ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساپورت رم توسط ویندوز !!!!!

heessaam
10-10-2012, 11:54
سلام
چند تا سوال ازتون داشتم اول اینکه اگر روی کامپیوتر یا لپ تاپ که 8 گیگ رم داره ویندوز 32 بیتی ( مثلا 7 ) نصب بشه 4 گیگ از رم بلا استفاده می مونه ؟!
یعنی انگار ما یک سیستم با 4 گیگ رم داریم ؟
حالا فرض کنیم ما داریم برنامه ای اجرا می کنیم که به بیشتر از 4 گیگ رم احتیاج است ،وقتی ویندوز 32 بیتی ما بیشتر از 4 گیگ ساپورت نمی کند تکلیف چیست ؟
و در نهایت اگر کارت گرافیک ما share باشد کارت گرافیک از 4 گیگی که ویندوز 32 بیتی ساپورت نمی کند نمی تواند استفاده کند ؟
ممنون

saeed_136915
10-10-2012, 12:02
سلام
بله 4 گیگ از رم بلا استفاده می مونه.
اگه برنامه ای بیشتر از 4 گیگ نیاز داشته باشه باید Virtual Memory رو فعال کنین (اگه به تنظیماتش دست نزده باشین به طور پیش فرض فعاله)
فکر کنم اگه با گرافیک شیر بشه از همون 4 گیگ که توسط ویندوز شناسایی میشه استفاده میشه (اینو دقیق نمیدونم)

heessaam
10-10-2012, 12:41
پس با این حساب کارایی وسرعت سیستم در هنگلم استفاده از 2 رم 2 گیگی بهتر ه از 2 رم 4 گیگی البته در ویندوز 32 بیتی ، چون میگن استفاده از 2 رم بهتر است از یک رم با همان ظرفیت .
درسته ؟

saeed_136915
10-10-2012, 12:56
پس با این حساب کارایی وسرعت سیستم در هنگلم استفاده از 2 رم 2 گیگی بهتر ه از 2 رم 4 گیگی البته در ویندوز 32 بیتی ، چون میگن استفاده از 2 رم بهتر است از یک رم با همان ظرفیت .
درسته ؟

نه فرقی نمیکنه توی هر دو حالت رم ها Dual Channel میشن.

heessaam
10-10-2012, 13:29
نه فرقی نمیکنه توی هر دو حالت رم ها Dual Channel میشن.

وقتی 4 گیگ دومو ساپورت نمی کنه یعنی ازش استفاده نمی کنه وقتی استفاده نکنه چطور Dual Channel میشن ؟

saeed_136915
10-10-2012, 13:33
وقتی 4 گیگ دومو ساپورت نمی کنه یعنی ازش استفاده نمی کنه وقتی استفاده نکنه چطور Dual Channel میشن ؟

Dual Channel بودن ربطی به سیستم عامل نداره و قبل از بالا اومدن ویندوز بایوس مشخص میکنه که رم ها سینگل باشن یا دوال.
میشه گفت ما 8 گیگ رم دوال چنل داریم ولی سیستم عامل از 4 گیگش استفاده میکنه

heessaam
10-10-2012, 13:43
Dual Channel بودن ربطی به سیستم عامل نداره و قبل از بالا اومدن ویندوز بایوس مشخص میکنه که رم ها سینگل باشن یا دوال.
میشه گفت ما 8 گیگ رم دوال چنل داریم ولی سیستم عامل از 4 گیگش استفاده میکنه
Dual Channel بودن موقعی باعث افزایش سرعت وکارایی سیستم میشه که کلیه ی عملیاتی که در ویندوز انجام میشه به طور همزمان از 2 رم کمک گرفته بشه .
پس در ظاهر شاید شما Dual Channel کردی اما در عمل هیچ فرقی نداره بازمانی که فقط 1 رم 4 گیگی داری .

saeed_136915
10-10-2012, 13:55
Dual Channel بودن موقعی باعث افزایش سرعت وکارایی سیستم میشه که کلیه ی عملیاتی که در ویندوز انجام میشه به طور همزمان از 2 رم کمک گرفته بشه .
پس در ظاهر شاید شما Dual Channel کردی اما در عمل هیچ فرقی نداره بازمانی که فقط 1 رم 4 گیگی داری .

دوست عزیز شما چرا اصرار داری که ویندوز فقط از یه رم استفاده کنه؟؟
دوال چنل رو اینجوری هم میشه در نظر گرفت که 2 گیگ از یه رم استفاده میشه و 2 گیگ از رم دیگه

heessaam
10-10-2012, 14:57
دوست عزیز شما چرا اصرار داری که ویندوز فقط از یه رم استفاده کنه؟؟
دوال چنل رو اینجوری هم میشه در نظر گرفت که 2 گیگ از یه رم استفاده میشه و 2 گیگ از رم دیگه

نه . من اصراری ندارم . من فقط می خوام یه چیزی یاد بگیرم . پس شما میگید اگر بر فرض 2 تا 8 گیگ هم داشته باشم 2گیگ از یکی استفاده می کند 2 گیگ از دیگری .
خیلی ممنون من اینو نمی دونستم .

heessaam
13-10-2012, 15:23
خوب طبق تحقیقاتی که کردم ( در سایت های خارجی ) به هیچ وجه نمی تونیم برنامه ای که بیش از مقدار رم قابل استفاده در ویندوز 32 بیتی رم احتیاج دارده در ویندوز 32 بیتی اجرا کنیم و دلایلشون هم کاملا منطقیه . به تازگی پچی آمده که به نظر می رسد این محدودیت را بر می دارد اما اینکه واقعا این کار جواب می دهد یا نه را نمی دانم چون حتی در سایت های خارجی هم سرش دعواست . عده ای می گن می شه عده ای می گن نه . البته حرف اونایی که میگن نمی شه کاملا منطقیه و اینکه مثلا بعد از پچ می زنه شما 8 گیگ دارید فقط نمایش مقدار واقعی رم شماست ونمیشه از 8 گیگ همزمان استفاده کرد .
پس اگر برنامه ای دارید که مثلا به 4 گیگ رم احتیاج داره ( بعضی نرم افزار ها میگن 4 ولی با کمتر هم به راحتی اجرا میشن ) نمی تونید ازش استفاده کنید حتی اگر 16 گیگ رم داشته باشید مگر با ویندوز 64 بیتی .