ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارایه راهی برای دانلود فیلمهای فرمت FLV پخش آنلاین

Saeedifar
08-10-2012, 22:02
با سلام خدمت دوستان عزیز:sq_16:
همونطور که می بینید اینترنت ملی هم کم کم داره میاد و فکر کنم دیگه از اواخر همین هفتست که وزیر ارتباطات بیاد و بگه که سایت تبیان به تنهایی تامین کننده ی تمام نیازهای کاربران در داخل کشور بوده و سرعت 64 کیلوبیت از سر کاربران ایرانی هم زیاده
خواهشا اگه دوستان فیلتر شکنی دارن که به وسیله اون میشه فیلم های آنلاین رو دید راهنمایی بفرمایید ...
ممنون میشم
خودم تا امشب با expat shield کار میکردم که میشد در حد دیال آپ فیلما رو دانلود کرد که آقایون اونم در اقرامی غیر منتظره از کار انداختن:sq_5:
کاش کلا جمش میکردن سنگین تر بود بقرآن :sq_10:

saurron
08-10-2012, 22:10
چه آواتاری!

MILAD99
09-10-2012, 19:56
مشکل Play و دانلود نشدن فایل های تصویری،به این خاطر هست که اکثر ISP ها در ایران مشاهده و دانلود فایل های تصویری FLV و AVI و... رو محدود کردند.
فعلا تنها راه مشاهده این فایل ها استفاده از V**P^^N هست...
اگر هم از سرویس های لیچر استفاده میکنید (مثل همینی که تو امضای من هست) میتونید بعد از انتقال فایل به اکانتتون فایل رو Rename کنید و اون رو دانلود کنید.
اگر سوالی در مورد تهیه سرویس ها داشتید میتونید توی پروفایلم یا تاپیک مربوطه بپرسید.

arashsard
09-10-2012, 21:23
همونطور که می بینید اینترنت ملی هم کم کم داره میاد و فکر کنم دیگه از اواخر همین هفتست که وزیر ارتباطات بیاد و بگه که سایت تبیان به تنهایی تامین کننده ی تمام نیازهای کاربران در داخل کشور بوده و سرعت 64 کیلوبیت از سر کاربران ایرانی هم زیاده
خواهشا اگه دوستان فیلتر شکنی دارن که به وسیله اون میشه فیلم های آنلاین رو دید راهنمایی بفرمایید ...
ممنون میشم
خودم تا امشب با expat shield کار میکردم که میشد در حد دیال آپ فیلما رو دانلود کرد که آقایون اونم در اقرامی غیر منتظره از کار انداختن:sq_5:

از vpn پروتکل pptp استفاده کن... هم یوتیوب باز میشه و هم فیلم انلاین میتونی ببینی و دانلود کنی...:sq_25:

NAZISM
10-10-2012, 13:30
ممنون میشم

درود
دوست من
خوب وقتی قراره اینترنت ملی بیاد یعنی وی پی ان و فیلتر شکن جایی در اینترنت ملی نداره

iliafshar
10-10-2012, 20:12
همونطور که دوستمون میلاد گفت یکی از راه های حل این مشکل استفاده از راپیدلیچi اگر اهل پول خرج کردنید یک سایت ایرانی که این خدمات رو ارائه میده و خداییش خوب هم هست(خودم ازش استفاده میکنم) سایت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هست که میتونید حتی فایل های تورنت هم انتقال بدید تا 40mg هم رایگانه بعد از اینکه در سایت اکانت ایجاد کردید فایل رو به روی سرور هاشون انتقال میدی و پسوند فایل رو عوض میکنی مثلا اگر اخرش .avi تغیرش میدی به .zip

arashsard
10-10-2012, 20:51
من با چیز پی ان مشکلی ندارم ولی با ساکس مشکل دارم...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]