ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی درباره خرید پرینتر

rpf
11-10-2012, 15:35
سلام....

من یه پرینتر رنگی ترجیحا چندکاره برای مصارف خانگی میخوام در حد هفته ای 10 برگ شاید هم کمتر....اگه کیفیت چاپ عکس روی کاغذ های مخصوص عکس هم داشته باشه چه بهتر...

قیمت هم تا 250000 باشه خوبه

کلا نظرتون راجع به این چند کاره ها چیه؟ کیفیت لازمو دارن؟ زود خراب نمیشن؟

کارتریج هم حدودا چه قد هزینه داره؟ از کجا بفهمم قابلیت شارژ داره یا نه؟

من خودم این 2 مدل مد نظرم هست اگه قبلا دیدینش یا باهاش کار کردین بگین چه طوریه(از هر نظر کیفیت کار تا عمر دستگاه و زود خراب نشدن)

خلاصه یه چیز خوب و با کیفیت در این رنج قیمت میخوام و هر روز تعمیرگاه نباشه و در مورد پرینتر ها کدام مارک تا حالا بهترین جوابو پس داده؟

و هر چیز دیگه ای که به نظرتون مفید هستو بگین تا بعدا پشیمون نشم...

HP PhotoSmart D110A

Canon Pixma MX374

اون اچ پی زده کارتریج ( کارتریج مشکی و رنگی HP60 )
و کانن هم زده (PG-440, CL-441 )

m_2t_ab
11-10-2012, 23:40
سلام دوست عزیز
لطفا امضای بنده رو ببینید و اگر توضیحاتی خواستید بفرمایید تا بگم خدمتتون
موفق باشی

rpf
12-10-2012, 13:00
سلام دوست عزیز
لطفا امضای بنده رو ببینید و اگر توضیحاتی خواستید بفرمایید تا بگم خدمتتون
موفق باشی

سلام..

توضیحات که خیلی میخوام همون سوالای که پرسیدم...امضای شما هم اون پرینتر 1 کاره هست... من در مورد پرینتر اصلا تجربه ندارم... لطفا کاملا راهنمایی فرمایید

asal_b
12-10-2012, 13:04
سلام

من یه پرینتر رنگی لیزری ارزون و خوب برای کارای خونگی می خوام. کسی اگه چیزی داره که خوبه پیشنهاد بده.

مرسی

m_2t_ab
12-10-2012, 19:57
سلام..

توضیحات که خیلی میخوام همون سوالای که پرسیدم...امضای شما هم اون پرینتر 1 کاره هست... من در مورد پرینتر اصلا تجربه ندارم... لطفا کاملا راهنمایی فرمایید

پرینتر هایی که معرفی کردید مزیتی که دارن اینه که چندکاره هستن اما مکل عمده ای که دارن اینه که مخزن براشون نیست تو بازار
درواقع شما اگر استفاده تون یه مقدار بالاتر باشه،‌مجبور به شارژ مداوم و تعویض کارتریج هستید اما پرینتر های مخزن دار به اون صورت نیاز به شارژ ندارن.
پرینتری که من معرفی کردم کیفیتش بسیار بالاتر از مدل هایی هست که شما معرفی کردید و مخزن هم داره.
دستگاه های چندکاره اگر یه قسمتشون مشکل دار بشه عموما سایر قسمت ها هم از کار می افتن،‌ مثلا اگر کارتریج تون بسوه دیگه اسکن هم نمی تونید بکنید.
دستگاه هایی که شما معرفی کردید هد شون متصل به کارتریج هست و مزیتشون اینه که در صورت خشک شدن هد با تعویض کارتریج اون هم عوض میشه اما در عوض قیمت کارتریجاش بالاتره و همچنین امکان شارژ بسیار (به اندازه مدلی که هد جدا باشه) و نصب مخزن رو ندارن.
اگر هد پرینتری که هد به کارتریج متصل نیست و جدا هست،‌ خشک بشه، باید هد رو عوض کنید که قیمت نسبتا بالایی داره اما کیفیت و قدرتش بسیار بیشتره.
در مورد مارک من بین کانن و اچ پی،‌کانن رو می پسندم و کیفیت کانن هم در کل بیشتر می پسندم اما اپسون بهتر با مخزن سازگاره نسبت به کانن.
موفق باشید

rpf
04-11-2012, 12:48
قیمت کارتریج ها حدودا چنده؟

حالا HP Officejet 4500 یا Canon Pixma MX374

لطفا زود جوابمو بدین عجله دارم