ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید مودم adsl با بودجه نهایت 60 تومن ! ( وایرلس یا معمولی)

Glad Boy
10-10-2012, 00:03
سلام
آقا یکی از آشناهای ما می خواد یه مودم بگیره برا adsl و بودجه ـش هم 50 تومن هست. می تونه تا 60 تومن هم افزایش بده.
چون لپتاپ داره اگه بشه با این بودجه وایرلس خرید خیلی خوب میشه (چیزه شاخی مسلما نمی خواد و برای مساحت چهل پنجاه متری می خواد استفاده کنه) امکانش هست با این اوضاع بازار ؟!
اگه نمیشه از همین مودم های باسیم معمولی. چه مدل و مارکی رو پیشنهاد می کنید ؟

NAZISM
10-10-2012, 12:58
درود
لپ تاپ های امروزی اکثرا مودم بی سیم wifi و دارند و قابلیت اشتراک اینترنت رو هم دارا هستند
چرا از وایلرس لپ تاپ برای اشتراک گذاری استفاده نمیکنید
در هر حال مودم بی سیم بگیرید خیلی بهتره من چندین ساله که مودم معمولی دارم اما پشیمونم که چرا بی سیم نگرفتم
تو برند ها دی لینک خوبه که تا پیش از این جوسازی های مسخره دلار و تشنج بازار؛ 55 تومان بوده؛ دیگه اکنون نمیدونم چقدر سودجوها کشیدن روش
سپاس

rz21
22-10-2012, 19:37
درود
لپ تاپ های امروزی اکثرا مودم بی سیم wifi و دارند و قابلیت اشتراک اینترنت رو هم دارا هستند
چرا از وایلرس لپ تاپ برای اشتراک گذاری استفاده نمیکنید
سپاس
ببخشید یعنی من الان جدیدا لپ تاپ خریدم و با مودم با سیم میتونم هر جای خونه که میخوام از اینترنت استفاده کنم؟چه طوری؟

775e
22-10-2012, 19:55
نه جانم منظور دوستمون این بود که لپ تای نقش پخش کننده وایرلس رو داشته باشه.
اما مدم وایلس بهتر
شما میتونی به سایت دی جی کالا سر بزنی مودم سنت بنظرم خوب باشه خودم تلنت دارم ازش راضی هستم خونه ما دو طبقه است و همه جا آنتن میده