب، سیستم پیام میده نصب از این راه ممکن نیست.