ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : زیاد بودن موهای پا (مرد ) چجوری موهای پا رو کمتر کنیم یا از بین ببریم

sansa
08-10-2012, 08:46
زیاد بودن موهای پا (مرد ) چجوری موهای پا رو کمتر کنیم یا از بین ببریم ؟ شــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــما همین اینطورید ؟ :sq_6:

دوستا روشی هست که موهای پا رو کمتر کنیم ؟ ایا این بیماری که موهای پا زیاد باشن ؟:sq_21:

تجربه شما چیه ایا با تیغ موهای پای خود را میزنید ؟:sq_4:

banii
08-10-2012, 11:31
برو لیزر کن ...

Ghaioom
08-10-2012, 22:15
خیلی چیز بدیه. هر کی میبینه اینجوری میشه! :sq_6:

-Nikolas-
09-10-2012, 15:56
تقریبا تنها راه دائمی لیزر هست
فکر نمیکنم زیاد بودن موهای پا رو بشه به بیماری خاصی ربط داد
معمولا ژنتیک مشخص میکنه چه تعداد فولیکول مو در پوست وجود داشته باشه

GNesh
09-10-2012, 16:26
دوستان اين مواد موبر (اسپري)آيا براي بدن ضرر داره؟
آيا مثل تيغ باعث ميشه كه بعد از استفاده حجم موها بيشتر بشه؟

khafan8288
09-10-2012, 16:41
سلام

واقعا زشته موی پا
مال من انگار جنگله:sq_2:
هزینه لیزر چقدره؟
موبر واسه پا استفاده نکردم ولی واسه جاهای دیگه استفاده کردم:31:
یه جور سوزشی به بدن میده
استفاده نکنی بهتره
البته شاید پوست من به موبر حساس باشه

banii
09-10-2012, 17:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

khafan8288
09-10-2012, 20:27
این چیه؟
یه خورده توضیح بده دوست عزیز

-Nikolas-
10-10-2012, 00:11
سلام

واقعا زشته موی پا
مال من انگار جنگله:sq_2:
هزینه لیزر چقدره؟
موبر واسه پا استفاده نکردم ولی واسه جاهای دیگه استفاده کردم:31:
یه جور سوزشی به بدن میده
استفاده نکنی بهتره
البته شاید پوست من به موبر حساس باشه
هزینه میلیونیه اگه میلیونری بسم الله
شما برای اون جاهای دیگه باید موبر مخصوص خودشو بگیری هر موبری رو که نمیشه به اونجاها زد :sq_2:

-Nikolas-
10-10-2012, 00:14
این چیه؟
یه خورده توضیح بده دوست عزیز
کرم موبره دیگه!!!!
سمت چپی برای پوستهای معمولی .. راستی پوستهای خشک

ziba12
10-10-2012, 13:52
بابا کی بخاطر مو میاد 1 ملیون خرج کنه .....

از این کرم و اسپری چیزی سراغ ندارین منم اینطوریم . ؟؟؟؟؟؟

khafan8288
10-10-2012, 17:08
تازه نمیدونم چرا من روم نمیشه موهای پامو بزنم
البته اگه خونه مجردی داشتم که هیچچ مشکلی نبود
میترسم بقیه مسخرم کنن:41:

GNesh
10-10-2012, 19:57
دوستانةاينا براي سلامتي ضرر نداره؟
چون مواد شيميايي هست ميگم

sansa
11-10-2012, 11:50
داره ولی به اندازه لیزر نیست .

بهترین راه تیغ هست .... اما بازم با تیغ بزنی بیشترش میکنه ...یعنی بیشتر میشه

راهی نیست که کمتر بشه ؟؟

Reza Azimy_RW
11-10-2012, 13:24
منم همین مدلیم وحشتناک ... همیشه که نیازی نیست بزنی هر وقت نیاز بود ( :دی ) کرم موبری اسپری چیزی بزن بره

sansa
12-10-2012, 18:13
کسایی که موهای پاشون اینجوری دستشون هم اینقدر مو داره ؟!!

merikhi
12-10-2012, 18:25
برای مردها بهترین راه کوتاه کردنشه! من با ماشین اصلاح صورت هر چند وقت یه بار کوتاه میکنم.ماشین اصلاح منظورم ایناییه که از ته نمیزنن! بنظرم بهترین روشه چون از ته زدن واسه مردها خیلی جالب نیست.
از ته خواستی بزنی میتونی ماشین اصلاح بادی گروم فیلیپس بگیری.
لیزر و اینجور چیزها هم هم هزینه بسیار زیادی داره هم کلی باید بری بیای.ضمن اینکه بدون عوارض هم نیست همون ماشین اصلاح از همش بهتره بنظر من.کرم و این چیزها هم بدرد زنها میخوره بیشتر چون موی خیلی کمتری دارند.

راستی از ماشین اصلاح اگه استفاده کردی هیچوقت نزدیک اعضای حساس! بدن هم نرو! چون بافتهای خیلی شل و ول رو ممکنه گاز بگیره :sq_1:

khafan8288
12-10-2012, 22:18
کسایی که موهای پاشون اینجوری دستشون هم اینقدر مو داره ؟!!
مال من که زیاد نیست

sansa
13-10-2012, 08:18
فکر کنم دوستمون درست گفت ماشین اصلاح فقط برای پا خوبه نه برای جای دیگه ///:sq_1:

Ice Pain
24-10-2012, 19:56
این فوتبالیست‌ها همیشه از ته میزنند (شیاد هم لیزر...) و خیلی‌ خوشگل میشه :blush:

من کرم موبر ویت رو پیشنهاد می‌کنم. یا هم با ماشین موزر با شماره صفر بزنید اما از تیغ اصلا استفاده نکنید چون بعد از مدتی‌ موها ضخیم و پرتر میشه ....

Ice Pain
24-10-2012, 20:07

supermax15
24-10-2012, 20:20
اخه ادم به خاطره پشمش میره اینقد خرج میکنه
ارزان ترین روش یک قیچی بگیرید و کوتاه کنید اگه خواستید ماشین بزنید
مگه دخترید می خواید از پشم رو از ته بزنید

Ice Pain
24-10-2012, 20:32
اخه ادم به خاطره پشمش میره اینقد خرج میکنه
ارزان ترین روش یک قیچی بگیرید و کوتاه کنید اگه خواستید ماشین بزنید
مگه دخترید می خواید از پشم رو از ته بزنید

دختر و پسر نداره موی پا ای‌ که باعث زشتی شده باشه رو باید زد... تازه اگه نزنی‌ دخترا (وقتی س ک س کنید) چندششون می‌شه
+
یه چیز دیگه که خیلی‌ مهم اینکه اگه پوستتون خیلی‌ سفید باشه که معمولاً در این حالت موها مشگی ترند موقیی که موها رو میزنید سیاهیشون دیده میشه اما اگه پوستتون سبزه باشه نه . برای حل این مشکل باید موهاتونو به رنگ پوست کنید (یه چیزایی هست خانوما ازش استفاده می‌کنند) یا هم می‌تونید از اسپری‌هایی‌ که برایه برنزه کردنه استفاده کنید

hummer_1990
29-10-2012, 20:38
اگه پوستت سفیده از ته ته نرنی خیلی بهتره چون پات مثل دخترا میشه و بهترین راه حل این هست که یک فروند(farvand) موزر مشکی بگیری و گهگاهی با اون کوتاه کنی من که برای کوتاه کردن جنگلهای حاره ای که روی پاهام روییده همین کار رو میکنم:sq_2:

اما اگه پوستت تیره هست از همین کرم های موبر تو بازار بگیر مثل باله آ یا وییت چون این کرم ها رو که استفاده میکنی باعث میشه موهای پات نرم تر دربیاد و نوکشون مثل سوزن تیز نباشه مثل وقتی که با تیغ میزنی!

omid.unique
13-12-2012, 21:29
به نظر من هم موبر ویت خوبه. من که استفاده میکنم راضیم.

shabnam1986
15-12-2012, 21:37
خیلی چیز بدیه. هر کی میبینه اینجوری میشه! :sq_6:

عکستون لود نمیشه

shabnam1986
15-12-2012, 21:38
راهی هست ب جای لیزر که فقط کم پشت کنه؟

775e
15-12-2012, 22:16
فکر نکنم راهی باشه باید خودمون کشف کنیم.
اگه کسی کشف کرد بیاد اینجا بگه تا از کشقش استفاده کنیم.
:n26:

brad pitt
16-12-2012, 00:21
به نظره من اسپری مو nair بخر

از veet بهتره

Ice Pain
16-12-2012, 00:56
راهی هست ب جای لیزر که فقط کم پشت کنه؟ شما که دختری ؟ مگه شبنم اسم دخترانه نیست ? :blink:

A M ! N
16-12-2012, 12:40
اگه بخوایم موها در بیان ، ماده ی خاصی هست براش ؟ :n13:

senaps
16-12-2012, 12:57
سلام....
میگم دوستان این ریش تراش ها رو میشه استفاده کرد؟! به نظرم پسرا بهتره که موها رو از ته نگیرن.... یه جورایی مثه همجنس‌گرا ها میشیم!! فکر کنم که مردای اونوری هم اینکارو بکنن...(یه سری تو انجمن ایران پراد که اکثرا خارج نشینن دیدم بحث کرده بودن یکیشون گفت اگه موها رو بزنی، تو امریکا هرکی ببینه فک میکنه همجنس‌گرایی ..:n10: )

به هر صورت، یه شونه میندازی رو ماشین(از اینایی که این ارایشگرا دارن!) و میزنی به کار....

دورو بر سخت افزار ها رو هم بهتره که با همون تیغ اصلاح بکنی که بهتره و جذاب تر شاید؟!:n21:

Ice Pain
17-12-2012, 18:58
دورو بر سخت افزار ها رو هم بهتره که با همون تیغ اصلاح بکنی که بهتره و جذاب تر شاید؟!:n21:

این قسمت رو میشه بیشتر توضیح بدین ؟

با تشگر

senaps
18-12-2012, 09:27
این قسمت رو میشه بیشتر توضیح بدین ؟

دور و بر سیستم های سخت افزاری رو بهتره که کلا تمیز بکنی!!!( معمولا برا خانوما اون قسمت یه کوچولو مو داشته باشه خوبه ولی برا اقایون حال بهم زنه!).... پس اول با تیغ همه رو از بیخ میزنی، بعد تیغ رو برعکس باز میزنی که باعث میشه کلا موها ناپیپ بشن عین کف دست!! هفته‌ای یه بار اینجوری خیالت رو برا همیشه راحت میکنه!

-Nikolas-
18-12-2012, 22:30
اگه بخوایم موها در بیان ، ماده ی خاصی هست براش ؟ :n13:
همه میخوان یا از بیخ از بین بره یا کمترش کنن اونوقت شما میخوای زورکی درش"بیاری؟!! :sq_14:
اره هست ماینوکسیدیل 5% به طوره استاندارد بالاترین درصدشه که توی داروخونه ها میفروشن که البته برای موی سر استفاده میشه اما برای هرجا استفاده کنی تاثیر داره ... شما اگه میخوای زودتر در بیاد میتونی به دکتر داروخونه بگی برات درصدشو بالاتر ببره اما یکم باید دلاره بیشتری خرج کنی.

kalantarahura
19-12-2012, 10:31
دور و بر سیستم های سخت افزاری رو بهتره که کلا تمیز بکنی!!!( معمولا برا خانوما اون قسمت یه کوچولو مو داشته باشه خوبه ولی برا اقایون حال بهم زنه!).... پس اول با تیغ همه رو از بیخ میزنی، بعد تیغ رو برعکس باز میزنی که باعث میشه کلا موها ناپیپ بشن عین کف دست!! هفته‌ای یه بار اینجوری خیالت رو برا همیشه راحت میکنه!

اقا اینجا خونواده رد میشه!!!:sq_6::sq_24::sq_24::sq_24:

همه میخوان یا از بیخ از بین بره یا کمترش کنن اونوقت شما میخوای زورکی درش"بیاری؟!! :sq_14:
اره هست ماینوکسیدیل 5% به طوره استاندارد بالاترین درصدشه که توی داروخونه ها میفروشن که البته برای موی سر استفاده میشه اما برای هرجا استفاده کنی تاثیر داره ... شما اگه میخوای زودتر در بیاد میتونی به دکتر داروخونه بگی برات درصدشو بالاتر ببره اما یکم باید دلاره بیشتری خرج کنی.

ماینوکسیدیل؟؟!!!:n19::n19::n19::n19: دمت گرم.Revivogen هم خوبه:n20::n20::n20::n20:

dr_data_13
21-12-2012, 19:23
دوستان براي زدن موهاي بدن به نظرتون موزر بهتر از تيغ هست؟البته درسته كه مو از بيخ زده نميشه مثل تيغ ولي به نظرتون ديگه مثل تيغ كلفتتر و بيشتر نميشه؟كرم مو بر هم چون ميخوام جاهاي زيادي رو بزنم زياد كاربردي نداره

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

Greedy
14-01-2013, 19:34
با ریش تراش بزنی از همه بهتره به خصوص این مدل :

