مشاهده نسخه کامل
: اسکنر در ویندوز 7
یک اسکنر مدل Genius Scanner ColorPage-HR8 دارم.
درایو رویندوز 7 اون رو با کلی جستجو پیدا کردم. چطور می تونم از اون در فتوشاپ استفاده کنم؟
قبلا در ویندوز XP از طریق منوی File> Import یک گزینه بنام ColorPage-HR8 اضافه می شد از اون طریق نرم افزار اسکن کردن بالا میومد و می تونستیم عکس را اسکن کنیم ولی حالا در ویندوز7 این من به فتوشاپ پس از نصب درایور اضافه نمیشه.
برای حل این مشکل چه باید کرد؟
دوستان راهی می شناسند که معرفی کنند؟
معمولا در هنگام نصب درایور ییک گزینه هم به یونیلیتی اضافه میشه که در منوی استارت قابل مشاهده هست اگر این گزینه موجود نبود از یک فتوشاب با ورژن پایین تر استفاده کنید و در قسمت import در منوی فایل ببینید اسکنر شما شناسایی شده یا نه
ماهی بلور
15-10-2012, 13:25
باسلام من نرم افزاراسکنرHP3800برای ویندوزسون میخواستم:sq_3:باتشکر
fa.esmaili
04-02-2013, 09:16
سلام دوست عزیز ، اگه هنوز مشکلت حل نشده ، درایوری رو که داری هم باید با setup خود درایور نصب کنی و هم از device manager قسمت hardwareاسکنرت رو پیدا کنی و از اونجا آدرس درایور رو بهش بدی و نصب کنی ، بعد هم از همون فتوشاپ با import درست می شه .
یک اسکنر مدل Genius Scanner ColorPage-HR8 دارم.
درایو رویندوز 7 اون رو با کلی جستجو پیدا کردم. چطور می تونم از اون در فتوشاپ استفاده کنم؟
قبلا در ویندوز XP از طریق منوی File> Import یک گزینه بنام ColorPage-HR8 اضافه می شد از اون طریق نرم افزار اسکن کردن بالا میومد و می تونستیم عکس را اسکن کنیم ولی حالا در ویندوز7 این من به فتوشاپ پس از نصب درایور اضافه نمیشه.
برای حل این مشکل چه باید کرد؟
دوستان راهی می شناسند که معرفی کنند؟
سلام عزیز
الهی قربون شکلت ، من خیلی وقته دنبال این درایور می گردم ، اگه ممکنه این درایور رو برای من هم بفرست ، راستش این اسکنر بیچاره ی من داشت از چشمم می افتاد ، اسکنر خوبیه ها ولی بیچاره برای ویندوز سون درایور نداره ! اونم اگه شما لطف بفرمایید حل می شه . اینم ایمیلم mohmmadhaif35@yahoo.com
sibsorkh_1366
07-12-2013, 16:50
سلام
اگه میشه میخواستم درایور ی که پید کردی رو برا منم بفرستی پیش پیش ممنون
morteza_ endrafigh@yaho.co
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.