مشاهده نسخه کامل
: کمک در مورد بخش blending option
سلام دوستان من میخوام از روی آموزش مجله گرافیک نو 32 (بخش توپ درخت کریسمس) یک گویی شبیه اونی که سمت راست هستش درست کنم اما هرچی طبق تنظیمات گفته شده blending option رو تغییر میدم این روشنایی سمت راست نمیاد و همون وسط مونده داستان چیه؟چطوری باید این کار رو بکنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی چرا اینجا یک تاپیک برای مطرح کردن سوالات نداره؟!!!
Mohammad Yek110
10-10-2012, 17:39
سلام دوستان من میخوام از روی آموزش مجله گرافیک نو 32 (بخش توپ درخت کریسمس) یک گویی شبیه اونی که سمت راست هستش درست کنم اما هرچی طبق تنظیمات گفته شده blending option رو تغییر میدم این روشنایی سمت راست نمیاد و همون وسط مونده داستان چیه؟چطوری باید این کار رو بکنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی چرا اینجا یک تاپیک برای مطرح کردن سوالات نداره؟!!!
سلام
برای مطرح کردن سوالا باید توی بخش فتوشاپ تاپیک بزنید :46: همین کاری که الان انجام دادید
برای سوالی که داشتین :
آموزش ویدیویی پیوست شد:11:
ممنون از زحمتی که کشیدید
شما این رو توی یک صفحه سیاه درست کردید
من دایره رو با Ellipse tool درست میکنم و همون کاری که شما توی ویدئو انجام دادید انجام میدم اما نمیشه و روشنایی وسط میمونه (با موس میشه تکونش داد اما وقتی کلیک رو ول میکنم برمیگرده سرجای قبلش)
راهی که دارم میرم غلطه؟
Mohammad Yek110
10-10-2012, 18:18
ممنون از زحمتی که کشیدید
شما این رو توی یک صفحه سیاه درست کردید
من دایره رو با Ellipse tool درست میکنم و همون کاری که شما توی ویدئو انجام دادید انجام میدم اما نمیشه و روشنایی وسط میمونه (با موس میشه تکونش داد اما وقتی کلیک رو ول میکنم برمیگرده سرجای قبلش)
راهی که دارم میرم غلطه؟
تغییرات باید توی لایه جدید اعمال بشه ها
ضمنا ، بعد از این که با دایره انتخاب کردین ، یه لایه جدید درست کنید ، قسمت های انتخاب شده رو یه رنگ سفید یا سیاه بزنید و بعد از blending options کارهارو انجام بدین
الان متوجه اشتباهم شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقت نکردم توی فیلم شما صفحه تنظیمات layer style رو نمیبستید و همون موقع اون روشنایی رو جابجا میکردید اما من میبستمش هی میخواستم این کار رو بکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی یه راه هم پیدا کردم که میشد همین کار رو انجام داد
با کلیک راست روی افکت هایی که بعد از تنظیم blending زیر لایه اصلی نشون داده میشه و انتخاب creat layer همه تنظیمات به صورت تک تک جداگانه تبدیل به یک لایه میشدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیییییییلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.