PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ادامه تحصیل در رشته پلیمر

ali_phd71
10-10-2012, 23:14
سلام دوستان
ممنون میشم در این مورد به من کمک کنید و اگه تجربه ای دارید به اشتراک بذارید.
الان دانشجوی ترم3دانشگاه ازاد رشته پلیمر هستم و الان خیلی از ترم بالایی ها بهم میگن الان که هنوز اولشی رشتتو عوض کن الانم ی هم کلاسی داریم ک توی پیتروشیمه الان اومده پلیمر میخونه ظاهرا چند سال پیش با دیپلم استخدام شده بعد از دوره اموزشی افتاده قسمت پلیمر بعد این اقا میگفت اصلا بازار کار پلیمر خوب نیست و به عنوان مثال از صدنفراستخدامی شاید5نفر پلیمر بگیرن واین قبیل حرفا و من واقعا موندم همین رشترو بمونم یا تغییر رشته بدم؟:sq_3:
منتظر راهنمایی های شما هستم
با تشکر از همگی

lil0
13-10-2012, 20:37
آزاده كجا؟

ali_phd71
21-12-2012, 01:28
آزاده كجا؟

امیدیه

Sent from my SK17i using Tapatalk 2

IrNCO
23-12-2012, 02:04
دوست عزیز برای مهندسین پلیمر تو جایی که شما هستید رو نمیدونم ولی بطور کلی دو سه تا دانشجوی پلیمر با یه سرمایه اولیه میتونن یه کارگاه رو راه بندازن و مستقل کار کنن ولی اگه دوست دارید جایی مشغول به کار بشید تو شرکت های دانش بنیان که کم هم نیستند دانشجوی پلیمر زیاد استخدام میکنن مخصوصا اگر فوق لیسانس باشید. حدس میزنم تو امیدیه راه انداختن کارگاه های کوچک راحت تر باشه .
ولی اگر شما علاقه چندانی به رشته پلیمر ندارید بهتره تغییر رشته بدید و باتوجه به اینکه ساکن امیدیه هستید من رشته مهندسی شیمی و یا مهندسی نفت یا مهندسی رنگ رو پیشنهاد میکنم و یا رشته های سطح پایین تری مثل شیمی کاربردی.