ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای حل یک معادله بزرگ یا شاید خیلی کوچیک ریاضی!!!

bamzi_5144
12-10-2012, 14:57
درود به همه اساتید و دوستان ریاضی

راستش نمیدونم مشکلمو از کجا شروع کنم و چطوری بگم ولی سعی می کنم خیلی خلاصه منظور اصلی رو برسونم

در حدود 5 سال پیش با بازارهای مالی و سرمایه آشنا شدم و تو این مدت به واسطه کار با نرم افزاری که کارش رسم نمودار این بورس هاست (شکل پائین ) از ابزارهای مختلفی مثل فیبوناچی و ... استفاده کردم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی ها معتقدن همه بازارهای مالی و بورس ها تابع شرائط عام هستند مثل اعلام خبرهای اقتصادی و سیاسی و...

اما من تو این مدت و مذاکره با اساتیدی که خارج از ایران هستن ( ومتاسفانه دیگه هیچ دسرسی بهشون ندارم ) متوجه شدم که این گونه بازارها بر اساس ریاضیات محض قابل پیش بینی هستن !

ناگفته نمونه مدت کوتاهیه که بر اساس یک الگوریتم ژاپنی و چند عدد جادوئی که از دلش بیرون میاد بعضی اتفاقات در آینده صد در صد قابل پیش بینی شده ! ( واقعا این ژاپنی ها آخرش بودن )

اما باهمکاری عده ای از دوستانم بر حسب تجربه این سالها و امتحان کردن تقریبا همه راهها به این مهم رسیدیم که همه اصول تحلیلی باید از یه چیز بزرگ و کاملی سرچشمه بگیره که قطعیت مارو تا 99 درصد نزدیک کنه

و بعد از مدتی که سناریوهای ریاضی و فیزیک رو گشتیم متوجه شدیم همه نمودارها بر اساس عدد پی حرکت می کنن !!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به تازگی شروع کردم به تحقیق در این مورد ولی متاسفانه اساس استفاده از این عدد رو روی چارت و نمودار قیمت نمیدونم و بازهم متاسفانه منبعی در این مورد پیدا نکردم و گویا استفاده از این یک رازه بین همه کسائی که چه در این بازار و چه هر بازار دیگه موفق هستن !!!

و اونچیزی که من تا به امروز یه یه جمع بندی کلی رسیدم همین عددپی هست و بس !!!

اما از همگی خواهشی که دارم اینه که هر راهی رو صلاح میدونین بگین تا امتحان کنم

و اگه بازم نکته ای در این مورد هست که بیشتر توضیح بدم بفرمائین تا عنوان کنم

باور کنین اگه بهم کمک کنین لطف بزرگی کردین و حداقلش نه تنها من که خیلی از هموطنامون هم مدیون شما خواهند بود

ممنونم

ali_hp
12-10-2012, 16:18
سلام ، به نظر من بيشتر شبيه يه شايعست تا يه راز!منظورم عدد پي و الگوريتم عدد جادوييه !
رياضيا ت مالي بازارهاي مالي رو بررسي ميكنه.... ولي فكر نمي كنم اون پيش بيني كه شما دنبالشي رو رياضيات بتونه ا نجام بده .

bamzi_5144
12-10-2012, 18:22
سلام ، به نظر من بيشتر شبيه يه شايعست تا يه راز!منظورم عدد پي و الگوريتم عدد جادوييه !
رياضيا ت مالي بازارهاي مالي رو بررسي ميكنه.... ولي فكر نمي كنم اون پيش بيني كه شما دنبالشي رو رياضيات بتونه ا نجام بده .

ممنونم دوست من
اینکه گفتم یه راز دقیقا برا خودم ثابت شده
قسمت هائی از این پازل رو خودم براساس همین اعداد ( سری های زمانی که با اعداد 9 و 17 و 26 و 35 و 52 در شرائط خاص ) که از الگوریتیم ژاپنی که عرض کردم پیدا کردم و تا حدود زیادی به قطعیت نزدیک شدم ولی هنوز دلچسب نیست و مطمئنم باید کاملتر بشه!

دوست من قصد جسارت ندارم و راستش من اینجا مهمون هستم
اما همه ما محقق هستیم و هر سناریوئی رو بدون در نظر گرفتن به درستیش یا غلط بودنش باید بررسی کنیم تا حقیقت روشن شه
منم روزی که این نظر تو ذهنم اومد برا خودم خنده دار بود ولی بعد از مدتی که با چندتا از بزرگای این بازارها که مشورت میکردم لابلای حرفاشون این قضیه رو دیدم
و اونجا بود که مطمئن شدم باید چیزی تو این قضیه باشه

بهر حال من از همه شما که ریاضیات رو حرفه ای کار می کنین کمک میخوام
هر ایده ای هر پیشنهادی رو هم امتحان می کنم
و لطف می کنین و منت میذارین اگه به من و خیلی های دیگه تو این زمینه کمک کنین

Kesel
12-10-2012, 18:46
سلام

ببینید شما برای روشن شدن موضوع باید حتما توضیح کامل بدید

و بعد از مدتی که سناریوهای ریاضی و فیزیک رو گشتیم متوجه شدیم همه نمودارها بر اساس عدد پی حرکت می کنن !!!

این خط بالا کاملا مبهمه . شما روشتون رو توضیح بدید که سناریوی ریاضی و فیزیک یعنی چی ؟ یعنی چی نمودار ها بر اساس عدد پی حرکت می کنن ؟ اون عکس زیرش چه ربطی به موضوع داره ؟ الگوریتم ژاپنی چیه ؟ چه قسمت هایی از چه پازلی رو پیدا کردین ؟ چطور برای خودتون ثابت شده ؟ حتما از استقرا ... پس نتایجش رو با چند تا نمودار اینجا بزارید .
رو هوا نمی شه راجع به این مساله اظهار نظر کرد و دنبال نقطه ی انتهاییش گشت . قبل از شما هزاران نفر دنبال به دست آوردن چنین چیزی بودن که از حوزه های دیگه سر در آوردن.

بنابراین پیشنهاد من به جنابعالی این هست که تمام اطلاعاتتون رو اینجا قرار بدید تا این بحث جنبه ی علمی به خودش بگیره .