که قدیمی ترن ولی خیلی راحته عین ماشین چمن زن میگیری تا بالا سه سوته بدون کمترین دردی میزنه :دی
ولی مثلا با فیلیپس و این ریش تراش جدیدا بخوای بزنی کمی درد داره و قرمز میکنه پوست رو

dr_data_13
14-01-2013, 20:32
ممنون از راهنمايي
با موزر زدم و نتيجش رضايت بخش بود و به نظرم در كل از تيغ بهتره هرچند كمي ميمونه و از ته نميزنه و بهتره و پوست اذيت نميشه و موها هم زبر نميشن
ميخوام ماهي يه بار با موزر بزنم كلا

A M ! N
17-01-2013, 17:14
دوستان براي زدن موهاي بدن به نظرتون موزر بهتر از تيغ هست؟البته درسته كه مو از بيخ زده نميشه مثل تيغ ولي به نظرتون ديگه مثل تيغ كلفتتر و بيشتر نميشه؟كرم مو بر هم چون ميخوام جاهاي زيادي رو بزنم زياد كاربردي نداره

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

نه عزیز تیغ هیچ تاثیری در بیشتر کردن موها نداره ، منم با همین باور غلط اینکارو انجام دادم ولی هیچ تاثیری نداشت.. :n15:
اینجارو بخون.

ماینوکسیدل هم دکتر توصیه نکرد چون ضرراتش بیشتره ؛

Alcatel.
25-04-2013, 13:01
سلام
کسی از بادی گروم فیلیپس مدل 2040 استفاده کرده؟ مثکه اخرین ورژن بادی گروم فیلیپسه تعریفشو از چند نفری شنیدم میخواستم ببینم اینجا کسی از دوستان ازش استفاده کرده نتیجش چطوره واقعا مثه تیغ از ته میزنه 6 تیغه میکنه بادی رو؟؟ پوست رو قرمز نمیکنه؟؟ بعد از شیو کردن جوش نمیزنه؟؟ واقعا 50 دقیقه شارژ بشه 8 ساعت یسره کاره میکنه؟!!
یه مشکله دیگه هم که هنوز دانشمندا توش موندن اینه که مثلا اگه پشت کمر یا کتف مو داشته باشه چه با تیغ چه موبر چه بادی گروم نمیتونه اون قسمتو شیو کنه مگه اینکه از 1 نفره دیگه کمک بگیره خوده طرف دستش نمیرسه به وسط پشتش! ... راهی واسه این مشکل بنظرتون نمیرسه؟؟ مثلا بادی گروم یا تیغو ببندیم به دسته ی جارو؟؟!! :31:

مصطفی کلش
16-10-2017, 08:46
سلام . بچه ها مو های پاهاتون و با موزر کوتاه کنید بهترین راه همینه ما پسریم حتما نباید که مثل دخترا موهای پامون و بزنیم

مصطفی کلش
16-10-2017, 09:28
دوباره سلام. موهای پاتون رو با موزر کوتاه کنید من امتحان کردم حتی موهای زیر شکمم رو با موزر زدم ، برای این که موهای پاهاتون دیرتر در بیاد یا پیاده روی کنید تا پاهاتون عضله ای بشه یا بدنسازی برید من الان دوساله بدنسازی میکنم و تو این دوسال موهای پام و با موزر زدم خیلی دیر رشد میکنه موهای پاهام چون پاهام عضله ای شد ، این و یادتون باشه پاهایی که عضله ای هست کمتر مو در میاره فوتبالیست های برای همین پاهاشون یا مو نداره یا کم پشت هست چون عضله ای پاهاشون. منظورم از خیلی دیر رشد میکنه یعنی این که هر یک ماه ی بار مو های پاهام و میزنم تازه ی ماه میشه کم در میاد مو های پاهام .

ALIRK
17-10-2017, 09:55
دوباره سلام. موهای پاتون رو با موزر کوتاه کنید من امتحان کردم حتی موهای زیر شکمم رو با موزر زدم ، برای این که موهای پاهاتون دیرتر در بیاد یا پیاده روی کنید تا پاهاتون عضله ای بشه یا بدنسازی برید من الان دوساله بدنسازی میکنم و تو این دوسال موهای پام و با موزر زدم خیلی دیر رشد میکنه موهای پاهام چون پاهام عضله ای شد ، این و یادتون باشه پاهایی که عضله ای هست کمتر مو در میاره فوتبالیست های برای همین پاهاشون یا مو نداره یا کم پشت هست چون عضله ای پاهاشون. منظورم از خیلی دیر رشد میکنه یعنی این که هر یک ماه ی بار مو های پاهام و میزنم تازه ی ماه میشه کم در میاد مو های پاهام .
سلام محض اطلاعتون بگم فوتبالیستها هم اپیلاسیون میکنن و تا بحال هم نشنیدم که ورزش کردن و داشتن عضله موها رو کم یا از بین میبره