PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Dishonored

amirpers
09-10-2012, 19:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان بازی اومده و کرک شده که می تونید از تاپیک دانلود بازی Dishonored ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اون رو دانلود کنید.

در این تاپیک به مشکلات نصب و اجرای بازی می پردازیم.

Developer: Arkane Studios
Publisher: Bethesda Softworks
Genre: Action, Adventure [Stealth-action-RPG]
Platform: PC / Windows

Media Size: 1 DVD-5.3GB
Game language: ENGLISH ONLY
Age requirements: 18+ Mature
Suggested system requirements: Quad Core i5 2.4 GHz, 4 GB RAM, graphic card 768 MB (GeForce 8800 GTX or better), 9 GB HDD, Vista/7.

اسکرین ها :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راهنمای نصب و کرک بازی

1) بازی را نصب کنید.

2) کرک Reloaded اصلاح شده را در محل بازی و در آدرس Binaries\Win32 کپی کنید.

3) بازی را اجرا نمایید.

کرک اصلاح شده Reloaded :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hp-world
10-10-2012, 13:22
تازگیا Skidrow داره کرک های بدی میزنه و معمولا FLT یا Reloaded بعدش کرک سالم رو میدن ، فقط من یک چیز رو نفهمیدم ، اینکه جلوش می نویسن Proper ، این کلمه یعنی چی ؟ نسخه خاصی هست ؟

italodance
10-10-2012, 13:27
تازگیا Skidrow داره کرک های بدی میزنه و معمولا FLT یا Reloaded بعدش کرک سالم رو میدن ، فقط من یک چیز رو نفهمیدم ، اینکه جلوش می نویسن Proper ، این کلمه یعنی چی ؟ نسخه خاصی هست ؟

Proper یعنی اصلاح شده اگر کاری مشکل داشت و شبکه ان را باطل کرد کار جدید که سالم هست بنام Proper یا همان اصلاح شده منتشر میشود

pouyasony
10-10-2012, 14:02
یعنی الان این نسخه ای که سایت دانلودها گذاشته کار نمیکنه؟نسخه black box هم گذاشته

Gregar
10-10-2012, 17:30
Proper یعنی اصلاح شده اگر کاری مشکل داشت و شبکه ان را باطل کرد کار جدید که سالم هست بنام Proper یا همان اصلاح شده منتشر میشود

خوب اون موضوعی که گفتم واسه reloaded هم کار میکنه ؟ یعنی من نسخه اسکیدرو رو بگیرم و کرک reloaded رو کپی کنم درست میشه ؟ چون گفتی reloaded حجمش بیشتره اینو گفتم

italodance
10-10-2012, 17:42
خوب اون موضوعی که گفتم واسه reloaded هم کار میکنه ؟ یعنی من نسخه اسکیدرو رو بگیرم و کرک reloaded رو کپی کنم درست میشه ؟ چون گفتی reloaded حجمش بیشتره اینو گفتم

فکر نکنم کلی reloaded رو باید بگیرید

Red EXotic
10-10-2012, 17:54
من تو یه سایت خارجی تو قسمت کامنتها خوندم که احتیاجی به دانلود دوباره نیست یه نفر با فایلهای Skidrowو با کرک Reloded امتحان کرده و جواب داده.
حالا خودمم دانلودم تموم بشه امتحان می کنم و خبر میدم

pouyasony
10-10-2012, 19:30
من این بازیو از بیرون خریدم 2تا dvd ولی موقع نصب تو 70 درصد هنگ میکنه دیگه جلوتر نمیره dvd 1 سالمه ولی وقتی 2 رو میذارم تا 70 درصد میره بعد دیگه وایمیسته.کسی میدونه باید چیکار کنم؟

pouyasony
10-10-2012, 19:30
من این بازیو از بیرون خریدم 2تا dvd ولی موقع نصب تو 70 درصد هنگ میکنه دیگه جلوتر نمیره dvd 1 سالمه ولی وقتی 2 رو میذارم تا 70 درصد میره بعد دیگه وایمیسته.کسی میدونه باید چیکار کنم؟

amirpers
10-10-2012, 20:16

دوست عزیز بهترین کاری که شما می تونی بکنی اینه که بازی رو از روی دی وی دی کپی کنی بر روی هارد کامپیوتر و بعدش شروع به نصب کردن بکنی.
اگه نصب نشه و یا اصلا کپی نشه خب معلومه که دی وی دی مشکل داره.

