ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در کارت گرافیگ Geforce GTS 250 کمک لطفا

motv
10-10-2012, 02:08
من 2 ساله این کارت گرافیک رو دارم و مثلا روزی 1 یا 2 بار هنگ میکنه و عکس زیر رو نشون میده و صدای ناهنجاری شبیه صدای موتور از اسپیکر میاد.کار هم نداره که الان سیستم رو روشن کردم یا چند ساعت قبل.به هر هال هنگ میکنه.ویندوز xp و 7 هم فرقی نداره و درایور کارت هم همیشه آپدیته(الان 306.23)
وقتی هنگ میکنه باید از دکمه فیزیکی روی کیس ریست کنم
خواهشا کمک کنید
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
10-10-2012, 08:23
مشکل یا از دمای بالای گرافیک است یا ایراد از خود گرافیک با یک گرافیک دیگه سیستم رو چک کنید

ess_1362
10-10-2012, 11:21
شما یک شات از نرم افزار hw monitor یا از تب مانیتورینگ نرم افزار gpuz بذارید
ضمنا یک تست 4 دقیق ای با نرم افزار furmark بگیرید و ببینید اونجا هم مشکل بوجود میاد یا نه؟
ضمنا مشخصات کامل سخت افزاری را بذارید

NAZISM
10-10-2012, 12:18
من 2 ساله این کارت گرافیک رو دارم و مثلا روزی 1 یا 2 بار هنگ میکنه و عکس زیر رو نشون میده و صدای ناهنجاری شبیه صدای موتور از اسپیکر میاد.کار هم نداره که الان سیستم رو روشن کردم یا چند ساعت قبل.به هر هال هنگ میکنه.ویندوز xp و 7 هم فرقی نداره و درایور کارت هم همیشه آپدیته(الان 306.23)
وقتی هنگ میکنه باید از دکمه فیزیکی روی کیس ریست کنم
خواهشا کمک کنید
اینم عکسش:

درود
دوست من این مشکلاتی که فرمودید دقیقا برای من هم پیش اومده
کارت گرافیک شما به شدت داغ میکنه , احساس میکنم که کارت گرافیک شما تقریبا داره نیم سوز میشه
احتمالا گارانتیش هم تموم شده ؛ بهتره تا نسوخته یه فکری به حالش بکنی؛ با این قیمت های سرسام آور و کاذب قطعات, خرید کارت گرافیک جدید دشواره
سپاس

motv
11-10-2012, 13:38
درود
دوست من این مشکلاتی که فرمودید دقیقا برای من هم پیش اومده
کارت گرافیک شما به شدت داغ میکنه , احساس میکنم که کارت گرافیک شما تقریبا داره نیم سوز میشه
احتمالا گارانتیش هم تموم شده ؛ بهتره تا نسوخته یه فکری به حالش بکنی؛ با این قیمت های سرسام آور و کاذب قطعات, خرید کارت گرافیک جدید دشواره
سپاس

از روز اول همین طور بود الان 2 ساله همینطوری است.فکر کنم اگه نیمسوز بود تا الان سوخته بود.در ویندوز بین 39 تا 45 درجه و در سنگینترین بازی حداکثر به 72 میرسه

EXTREME
11-10-2012, 14:36
پس مشکل یا از اسلات گرافیک است یا خود گرافیک ایراد داره به همون دلیلی که گفتم

motv
11-10-2012, 15:54
اینم بنچمارک furmark 1.9.2:
البته چون قبلش با همین نرم افزار تست کردم دمای کارت در هنگام شروع این تست 50 درجه بود ولی در هنگام شروع کار با کامپیوتر دما 39 درجه هست و مبتوان از ماکزیمم دمای این بنچ مارک کم کرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ess_1362
11-10-2012, 16:22
دماش هم نرمال هست و مشکلی نداره!!
این مورد نرم افزاری هست
همین مشکل برای من وقتی که بازی max pane 3 را نصب کردم به وجود آمد و به هیچ وجه نتونستم بازی را اجرا کنم

motv
11-10-2012, 21:18
ممنون از دوستان که مثل انجمن های دیگه به ما مبتدی ها کم محلی نکردن.
اینم مشخصات سیستم من (البته اگه لازمه):

CPU : intel core 2 quad Q8300
GPU : XFX Geforce GTS 250
Matherboard : GIGABYTE EP43T-S3L
RAM : 4096 DDR3 1333MHz SDRAM

EXTREME
11-10-2012, 21:54
ممنون از دوستان که مثل انجمن های دیگه به ما مبتدی ها کم محلی نکردن.
اینم مشخصات سیستم من (البته اگه لازمه):

CPU : intel core 2 quad Q8300
GPU : XFX Geforce GTS 250
Matherboard : GIGABYTE EP43T-S3L
RAM : 4096 DDR3 1333MHz SDRAM

شما مگه بازی مکس پین نصب کردین ؟

motv
12-10-2012, 01:33
شما مگه بازی مکس پین نصب کردین ؟

آره مشکلی نداشت.تمومش کردم فقط مثل بقیه بازی ها روزی یا دو روز یک بار مانند عکس پست اول که گذاشتم قفل میکرد.نکته اینکه فقط در بازی ها قفل میکنه و در ویندوز و نرم افزارها مشکلی نست

EXTREME
12-10-2012, 09:04
آره مشکلی نداشت.تمومش کردم فقط مثل بقیه بازی ها روزی یا دو روز یک بار مانند عکس پست اول که گذاشتم قفل میکرد.نکته اینکه فقط در بازی ها قفل میکنه و در ویندوز و نرم افزارها مشکلی نست

قبل از اینکه مکس پین 3 رو نصب کنی هم همینطور بود ؟

motv
14-10-2012, 05:53
قبل از اینکه مکس پین 3 رو نصب کنی هم همینطور بود ؟
آره از روز اولي كه خريدم همينطور بود

EXTREME
14-10-2012, 10:02
پس اون موارد رو که گفتم باید چک کنی از چیز دیگه ای نیست

nanaz67p
15-10-2012, 16:02
سلام
من با برنامه snazzi نزدیک 4ساله کار میکنم یعنی سیستمم فقط دو برنامه اسنازی و نرو برای رایت داره که چندین ساله مدام داره کار میکنه و هرچندماه یک بار دچار مشکل میشه
مثلا نرو7 که بهترین نرو به نظرمه هی دوماه یه بار اون گزینه ای که ویدیو رایت میشه خودبخود حذف میشه و مجبورم چندبار نرو نصب کنم که البته قبلا با چندبار پاک و نصب نرو اون گزینه درست میشد والی جدیدا حتما باید ویندوز عوض بشه که با این کار نرو درست میشه
دو روز پیش که ویندوز عوض کردم و برنامه اسنازی رو نصب کردم اون دگمه ضبط که قرمزه برای ضبط و ورود فیلم غیرفعاله یعنی اصلا دگمه ضبط وجود نداره چندین باز نصب و پاک کردم ولی درست نشد اگه کسی میدونه راهنماییم کنه خیلی مهمه شاید تو این چندسال خیلی جاها برده باشم حتی بازار رضا ولیعصر تهران که اونا هم تو خود نصب نرو مشکل داشتن چه به برسه به برنامه اسنازی واقعا نمیدونم چرا کسی سر در نمیاره تو این زمینه همه ادعای مدرک و تعمیرات دارن ولی وقتی نمیتونن از پس نرو بر بیان وای به حال اینکه بخواب برنامه اسنازی درست کنن کمکمککککککککککککککککککککک ککککککککککککک کنید مرسی