ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل سه بوق موقع روشن کردن Dell Inspiron N5110

Spoilsman
11-10-2012, 01:00
سلام و خسته نباشید
نمیدونم تا حالا کسی به این مشکل برخورد کرده یا نه؟
بعد از پاک کردن پارتیشن ها و پارتیشن بندی به سراغ نصب کردن ویندوز 64 بیتی رفتم که با موفقیت نصب شد. سپس درایورهای لپ تاپ رو از سایت خود Dell برای ویندوز 7 گرفتم. و بعد شروع به نصب درایورها کردم. بعد از اتمام نصب درایورها سیستم رو ریست کردم تا دوباره بالا بیاد که نیومد.
الان وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم LCD لپ تاپ اصلا روشن نمیشه و هیچ نوشته ای هم نمیاد. بعد از گذشت 7 ثانیه سه تا بوق میزنه و قطع میشه و این لوپ همین جوری ادامه پیدا میکنه تا موقعی که سیستم رو خاموش کنی.
مشکل 3 تا بوق معمولا برای رم دستگاه باید باشه و یا گرافیک.
به نظرتون چیکار باید کنم؟
بایوس رو نمیشه ریست کرد؟ طریقه ریست کردنش تو این حالت چه جوریه؟
ممنون از لطفتون

mrt2iran
12-10-2012, 09:43
اصلا بوت هم نمیشه !! کلا سیاه !با جابجای رم ها درست میشه !!!بایوس هم باید باطری رو دربیاری گارانتی داره !

Spoilsman
13-10-2012, 06:30
بوت نمیشه
کلا LCD روشن نمیشه
با جابجایی رم ها هم درست نمیشه
با یه رم دیگه تست کردم درست نشد
بعد از روشن کردن لپ تاپ، بعد از ده ثانیه سه تا بوق میزنه، دوباره بعد از سه ثانیه اون سه تا بوق رو تکرار میکنه، و این لوپ تا موقعی که دکمه پاور رو نزنی و لپ تاپ رو خاموش نکنی ادامه داره
گارانتی هم نداره
به گمونم باید چیپ Intel 3000 مشکل داشته باشه، ولی نمیدونم چرا با نصب درایورهایی که خود شرکت Dell برای این لپ تاپ گذاشته این مشکل باید بوجود بیاد؟!!!
کسی میدونه هزینه تعویض چیپ گرافیکی این لپ تاپ چقدره؟
تعمیرکار خوب کسی سراغ داره؟

Spoilsman
13-10-2012, 06:37
ضمنا توی نصب درایورهای لپ تاپ من فایل مریوط به بایوس رو هم نصب کردم، ممکنه مشکل از اون فایل بوده باشه؟ اگه مشکل از فایل بوده باشه و آپدیت بایوس مشکل پیدا کرده باشه برای فیکس کردن این مشکل چیکار باید بکنم؟

lida
13-10-2012, 08:26
احتمالا از همون بایوسه که درست نصب نکردی باید بعدش ریست می کردی حتما حال زیاد نگران نباش انچنان جدی نیست ببر تعمیر گاه درست میشه

sajjadonline
06-09-2013, 22:57
ضمنا توی نصب درایورهای لپ تاپ من فایل مریوط به بایوس رو هم نصب کردم، ممکنه مشکل از اون فایل بوده باشه؟ اگه مشکل از فایل بوده باشه و آپدیت بایوس مشکل پیدا کرده باشه برای فیکس کردن این مشکل چیکار باید بکنم؟
واسه من هم صفحه سیاه شده بالا نمیاد و بوق میزنه چنتا بعد قطع میشه ، مشکل از کجاست ؟ من اصلا هیچ کاری هم نکردم باهاش ویندوزم جدید نصب نکردم من 5010 دارم، هزینه تعمیرش چقدر میشه ؟ گرافیکشه ؟

vahidpan
01-11-2013, 19:54
واسه من هم صفحه سیاه شده بالا نمیاد و بوق میزنه چنتا بعد قطع میشه ، مشکل از کجاست ؟ من اصلا هیچ کاری هم نکردم باهاش ویندوزم جدید نصب نکردم من 5010 دارم، هزینه تعمیرش چقدر میشه ؟ گرافیکشه ؟

سلام واسه منم همین مشکل پیدا کرده .شما چیکار کردیدرستش کردی؟از چیش بود ؟چقدر خرجش شد؟