hp-world
10-10-2012, 21:11
این کرک Reloaded چیه دیگه ؟ یبار با اسم Real Proper اومد ، حالا هم جلوش نوشتن FIX ،به تنهایی باید استفاده شه یا اول باید کرکی که FLT داده رو بریزیم ؟ قبل از اون ، کرک FLT رو جداگانه میشه ریخت دیگه ؟ نیازی به کرک اسکیدرو نیست که ؟

Amin4All
10-10-2012, 21:41
کسی دانلود کرده ؟ اجرا شده ؟از کدوم سایت ؟

italodance
10-10-2012, 21:52
این کرک Reloaded چیه دیگه ؟ یبار با اسم Real Proper اومد ، حالا هم جلوش نوشتن FIX ،به تنهایی باید استفاده شه یا اول باید کرکی که FLT داده رو بریزیم ؟ قبل از اون ، کرک FLT رو جداگانه میشه ریخت دیگه ؟ نیازی به کرک اسکیدرو نیست که ؟

Reloaded رو برو

1 اول proper
2 دوم fix

pouyasony
10-10-2012, 22:13
دوست عزیز بهترین کاری که شما می تونی بکنی اینه که بازی رو از روی دی وی دی کپی کنی بر روی هارد کامپیوتر و بعدش شروع به نصب کردن بکنی.
اگه نصب نشه و یا اصلا کپی نشه خب معلومه که دی وی دی مشکل داره.

دوست عزیز dvd2 مشکل داره مثل موقعی که داشتم نصبش میکردم یکمش کپی شد بعد دیگه واستاد و جلو نرفت پس dvd2 مشکل داره.الان اگه رو یه dvd خام رایتش کنم درست میشه؟اگه نه یه جور میشه که فقط بشه dvd2 رو دانلود کرد؟

Gregar
10-10-2012, 22:15
اخ اخ حالا که ما داریم اینو دانلود میکنیم ایا سیستم مورد نیاز همونه که سرش بحث شده بود ؟ اگه اون باشه که دهنمون سرویسه . کارت گرافیک 5670 و رم هم 2 گیگ . یعنی اجرا نمیشه ؟ خواهشا یکی منو از نگرانی در بیاره ؟

pouyasony
10-10-2012, 23:02
مشکلمو پیدا کردم فقط الان نمیدونم چطور حلش کنم ببینید تو این 2تا 4dvd تا فایل هست که2 تاش به نام های setup-1a.binو setup-1b.bin که اینا تو dvd 1 هستن و سالمه سالمن واما تو 2dvd2 تا فایل به نام های setup-2a.binو setup-2b.bin هست که فقط و فقط فایل setup-2a.bin مشکل داره و کپی نمیشه بقیه فایلا سالمن و کپی میشن الان هیچجوری نمیشه که این فایلو تعمییر کرد یا هر کار دیگه؟؟؟؟

amirpers
10-10-2012, 23:52
مشکلمو پیدا کردم فقط الان نمیدونم چطور حلش کنم ببینید تو این 2تا 4dvd تا فایل هست که2 تاش به نام های setup-1a.binو setup-1b.bin که اینا تو dvd 1 هستن و سالمه سالمن واما تو 2dvd2 تا فایل به نام های setup-2a.binو setup-2b.bin هست که فقط و فقط فایل setup-2a.bin مشکل داره و کپی نمیشه بقیه فایلا سالمن و کپی میشن الان هیچجوری نمیشه که این فایلو تعمییر کرد یا هر کار دیگه؟؟؟؟

خب باید ببینی اون یه دونه فایل حجمش چقدره و یه نفر باشه که برات آپلودش کنه تا دانلود کنی اون یه دونه رو و بذاری پیش بقیه فایلها. ولی بهتر اینه که بری دی وی دی رو پس بدی.

pouyasony
10-10-2012, 23:57
خب باید ببینی اون یه دونه فایل حجمش چقدره و یه نفر باشه که برات آپلودش کنه تا دانلود کنی اون یه دونه رو و بذاری پیش بقیه فایلها. ولی بهتر اینه که بری دی وی دی رو پس بدی.

اره دوست عزیز باید پس بدم ولی فقط 4تومان پول تاکسیم میشه تا اون مغازه ارزششو نداره از جای دوری خریدمش که اشتباه کردم.اگه هیچ راهی پیدا نشه از اول دانلودش کنم واسم بصرفه تره.حجمش1.86 گیگه کسی حاضر نمیشه اینو واسه ما اپلود کنه که

یه جوونمرد پیدا میشه این فایل setup-2a.bin رو واسه ما اپلود کنه؟جبران میکنم.

Gregar
11-10-2012, 11:31
خوب قبلا یه حداقل سیستم واسه اجرای این بازی گفته شده بود که خیلی ها نگران بودن که این بازی رو نتونن اجرا کنن . در واقع اون سیستم حداقل نیست و کسایی تونستن روی کمتر از اون رو هم اجرا کنن . منتهی فقط اجرا شده و کیفیت انچنانی نداشته . در حد low تا medium .

خوب از طریق این سایت میتونین چک کنین که ایا سیستمتون میتونه این بازی رو اجرا کنه یا نه . کسایی که هنوز بازی رو نگرفتن از طریق این سایت حتما قبلش چک کنن که به سیستمشون بخوره .

amirpers
11-10-2012, 17:14
اره دوست عزیز باید پس بدم ولی فقط 4تومان پول تاکسیم میشه تا اون مغازه ارزششو نداره از جای دوری خریدمش که اشتباه کردم.اگه هیچ راهی پیدا نشه از اول دانلودش کنم واسم بصرفه تره.حجمش1.86 گیگه کسی حاضر نمیشه اینو واسه ما اپلود کنه که

راستش من خودم هنوز دانلودم تموم نشده و تا زه اگه هم بشه امکان آپلود این حجم رو ندارم.
امیدوارم یکی از دوستان این کار رو برات بکنه.

pouyasony
11-10-2012, 18:04
راستش من خودم هنوز دانلودم تموم نشده و تا زه اگه هم بشه امکان آپلود این حجم رو ندارم.
امیدوارم یکی از دوستان این کار رو برات بکنه.

شما از کدوم سایت دانلود کردید من میتونم نسخه بلک باکسشو دانلود کنم ولی میترسم اونم بگیرم کار نکنه

Gregar
11-10-2012, 18:17

میتونی از تورنت استفاده کنی . به راحتی هر فایلی که میخوای رو میشه از توی پوشه بازی دانلود کرد . چون بازی هم تازه اومده سیدر زیاد داره و میشه با سرعت بالا دانلود کرد .

pouyasony
11-10-2012, 19:00
میتونی از تورنت استفاده کنی . به راحتی هر فایلی که میخوای رو میشه از توی پوشه بازی دانلود کرد . چون بازی هم تازه اومده سیدر زیاد داره و میشه با سرعت بالا دانلود کرد .

دوسته من میشه یکم زیر دیپلم حرف بزنی؟:sq_2:تورنت چیه دیگه؟چطور میتونم اینکارو بکنم؟توروخدا یکم راهنماییم کن ممنونت میشم

amirpers
11-10-2012, 21:05
دوسته من میشه یکم زیر دیپلم حرف بزنی؟:sq_2:تورنت چیه دیگه؟چطور میتونم اینکارو بکنم؟توروخدا یکم راهنماییم کن ممنونت میشم

تورنت نوعی اشتراک گذاریه که بحثش طولانیه.
شما باید یه برنامه تورنت مثل BitTorrent نصب کنی و بری تو سایت هایی که قابلیت سرچ فایل های تورنت دارند، تورنت این بازی رو پیدا کنی و دانلود کنی که حجمش خیلی کمه. باید تورنتی رو انتخاب کنی که به قول دوستمون سیدر زیاد داشته باشه. به زبان ساده یعنی افراد زیادی باشند در دنیا که اون رو به اشتراک گذاشته باشند.
بعدش اون فایل تورنت رو با برنامه ای که نصب کردی باز می کنی و یه آدرس روی هارد بهش میدی تا اونجا دانلود کنه.
حالا چون شما فقط احتیاج به یک فایل داری، باید از توی اون برنامه و در قسمت فایل که پایین این برنامه هست، همه فایل های بازی رو انتخاب کنی و Donot download رو بزنی تا دانلود نشند و فقط اون یه دونه فایل دانلود بشه.
همین

البته یادت باشه باید فایل تورنتی رو دانلود کنی که اون فایل مورد نظرت توش باشه. این جوری نباشه که مثلا ایمیج باشه یا اینکه فشرده شده باشه که در اون حالت نمی تونی اون یه دونه فایل رو پیدا کنی.
.
.
.
دوست عزیز من خودم الان سه تا تورنت گرفتم و امتحان کردم . یکیش که ایمیج بود و دو تای دیگه اصلا اون فایلی که شما می گی رو نداشت چون فشرده شده بودند و چندین پارت. یعنی باید همش رو دانلود می کردی و بعدش اکسترکت می کردی تا تازه احتمالا اون فایلی که می خوای رو به دست بیاری.

به نظر من بهترین کار یا اینه که همون بلک باکس رو دانلود کنی یا اینکه بری و پس بدی.

manuelcalavera
12-10-2012, 13:23
آقایون من یک مشکلی دارم.

اولای بازی سیو رو درست انجام میده ولی بعدش دیگه درست انجام نمیده. یعنی توی لیست ِ Save ها نمیره چیزی.
مگر اینکه دستی سیو کنم.

کرک اولی که داشتم اسکیدرو بود ، الان هم ریلودد هست. ولی بازم فرق نفوکوله.

amirpers
12-10-2012, 13:52
آقایون من یک مشکلی دارم.

اولای بازی سیو رو درست انجام میده ولی بعدش دیگه درست انجام نمیده. یعنی توی لیست ِ Save ها نمیره چیزی.
مگر اینکه دستی سیو کنم.

کرک اولی که داشتم اسکیدرو بود ، الان هم ریلودد هست. ولی بازم فرق نفوکوله.

دوست عزیز باید از کرک فیکس شده ریلودد استفاده کنی.
من تا چند دقیقه دیگه در پست اول قرارش می دم.

H-R-N
12-10-2012, 14:22
اخ اخ حالا که ما داریم اینو دانلود میکنیم ایا سیستم مورد نیاز همونه که سرش بحث شده بود ؟ اگه اون باشه که دهنمون سرویسه . کارت گرافیک 5670 و رم هم 2 گیگ . یعنی اجرا نمیشه ؟ خواهشا یکی منو از نگرانی در بیاره ؟

سلام
دوست عزیز من رو سیستم خودم با رم ۱ گیگ و گرافیک ۵۱۲ و سی پی یو dual core 1.6 اجرا کردم

در ضمن رو همین سیستم max payn 3 و rage و darksider 2 و تمام call of duty ها رو و کلی‌ بازی‌ دیگه رو اجرا کردم

فقط تو این دو سه ساله بازی‌ بتل فیلد ۳ رو که اجرا کردم که به شدت تیک میزد و نشد بازی کنی

gta6767
13-10-2012, 19:30
آقایون من بازی را نصب میکنم اما وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم ارور میده وارورشم اینه:dishonored has stpped working.
بعد از این هم که این ارور را میبندم یک ارور طولانیه دیگه میده تو را خدا کمک کنید همه ی کرک هارو هم روی dvd که خریدم بود اما من همشا امتحان کردم ولی جواب نمیده.
تورا خدا کمک کنید.

Bestlearn
13-10-2012, 20:33
درود،دوستان،من موقع نصب بازی با یه ارور مواجه شدم که میگفت فایل Chartextures.tfc قابل نصب نیست،بازی رو روی هارد ریختم و از اونجا نصب کردم،باز هم همین اتفاق افتاد،Ignore کردم و نصب تموم شد،حالا با اجرای بازی وقتی نزدیک هر کاراکتری میشم سیاه میشه،ممکن هست کسی این فایل رو برای من آپلود کنه تا من بریزم توی فایل بازیم؟فکر هم نمیکنم حجمش زیاد باشه،یه Search تو فایل بازیتون بزنید پیدا میکنید،ممنون میشم آپلود کنید،منتظرم.

amirpers
13-10-2012, 20:46
آقایون من بازی را نصب میکنم اما وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم ارور میده وارورشم اینه:dishonored has stpped working.
بعد از این هم که این ارور را میبندم یک ارور طولانیه دیگه میده تو را خدا کمک کنید همه ی کرک هارو هم روی dvd که خریدم بود اما من همشا امتحان کردم ولی جواب نمیده.
تورا خدا کمک کنید.

شما کرک پست اول رو بریز ببین درست میشه یا نه.

Bestlearn
13-10-2012, 20:54
کسی نیست به من کمک کنه؟لطفا کمکم کنید،اینطوری بازی خیلی رو مخه،حجم این فایل اِ چقدر هست؟یک نفر کمک کنه لطفا.

gta6767
13-10-2012, 22:38
اون کرک صفحه ی اول را ریختم ولی مشکلم حل نشد.
چیکار کنم موندم تو خماریییییی.

Bestlearn
13-10-2012, 22:48

داداش میتونی به من کمک کنی؟؟؟

amirpers
13-10-2012, 23:57
درود،دوستان،من موقع نصب بازی با یه ارور مواجه شدم که میگفت فایل Chartextures.tfc قابل نصب نیست،بازی رو روی هارد ریختم و از اونجا نصب کردم،باز هم همین اتفاق افتاد،Ignore کردم و نصب تموم شد،حالا با اجرای بازی وقتی نزدیک هر کاراکتری میشم سیاه میشه،ممکن هست کسی این فایل رو برای من آپلود کنه تا من بریزم توی فایل بازیم؟فکر هم نمیکنم حجمش زیاد باشه،یه Search تو فایل بازیتون بزنید پیدا میکنید،ممنون میشم آپلود کنید،منتظرم.
دوست عزیز این فایل حجمش 200 و خورده ای مگ هستش و اپلود کردنش سخته. امیدوارم یکی از دوستان برات آپلودش کنه.
یه کار دیگه هم می تونی بکنی تا شاید نصب بشه.
این که بازی رو پاک کنی و دی وی دی ها رو روی هارد کپی کنی و از روی هارد نصب کنی. یه امتحانی بکن.

این کرک پست اول هم کامل ترین و بهترین کرکی هست که برای بازی اومده. احتمالا یا بازی شما مشکل داره یا ویندوزت.

Bestlearn
14-10-2012, 09:37
دوست عزیز این فایل حجمش 200 و خورده ای مگ هستش و اپلود کردنش سخته. امیدوارم یکی از دوستان برات آپلودش کنه.
یه کار دیگه هم می تونی بکنی تا شاید نصب بشه.
این که بازی رو پاک کنی و دی وی دی ها رو روی هارد کپی کنی و از روی هارد نصب کنی. یه امتحانی بکن.

داداش من توی پستم گفتم،از روی هارد هم همین ارور رو میداد،بازم ممنون،کسی هست که بتونه این فایل رو برام آپلود کنه؟خواهش می کنم.

italodance
14-10-2012, 09:47
داداش من توی پستم گفتم،از روی هارد هم همین ارور رو میداد،بازم ممنون،کسی هست که بتونه این فایل رو برام آپلود کنه؟خواهش می کنم.

دوست عزیز لطفا شلوغش نفرمایید دوستان بالا قصدشان فقط کمک به شماست و برای شما وقت جهت راهنماییتان میگذارند

مو به مو بگو الان کدوم نسخه رو گرفتی من یکبار تو همین تاپیک توضیح دادم:

Bestlearn
14-10-2012, 10:24
دوست عزیز لطفا شلوغش نفرمایید دوستان بالا قصدشان فقط کمک به شماست و برای شما وقت جهت راهنماییتان میگذارند

مو به مو بگو الان کدوم نسخه رو گرفتی من یکبار تو همین تاپیک توضیح دادم:

دوست خوبم من شلوغ کردم؟معذرت میخوام.
من بازی رو از مغازه گرفتم،کرکشم اسکیدرو هست،مشکلی با کرک ندارم،بازی رو از روی هارد نصب کردم،اما این ارور رو داد :
---------------------------
Error
E:\Program Files (x86)\Bethesda Softworks\Dishonored\DishonoredGame\CookedPCConsol e\CharTextures.tfc

An error occurred while trying to copy a file:

The source file is corrupted.

Click Retry to try again, Ignore to skip this file (not recommended), or Abort to cancel installation.
Abort Retry Ignore
وقتی بازی میکنم به کاراکتری نزدیک میشم تکستچرش لود نمیشه و سیاه میشه.
حالا میخوام یکی از بچه ها که براش این کار مقدور هست،این فایل رو برام آپلود کنه،فایل تورنتشو پیدا کردم،اما هیچ سیدر ی نداشت که دانلود کنم،برای همین از شما درخواست کمک کردم :).

fshnet
14-10-2012, 11:05
آقا این کرک پست اول بلاک شده اگر زحمت بکشید مجدد آپلودش کنید ممنون میشم:20:

italodance
14-10-2012, 11:34
دوست خوبم من شلوغ کردم؟معذرت میخوام.
من بازی رو از مغازه گرفتم،کرکشم اسکیدرو هست،مشکلی با کرک ندارم،بازی رو از روی هارد نصب کردم،اما این ارور رو داد :
Error
E:\Program Files (x86)\Bethesda Softworks\Dishonored\DishonoredGame\CookedPCConsol e\CharTextures.tfc

An error occurred while trying to copy a file:

The source file is corrupted.

Click Retry to try again, Ignore to skip this file (not recommended), or Abort to cancel installation.
Abort Retry Ignore
وقتی بازی میکنم به کاراکتری نزدیک میشم تکستچرش لود نمیشه و سیاه میشه.
حالا میخوام یکی از بچه ها که براش این کار مقدور هست،این فایل رو برام آپلود کنه،فایل تورنتشو پیدا کردم،اما هیچ سیدر ی نداشت که دانلود کنم،برای همین از شما درخواست کمک کردم :).

ممنون اسکیدرو کارش کلا باطل اعلام شد و کار RELOADED با ان فیکسش پذیرفته شده خوب کار اسکیدرو 5 گیگی هست ان یکی 6 گیگی

تازه گیرم نصب شد کار اسکیدرو بدلیل مشکل عدم save کارایی ندارد وقتت رو روش تلف نکن

شما باید چی کار کنی:

1 کلا پاک کن همه چی و فولدرها رو
2 Dishonored.Real.Proper-RELOADED را دانلود و نصب کن
3 سپس Dishonored.Fix-RELOADED دانلود و نصب کن

تمام

Bestlearn
14-10-2012, 12:06
ممنون اسکیدرو کارش کلا باطل اعلام شد و کار RELOADED با ان فیکسش پذیرفته شده خوب کار اسکیدرو 5 گیگی هست ان یکی 6 گیگی

تازه گیرم نصب شد کار اسکیدرو بدلیل مشکل عدم save کارایی ندارد وقتت رو روش تلف نکن

شما باید چی کار کنی:

1 کلا پاک کن همه چی و فولدرها رو
2 Dishonored.Real.Proper-RELOADED را دانلود و نصب کن
3 سپس Dishonored.Fix-RELOADED دانلود و نصب کن

تمام

دوست خوبم،من با این کرک دارم بازی میکنم،سیو هم کردم چند مرحله هم جلو رفتم،در ضمن تو فایل کرک یک فایل به اسم Skidrow هست،مطمئن نیستم اسکیدرو باشه،بعد من مشکلم رو گفتم،تکستچر ها لود نمیشن،حالا این کرک رو هم امتحان میکنم.ممنون.

gta6767
14-10-2012, 16:21
آقایون سلام این مشکل من از چیه که این ارور را میده از ویندوزه یعنی ببینید این ارور را میده:
Dishonored has stopped working.A problem caused the program to stop working correctly.windows will close the program and notify you if as solution is available.
مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

amirpers
14-10-2012, 17:37
آقا این کرک پست اول بلاک شده اگر زحمت بکشید مجدد آپلودش کنید ممنون میشم:20:

دوست عزیز من همین الان چک کردم. لینک مشکلی نداره.

Bestlearn
14-10-2012, 19:12
آقایون سلام این مشکل من از چیه که این ارور را میده از ویندوزه یعنی ببینید این ارور را میده:
Dishonored has stopped working.A problem caused the program to stop working correctly.windows will close the program and notify you if as solution is available.

دوست خوبم،من زیاد در این زمینه تجربه ندارم و مطمئن نیستم،اما احتمالش هست که قبل از نصب آنتی ویروس رو خاموش نکردی و کرک درست ریخته نشده.
در ضمن یه راه حل بگم برای نوشتن ارور هاتون،که زیاد زحمت نکشید:
روی ارور کلیک کنید و Ctrl+C یا همون کپی رو بزنید و هرجایی که میخواید متن ارور رو بزارید Ctrl+V یا همون Paste رو بزنید،کل متن ارور + گزینه های قابل انتخاب رو براتون میزاره.
یه بار وقتی آنتی ویروس خاموشه بازی رو نصب کنید و کرک رو بریزید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه !

gta6767
14-10-2012, 19:58
خاموش کردم آنتی ویروس را و دوباره نصب کردم اما فایده ای نداشت.

virus2009
15-10-2012, 01:08

شما کرک زیر رو امتحان کن ببین درست میشه :

bigman
15-10-2012, 01:28
این ورژن بلاک باکس که دانلودها گذاشته را دانلود کنم مشکلی نداره ؟؟؟

gta6767
15-10-2012, 19:51
شما کرک زیر رو امتحان کن ببین درست میشه :

نشد بازم فکر کن مقسمت نیست ما این بازی را انجام بدیم؟
یک سوال امکانش هست مشکل از ویندوز باشه؟
باتشکر.

virus2009
15-10-2012, 21:48
نشد بازم فکر کن مقسمت نیست ما این بازی را انجام بدیم؟
یک سوال امکانش هست مشکل از ویندوز باشه؟
باتشکر.

اون اروری که میده قسمت پایینش یک گزینه به نام Details هست
اون رو باز کن متنی که توش هست رو اینحا بزار

gta6767
15-10-2012, 23:08
اون اروری که میده قسمت پایینش یک گزینه به نام Details هست
اون رو باز کن متنی که توش هست رو اینحا بزار

ببخشید ولی چنین گزینه ای نداره .

mohsen_gh1991
26-10-2012, 20:28
دوستان نسخه بلک باکس بازی مشکلی نداره؟ من تو دانلود ها خوندم که قسمت مربوط به معرفی سازنده های بازی فقط حذف شده. چیز دیگه ای ازش کم نشده؟

emin123
29-10-2012, 21:31
سلام من این بازی رو به صورت کامل نصب کردم و اجرا میشه اما وقتی‌ از در‌ها عبور می‌کنم ، هنگام لودینگ از بازی میره بیرون لطفا کمکم کنید دیوونم کرده :sq_6:

Amir 3d
03-11-2012, 13:25
دوستان نسخه بلک باکس بازی مشکلی نداره؟ من تو دانلود ها خوندم که قسمت مربوط به معرفی سازنده های بازی فقط حذف شده. چیز دیگه ای ازش کم نشده؟
من دیشب پارت آخر رو گرفتم نسخه سالمه از نظر اجرا بازی

velvet revoulver
04-11-2012, 23:32
.............................

M A S T 3 R
14-11-2012, 12:23
دوستان من نسخه بلک باکس این بازی رو نصب کردم که به طور پیشفرض کرکش اسکیدرو هست بازی رو چند مرحله رفتم فهمیدم مشکل سیو داره اینکه وقتی از بازی میای بیرون میری نمیتونی سیو خودتو پیدا کنی لود کنی حالا کرک فیکس ریلود رو ریختم سیو ها نیست که بخوام لود کنم
کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟

tato2
14-11-2012, 16:59
بازیه قشنگی بود...

ahmadhossein
11-12-2012, 17:46
سلام بازی dishonoredرو نصب کردم اجرا که میکنم تو لودینگ اول کلوز پروگرم میده پایین تر همین صفحه ارور اون کشو ی پایین که اسمشو نمیدمنم باز میکنم اولین چیزی که نوشته اسم ارورهappcrashاین مشکل رو چطوری حل کنم 10تا کرک تا حالا امتحان کردم جواب نداده.کمک کنین:n28::n28::n28:

rezadevilmaycry
15-01-2013, 08:51
با سلام دوستان مشکل من در این بازی اینه که تصویر وقتی وارد بازی میشم قرمز هستش چطوری درست کنمش؟ کسی از دوستان راهی میدونه؟

sh79
14-01-2014, 10:37
واقعا ببخشید که این تاپیک غراضه رو بالا آوردم.این ارور از چیه؟:
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MUSK£T££R
14-01-2014, 14:43
واقعا ببخشید که این تاپیک غراضه رو بالا آوردم.این ارور از چیه؟:
[
شما DLC نصب کردین ...؟

sh79
15-01-2014, 00:08
خودش خودکار با بازی نصب شد.چون مال من Game of the year editotion هست.تمام دی ال سی ها توش هست.

MUSK£T££R
15-01-2014, 00:53
خودش خودکار با بازی نصب شد.چون مال من Game of the year editotion هست.تمام دی ال سی ها توش هست.
DLC آخر این مشکلو داره تو فروم خود استیم هنوز این مشکلو نتونستن برطرف کنن ...!

تو محل نصب بازی فایل steam.api.dll رو سرچ کن ببین هست ..؟

sh79
15-01-2014, 08:45
DLC آخر این مشکلو داره تو فروم خود استیم هنوز این مشکلو نتونستن برطرف کنن ...!

تو محل نصب بازی فایل steam.api.dll رو سرچ کن ببین هست ..؟
آره.هست...

MUSK£T££R
15-01-2014, 13:32
آره.هست...
پس هیچی دیگه مشکل از اونم نیست ..!
فقط یه زاه حل میمونه نسخه بدون dlc رو نصب کنی ..!

Seyed Artyom
05-08-2014, 17:51
این پیغام مربوط به چی میشه؟چیجوری میتونم برطرفش کنم؟

saeediss
23-03-2015, 17:22
با سلام خدمت شما عزیزان من نسخه بلک باکس رو دانلود کردم و نصب کردم ولی اجرا نمیشه در واقع دو تا ارور میاد یکی این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعدش این ممنون میشم کمکم کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]