مشاهده نسخه کامل
: مشکل با مادربرد M5A97 کمک کمک !!!!!!!!!!!!
game-jangi
07-10-2012, 23:44
با سلام خدمت دوستان عزیز.مادر برد من m5a97 میباشد که وقتی تو تنظیمات بایوسش میرم دیگه هیچی کار نمیکنه نه موس نه کیبرد!!!سی پی یو fx4100 amd ram 8gb البته تو بایوس این مادر برد سه تا حالت وجود داره که حالت معمولی و توربو واون یکی دیگه فراموش شده که فک کنم از وقتی من حالت دوم رو انتخاب کردم اینجوری شده وحالا هم تو بایوس هیچی کار نمیکنه که مثل اول بشه!!!لطفا یکی کمک کنه رفته رو اعصابم.:grrr: در ضمن قبلا یعنی اوایل 5 6 باری ویندوز 7 نصب کردم اما تصویری بالا نمیومد و مانیتور چشمک میزد ولی تصویری نمیومد که مجبور شدم 7 8 بار ویندوز عوض کنم که شانسی تصویر می اومد و بعضی وقتا سیستم ریست نمیشد که مجبور میشدم کلا خاموش کنم ودوباره سیستمو روشن کنم!!! کارت گرافیک : xfx 6790 256 bit amd دیگه کاملا گیج شدم نمیدونم همه مادربورهای جدید ایسوز اینجورین؟شایدم موس وکیبرد مخصوصی میخان؟موس وکیبردو در دو حالت یو اس بی و سوزنی هم امتحان کردم ولی بازم مشکل حل نشد کسی هست که با این مادربرد تخیلی کار کرده باشه؟ لطفا دوستان اهل فن کمک کنن/با تشکر.:sq_10:
سیستم رو خاموش کنید و از برق بکشین باتری مین رو دربیارین و دوباره جا بزنید و سیستم رو روشن کنید درست نشد بایوس مین رو آپدیت کنید و نتیجرو بگین
game-jangi
08-10-2012, 18:47
با عرض سلام خدمت شما و خیلی ممنون به خاطر کمکتون.ولی باطری رو در آوردم جواب نداد! حالا این آپدیت بایوس رو بلد نیستم.میگن کار خطرناکیه درسته؟ورژن فعلیش 0705 میباشد.میدونید یه مشکلی که یادم رفت بگم وقتی میرم تو بوت موس یک گوشه گیر میکنه و وقتی میخوام استفاده کنم میپره وباز بر میگرده همون گوشه!صفحه کلید هم فقط دکمه های آلت کنترل دلیت کار میکنه که فقط میشه ریستش کرد/حالا اگه زحمت بکشین و نحوه آپدیت بایوس بگین خیلی ممنون میشم دوست عزیز.این آپدیت یکباره واسه همیشست یا باز پاک میشه یا حذف.؟بازم ممنون.
برید سایت ایسوس فایل بایوس رو دانلود کنید و با نرم افزار asus update تحت ویندوز بایوس مین رو آپدیت کنید اگه بلد نیستین بدین یک نفر اینکارو بکنه
شما موس و کیبوردتون در محیط ویندوز سالمه ؟
game-jangi
08-10-2012, 20:42
بله سالمه ویندوز بالا میاد موس و کیبرد کار میکنن تو محیط ویندوز تو بوت کار نمیکنن.باطری که گفتین در بیارم باید مدت زمان خاصی صبر میکردم؟چون یکی دو دقیقه بیشتر نکشید که باطری رو جا زدم سرجاش.تو سایت ایسوز باید کدوم گزینه رو بزنم واسه دانلود فایل بایوس؟مرسی.
موس و کیبورد وقتی تو ویندوز کار میکنن ولی تو بوت کار نمیکنن این بیشتر مربوط به تنظیمات بایوس است که باید usb keyboard function یا usb legacy رو فعال کنید که مشکل اینجاست که تو بایوس موس و کیبورد هیچی کار نمیکنه با دیفالت کردن بایوس درست نشد بنابراین بایوس مین رو برای تست آپدیت کنید و برای تست با یک باتری مین دیگه تست کنید
game-jangi
08-10-2012, 21:21
نه آخه اول بدون مشکل موس وکیبرد کار میکردن.فک کنم وقتی حالت دوم رو انتخاب کردم از اون موقع اینجوری شد.حالت اول آبی رنگ بود دومی سبز وسومی توربو که قرمز.
نه آخه اول بدون مشکل موس وکیبرد کار میکردن.فک کنم وقتی حالت دوم رو انتخاب کردم از اون موقع اینجوری شد.حالت اول آبی رنگ بود دومی سبز وسومی توربو که قرمز.
من فکر کنم با دیفالت بایوس درست بشه باتری رو که در آوردین با پیچ گوشتی جای قرار گرفتن باتری که فلزی است رو به هم اتصال بدین بعد باتری رو بزارین سرجاش و سیستم رو روشن کنید
game-jangi
09-10-2012, 00:00
سلام اگه بخوام بایوسو آپدیت کنم مشکلی پیش میاد؟یکبار واسه همیشست یا باز پاک یا حذف میشه؟این اتصال با پیچ گوشتی که گفتین دیگه چجوریاست؟پیچ گوشتی رو بکشم روی جای باطری؟
سلام اگه بخوام بایوسو آپدیت کنم مشکلی پیش میاد؟یکبار واسه همیشست یا باز پاک یا حذف میشه؟این اتصال با پیچ گوشتی که گفتین دیگه چجوریاست؟پیچ گوشتی رو بکشم روی جای باطری؟
نه باتری رو که درآوردین زیر باتری دو تا قسمت فلزی داره با باتری اون دو قسمت رو به اتصال بدین یکم نگه دارین بعد باتری رو جا بزنید
برای آپدیت بایوس در پست های قلی گفتم چیکار کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.