PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شورلت وقطعات وتعمیرات

سعید سوپری
10-10-2012, 14:42
سلام دوستان این مکان صرفا برای اطلاعات در مورد ماشینهای آمریکایی خصوصا جی ام راه اندازی شده درمورد تهیه لوازم یدکی وتزئینات وتعمیرگاهها میخوایم بحث کنیم چون ماشنهای آمریکایی کم شده ولوازم وتعمیرکاراشونم کم وبسیار گران شدند بر آین شدم که اینجا با دوستان آمریکایی باز گفتگو داشته باشیم که بتونیم مشکلات همدیگه را حل ککنیم وخرج زیادی نداشته باشیم بنده سعید هستم ازاصفهان درخدمتم تا جایی که بتونم کمک کنم به آمریکایی سوارها

سعید سوپری
10-10-2012, 14:44
حالا هر کسی سوالی حرفی در مورد ماشینهای آمریکایی داره در مورد خریدو فروش ماشین قطعات تزئینات عیبها فنی هر چیزی بپرسه

سعید سوپری
10-10-2012, 14:47
​بنده خودم نوا دارم مدل ۶۵ بسیار تمیز وسالم یه وانت ۶ سیلندر هم دارم وعاشق ماشینامم

mohamad.hejazi
10-10-2012, 21:51
منم اصفهانم.
مکانیک شما کیه؟
و از کی لوازم میخرید؟

سعید سوپری
12-10-2012, 21:10
بیشتر میبرم تو خیابان امام خمینی تعمیرگاه انوشیروان یه اوس اکبر نامی هست البته الان بیشتر کارا ماشینای جدید میکنه ولی شورلتم ببری میکنه کارش خوبه قدیم تونمایندگی جی ام بوده یکی اینکه هیچ وقت ماشینا نمیخوابونه تا جایی که امکان داشته باشه خیلی سریع کار میکنه یکی هم خیلی اصولی ودرست کار میکنه انصافشم خوبه اگه اطلاعات دقیقتر از بقیه تعمیرگاهها خواستید در خدمتم راستی تعمیرکار شما کیه؟

سعید سوپری
12-10-2012, 21:26
​لوازم هم از شاپور جدید میگرفتم البته هنوزم گاهی میگیرم ولی الان بیشتر ازشاپور قدیم میگیرم فکر میکنم مناسبتره البته دیگه دوتاشون میشناسنم چک دو سه ماهه هم ازم میگیرن اگه آدرس دقیقتر خواستید بگید شما از کجا تهیه میکنید؟

mohamad.hejazi
13-10-2012, 00:38
من تقریبآ با همه مکانیکها آشنا هستم و ماشین هر عیبی که پیدا بکنه پیش مکانیکی میرم که میدونم کارش تو اون زمینه خوبه.
مثلآ موتور و گیربکس رو میبرم پیش مکتوبیان.خورده کاری ها رو میرم پیش علی یاری.
یه سری کارهایی که باید دقیق انجام بشه رو میرم پیش حسن احمدی.
لوازم هم فقط از ریسمانچیان میگیرم.

سعید سوپری
13-10-2012, 13:03
دوست عزیز خودت ماشین چی داری؟در زمینه گریبکس اتومات کسی سراغ داری استاد باشدا؟دیروز از شمال برمیگشتم حس کردم ماشینم دنده ۳را نمیده از ۲ میره ۴ چندبار هم امتحان کردم در کل ۳تا دنده بیشتر نمیداد.اما خدا برکتش بده تو جاده هراز پژو وسمند اینا پشم بودند یه مزدا وانت۲۰۰۰ که خودشو کشته بود تو سینه کشیا وپیچا منو بگیر اما اشتباه میکرد حتی تو سینه کشی آوانته را گرفتم

mohamad.hejazi
13-10-2012, 17:47
من خودم ایمپالا دارم مگه تاپیکش رو ندیدید؟

مکانیک خوب سراغ دارم ولی یه چیزی رو درست متوجه نشدم؟!دنده 4؟؟مگه گیربکس ماشین شما 350 نیست؟باید 3 دنده باشه
گیربکس 700 فقط 4 دنده میخوره که روی کاپریسهای مدل بالا نصب بوده.

سعید سوپری
13-10-2012, 21:50
نمیدونم۳۵۰ هست یا نه ولی مطمئنم۴تا دنده میخورد حتی ۳ماه پیشم که خریدم بردم به مکانیک نشون دادم باهم دور زدیم خودش شروع به شمردن دنده ها کرد یادمه تا۴ را شمرد وگفت ۴تا دنده را هم خوبو به موقع عوض میکنه

mohamad.hejazi
13-10-2012, 22:05
شما برین پیش مکانیک و ازش بپرسین گیربکس ماشین من چیه؟گیربکس فابریک نوا 350 هستش و 3 دنده جلو بیشتر نمیخوره.

سعید سوپری
15-10-2012, 12:41
مکانیکم گفت ۳تا میخوره اما من هرچی فکرمیکنم حس میکنم ۴تا میخورده خب بگذریم حالا قصدفروش دارم اگه کسی سراغ دارید بگید مدل۶۵ کاملا سالم جلوبندی را تازه نو کردم دف را عوض کردم موتور سالم تو دوزی وکف پوشو سقف هم نو کردم بیمه تا برج۴ داره ۴سال هم تخفیف داره

سعید سوپری
15-10-2012, 12:50
قیمت هم ۶میلیون

zolamat
29-01-2013, 23:13
داداش تو تهران مکانیک حرفه ای شورلت سراغ ندارید؟؟؟؟
:n05: