ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تجربیات مصرف کنندگان در رابطه با صحت عوارض موقتی و مادام العمر فیناستراید

-Nikolas-
09-10-2012, 18:31
سلام :sq_20:
بازخوردهای متفاوتی درباره ی عوارض موقتی و مادام العمر فیناستراید میشنویم
با توجه به اینکه در جدیدترین بروشور Propecia هشدار جدی تری داده شده که خیلی بیشتر از اعداد و رقم هایی که تا پیش از این گفته میشد ممکنه عوارض جنسی پایدار باشه و با قطع مصرف به حالت طبیعی برنگرده
هدف از ایجاد این تایپیک شنیدن نظر و تجربیات کسانی هست که خود به مدت زیادی بلکه سالها از فیناستراید 1 میلی گرم استفاده کردن

1-ایا بعد از یک یا چند سال مصرف عوارض جنسی پایداری در شما به وجود اومده؟؟؟
2-ایا شمایی که چندین سال از این قرص استفاده میکنید فرزندان سالمی دارید؟؟؟
3-ایا برای بچه دار شدن مشکلی نداشتید؟؟؟
4-ایا از لحاظ فیزیکی تغییری در اندام های مختلف بدن تان ایجاد نشده؟؟؟
5-ایا از لحاظ روحی روانی مشکلی نداشتید؟؟؟
6-ایا توان / قدرت عمومی و ماهیچه های بدن تان تحلیل نرفته؟؟؟
7-ایا حس نمیکنید نسبت به قبل از مصرف در بدن تان چربی بیشتری انباشته شده؟؟؟
8-ایا حس نمیکنید پوست تان پیر و چین و چروکهای بیشتری نسبت به هم سن و سالای خودتان دارد؟؟؟
9-ایا استخوان درد دارید و از تراکم استخوانی تان کاسته شده؟؟؟
10-یا حس نمیکنید سرعت پوسیده شدن دندان هایتان بیشتر شده؟؟؟
11-ایا کسانی که قصد مصرف طولانی مدت و یا مادام العمر رو دارن باید منتظر بزرگ شدن سینه هایشان باشند؟؟؟
12-در کل چه توصیه ای برای کسانی که تصمیم به مصرف فیناستراید دارند""" دارید؟؟؟

تقریبا این تمام سوال هایی بود که کاربران مختلف در رابطه با عوارض فیناستراید در فضای مجازی به دنبال جوابش بودن
__________________________________________________ ___________________________________
(در نظرسنجی میتونید چند گزینه رو انتخاب کنید)

-Nikolas-
09-10-2012, 18:44
ناظران محترم لطفا 2 تایپیک مشابه ( بدون نظرسنجی) رو حذف کنید...

-Nikolas-
19-12-2012, 03:01
هیشکی توی این p30world نیست که چند سال از فیناستراید استفاده کرده باشه؟؟؟!!!

flower boy2
24-12-2012, 23:54
اگه این چیزایی رو که نوشتی حتی 1%احتمالش باشه من یکی دیگه نمیخورم.کچل بمونیم بهتره!!!!!!!من تازه 20 روزه شروع کردم ولی فعلا نه عارضه ای دیدم نه تاثیر آنچنانی

-Nikolas-
25-12-2012, 04:34
اگه این چیزایی رو که نوشتی حتی 1%احتمالش باشه من یکی دیگه نمیخورم.کچل بمونیم بهتره!!!!!!!من تازه 20 روزه شروع کردم ولی فعلا نه عارضه ای دیدم نه تاثیر آنچنانی
توی همین انجمن چند نفر رو دیدم که گفتن بر اثره مصرف فیناستراید سینه هاشون بزرگ شده و به دنبال جراحی زیبایی بودن که به حالت اولش برگردونن
بعضی ها هم مدت هاست میخورن اما عوارضی درشون دیده نمیشه
طوری که من فهمیدم و از حرف های مصرف کننده ها شنیدم مثله اینکه روی همه تمامی عوارضی که در پست اول گفتم دیده نمیشه
برخی ممکنه یک یا چندتا از این عوارض رو تجربه کنن و بعضی ها در طولانی مدت هم اصلا مشکلی براشون پیش نیومده ! همین باعث میشه ادم احتیاط بیشتری بکنه و قبل از استفاده تحقیق و بررسی دقیق تری داشته باشه چون عوارضش به جاهای خطرناکی مربوط میشه شوخی بردار نیست :sq_25: